Reality Check
Exclusivamente en Podimo

Reality Check

Podcast de Dag en Nacht Media

Kun jij ook geen genoeg krijgen van B&B vol Liefde? Elke werkdag bespreken wij in Reality Check alle hilarische momenten en romantische avonturen uit dé realityserie van het moment. Schuif aan en geniet van scherpe analyses en de sappigste commentaren.Hosts Marissa, Till, Timo en Eva zijn doorgewinterde reality-tv experts en de grootste fans van B&B vol Liefde. Samen met mede-podcasters en B&B vol Liefde-lovers zorgen wij dat je ‘s ochtends bij het koffiezetapparaat over de kleinste details kunt meepraten. Wij zijn de safespace voor B&B vol Liefde-fans. Heb jij een hot take, spannende achtergrondinformatie of wil je gewoon je mening met ons delen? Stuur ons dan een (voice)berichtje op Instagram en volg ons daar voor memes, updates en meer!Onze dagelijkse nabespreking verschijnt rond 16:00 uur in je favoriete podcastapp. En op vrijdag trakteren we je op een extra lange aflevering met een speciale gast, exclusief op Podimo. Ga naar podimo.nl/realitycheck en luister 30 dagen gratis! 

Todos los episodios

207 episodios
episode B&B vol Liefde #6: de POPPETJES aan het dansen bij Albert artwork
B&B vol Liefde #6: de POPPETJES aan het dansen bij Albert
Girls only vandaag! Eva, Till en Marissa bespreken de zesde aflevering. Till is terug met direct een tirade over het onbeschofte gedrag van Albert. Waarom doet hij wat hij doet? Marissa ziet de eerste match van het seizoen ontstaan bij de nieuwe B&B-houder Emil, en Eva is dolblij dat René weer back in the game is met zijn goocheltrucs. Wellicht tegen beter weten in overlaadt ze hem met complimenten. Elke maandag t/m donderdag verschijnt rond 16 uur onze nabespreking in je favoriete podcastapp. Op vrijdag kan je luisteren naar een extra lange terugblik op de week met een special guest, exclusief op Podimo. Je kunt nu 30 dagen helemaal gratis luisteren via podimo.nl/realitycheck [https://podimo.com/nl/shows/reality-check-45?utm_source=Creator_Affiliate&utm_campaign=realitycheck-organic&wpsrc=Creator_Affiliate&wpcn=realitycheck-organic&wpscn=&wpcrn=null&wpsn=]. Heb jij een hot take, spannende achtergrondinformatie of wil je heel graag je mening met ons delen? Stuur ons dan een (voice)berichtje op instagram (@realitycheck_depodcast [https://www.instagram.com/realitycheck_depodcast/]). Op onze Instagram & TikTok [https://www.tiktok.com/@realitycheck_depodcast] houden we 24/7 alles voor je in de gaten van dit seizoen B&B. Hosts: Marissa van Loon, Till Toxopeus, Timo Harmelink en Eva Essers Productie: Eva Essers Muziek: Lucas de Gier Design: Fanny Esquivel Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
23 jul 2024 - 30 min
episode B&B vol Liefde #5: mag je over je stoelgang praten op de eerste date? artwork
B&B vol Liefde #5: mag je over je stoelgang praten op de eerste date?
Anne, Tess en Timo bespreken de vijfde aflevering, waarin Anja niet genoeg lijkt te krijgen van de nieuwe single Peter. Marcel kan alleen maar praten over vissen en zijn stoelgang, tot grote ergernis van Mirjam. Is het eigenlijk oké om het over je stoelgang te hebben op een eerste date? Verder komt de vriend van Robert Jan ons wel heel bekend voor en maken we ons grote zorgen over het taalgebruik van de nieuwste B&B-houder, Albert. Elke maandag t/m donderdag verschijnt rond 16 uur onze nabespreking in je favoriete podcastapp. Op vrijdag kan je luisteren naar een extra lange terugblik op de week met een special guest, exclusief op Podimo. Je kunt nu 30 dagen helemaal gratis luisteren via podimo.nl/realitycheck [https://podimo.com/nl/shows/reality-check-45?utm_source=Creator_Affiliate&utm_campaign=realitycheck-organic&wpsrc=Creator_Affiliate&wpcn=realitycheck-organic&wpscn=&wpcrn=null&wpsn=]. Heb jij een hot take, spannende achtergrondinformatie of wil je heel graag je mening met ons delen? Stuur ons dan een (voice)berichtje op instagram (@realitycheck_depodcast [https://www.instagram.com/realitycheck_depodcast/]). Op onze Instagram & TikTok [https://www.tiktok.com/@realitycheck_depodcast] houden we 24/7 alles voor je in de gaten van dit seizoen B&B. Hosts: Marissa van Loon, Till Toxopeus, Timo Harmelink en Eva Essers Productie: Eva Essers Muziek: Lucas de Gier Design: Fanny Esquivel Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
Ayer - 27 min
episode B&B vol Liefde week #1: B&B eigenaren visualiseren met De Mediameiden artwork
B&B vol Liefde week #1: B&B eigenaren visualiseren met De Mediameiden
De enige echt Mediameiden schoven aan bij Timo en Eva om het te hebben over het mediapotentieel van de B&B vol Liefde kandidaten. Wie zou de beste BN'er zijn? Ook matchten we chipssoorten bij de kandidaten en gingen we ze visualiseren.
19 jul 2024 - 44 min
episode B&B vol Liefde #4: Koffierellen bij Anja en welkom bij de White Lotus Zuid-Afrika artwork
B&B vol Liefde #4: Koffierellen bij Anja en welkom bij de White Lotus Zuid-Afrika
Timo, Marissa en Stéphanie praten over of het handig is dat Joop zijn eigen koffiezetapparaat meeneemt. Verder bespreekt Marissa de klus-scène tussen Anja en Joop: gaat Anja de Petri-kant op? En Timo mag het eindelijk hebben over zijn favoriet, Mirjam, en raakt niet uitgepraat over het White Lotus-achtige ontvangst van Marcel. Elke maandag t/m donderdag verschijnt rond 16 uur onze nabespreking in je favoriete podcastapp. Op vrijdag kan je luisteren naar een extra lange terugblik op de week met een special guest, exclusief op Podimo. Je kunt nu 30 dagen helemaal gratis luisteren via podimo.nl/realitycheck [https://podimo.com/nl/shows/reality-check-45?utm_source=Creator_Affiliate&utm_campaign=realitycheck-organic&wpsrc=Creator_Affiliate&wpcn=realitycheck-organic&wpscn=&wpcrn=null&wpsn=]. Heb jij een hot take, spannende achtergrondinformatie of wil je heel graag je mening met ons delen? Stuur ons dan een (voice)berichtje op instagram (@realitycheck_depodcast [https://www.instagram.com/realitycheck_depodcast/]). Op onze Instagram & TikTok [https://www.tiktok.com/@realitycheck_depodcast] houden we 24/7 alles voor je in de gaten van dit seizoen B&B. Hosts: Marissa van Loon, Till Toxopeus, Timo Harmelink en Eva Essers Productie: Eva Essers Muziek: Lucas de Gier Design: Fanny Esquivel Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
18 jul 2024 - 28 min
episode B&B vol Liefde #3: Seriemoordenaar bij Anja en facade bij Robert Jan artwork
B&B vol Liefde #3: Seriemoordenaar bij Anja en facade bij Robert Jan
Timo, Jan en Eva hebben het over hoe Jan doorkreeg dat bij Mike Charlotte onterecht in slechter daglicht komt te staan dan Noor. Eva gelooft de manier waarop Robert Jan in zijn lodge in Schotland leeft niet en kreeg een rilling van die krokante zakdoek. En Timo onderbouwt waarom hij denkt dat Joop een doodenge psychopaat is die al maandenlang bezig is met Anja. Elke maandag t/m donderdag verschijnt rond 16 uur onze nabespreking in je favoriete podcastapp. Op vrijdag kan je luisteren naar een extra lange terugblik op de week met een special guest, exclusief op Podimo. Je kunt nu 30 dagen helemaal gratis luisteren via podimo.nl/realitycheck [https://podimo.com/nl/shows/reality-check-45?utm_source=Creator_Affiliate&utm_campaign=realitycheck-organic&wpsrc=Creator_Affiliate&wpcn=realitycheck-organic&wpscn=&wpcrn=null&wpsn=]. Heb jij een hot take, spannende achtergrondinformatie of wil je heel graag je mening met ons delen? Stuur ons dan een (voice)berichtje op instagram (@realitycheck_depodcast [https://www.instagram.com/realitycheck_depodcast/]). Op onze Instagram & TikTok [https://www.tiktok.com/@realitycheck_depodcast] houden we 24/7 alles voor je in de gaten van dit seizoen B&B. Hosts: Marissa van Loon, Till Toxopeus, Timo Harmelink en Eva Essers Productie: Eva Essers Muziek: Lucas de Gier Design: Fanny Esquivel Reality Check is een productie van Dag & Nacht Media en Podimo Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
17 jul 2024 - 30 min
Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso

Otros podcasts exclusivos

 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares

 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares

Otros podcasts exclusivos

 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares

 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares