VvAA: Succesvol Ondernemen
Podcast gratuito

VvAA: Succesvol Ondernemen

Podcast de VvAA

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Er komt steeds meer af op ondernemende zorgverleners. Als helpende hand voelt presentatrice Brecht van Hulten in deze VvAA-podcast experts aan de tand. Zij laten hun licht laten schijnen op concrete thema’s binnen het zorgondernemerschap, zoals praktijkovername en variabele fysioverloning. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza): grote verandering, weinig bekendheid
Wat krijg je als zorgaanbieder voor je kiezen als je de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) moet uitvoeren? Lopen zorgprofessionals tegen problemen aan? En waarom was deze wet nodig? “Uit onderzoek van VvAA blijkt dat slechts 6% van de zorgverleners meer dan alleen het doel van deze wet kende voor inwerkingtreding op 1 januari 2022. Halverwege het jaar steeg dit naar 18%. Opmerkelijk genoeg is het eind 2022 weer gedaald naar 13%”, meldt adviseur Erik van Dam. Samen met jurist Arie Kreule praat hij luisteraars daarom bij over de Wtza.
20 min - 16 may 2023
De impact van toenemend ziekteverzuim in de zorg
Wat kun je als werkgever doen als je te maken krijgt met ziekteverzuim van medewerkers? En belangrijker: hoe kun je ziekteverzuim voorkomen of in ieder geval zoveel mogelijk beperken? “We zien in de praktijk heel veel problemen ontstaan door het oplopende verzuim”, aldus VvAA-verzuimspecialisten Marc D’Ancona en Mark Fortman. “We praten in sommige gevallen over een stijging van 15 procent en dat heeft natuurlijk een enorme impact op alles wat met de bedrijfsvoering te maken heeft.”
19 min - 16 may 2023
Zzp’er in de zorg: flexibiliteit, maar ook een keerzijde…
Wat speelt er voor opdrachtgevers die werken met zzp’ers? En wat betekent het als je zelf zzp’er bent in de zorg? Het brengt flexibiliteit, maar het heeft vaak ook een keerzijde. En hoe zit het met die stééds veranderende regels? “Houd de berichtgeving rondom de voorgenomen wetgeving over het onderscheid tussen het werken als werknemer en als zzp’er in de gaten, want als het die kant opgaat kan het best spannend zijn…”, aldus VvAA-adviseurs Erik van Dam en Lennard Werner.
17 min - 16 may 2023

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares