podcast banner
23 minuuttia
Exclusief bij Podimo

23 minuuttia

Podcast door Jussi Heikelä & Arto Koskelo

Heikelä & Koskelo 23 minuuttia on puoliasiaton ajankohtaisohjelma, joka paketoi nopealiikkeisen maailman 23 minuutissa, koska aika on rahaa ja sinulla on kiire. Ohjelmassa uskotaan mahdollisimman laajaan sananvapauteen, yksilönvapauteen ja omaisuuden suojaan - Markkinatalouden ja klassisen liberalismin arvoihin, jotka eivät ole itsestäänselvyyksiä tässä aika-avaruuden polttopisteessä, vaan vaativat omat puolustajansa. Nauti päivittäinen annoksesi milloin haluat, niin tiedät, mistä koko Suomi puhuu. Jussi Heikelä on diplomaattisen suorasanainen, ambivalentti vänkääjä, joka ei pelkää viskoa paperitolloja kiukaan tulipesään. Jussi on tehnyt työkseen aamuradiota, televisio-ohjelmia, podcasteja ja muita sisältöjä pyöreästi 30 vuotta. Arto Koskelo on kaikissa liemissä marinoitu paatunut nautiskelija, joka tunnustautuu korkea- ja matalakulttuurin sekakäyttäjäksi. Arto teki uran viini- ja ruokakriitikkona kirjoittaen aiheesta pinon kirjoja kierrettyään ensin viinitarhoja ja ravintoloita kaikilla mantereilla. Kohtalo viskasi kakkulapäisen Koskelon aamuradion juontajaksi, mikä sopi sanoilla leikkimisestä syttyvän miehen pirtaan hyvin, minkä myötä hän päätyi perustamaan Heikelän kanssa 23 minuuttia -ohjelman. Youtube: 23Media IG: @23minuuttia X: @23minuuttia Facebook: 23minuuttia IG/X: heikelajussi IG: artokoskelo , X: Arto_Koskelo Jaksoja julkaistaan kuudesti viikossa eli maanantaista lauantaihin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Ohjelman tuottaa 23 Media. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Jussi Heikelä ja Arto Koskelo
Jussi Heikelä ja Arto Koskelo
Jussi Heikelä on tehnyt radiota, televisio-ohjelmia, podcasteja jo noin 30 vuotta. Arto Koskelo teki teki uran viini- ja ruokakriitikkona, mutta kohtalo johti hänet Heikelän seuraan ja lopulta 23 minuuttia ohjelman toiseksi juontajaksi.

Nieuwste afleveringen

Skandaali! Vartijat panivat vankeja Suomessa | 837
Turussa riehuu tippuri ja naisvanginvartijat panevat vankeja: Sodoma ja Gomorra ovat vihdoin täällä. Matalaotsainen lauantaijakso 23 minuutin tapaan, puikoissa Heikelä ja Koskelo.
23 min - Gisteren
Tuuli kääntyy nyt: yhden totuuden Suomi murenee | 836
Jopa Helsingin Sanomat sanoo ääneen tähän saakka kielletyn totuuden. Hyvinvointivaltio saattaa tulla tiensä päähän, ellei järjestelmää uskalleta remontoida. Heikelä ja Koskelo ihmettelevät 23 minuuttia.
23 min - 01 mrt 2024
Esitutkinta: Lintilän puhelin on syytön törkyviestiin | 835
Keskusrikospoliisin suorittama esitutkinta entisen elinkeinoministeri Mika Lintilän puhelimen lähettämästä törkyisästä meemistä, jossa pilkattiin pääministeri Sanna Marinia, valmistui. Puhelin on syytön. Heikelä ja Koskelo tutkivat 23 minuuttia.
23 min - 29 feb 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken