podcast banner
Afterwork
Exclusief bij Podimo

Afterwork

Podcast door Jenni Rotonen, Meri Milash, Petra Soikkeli

Afterwork on viikon odotetuin hetki hyvien ystävien seurassa ja monenlaisten aiheiden parissa, jotka juuri nyt askarruttavat mieltä. Afterworkin äärellä parannetaan maailmaa, jaetaan kokemuksia, itketään ja nauretaan, haastetaan omaa ja muiden ajattelua ja välillä opitaan jotain ihan uuttakin. Viikoittaisen ystävien “terapiatuokion” aiheet vaihtelevat maan ja taivaan väliltä, kepeistä jutuista syvällisempiin ja vakavampiin keskusteluihin. Sarjan tekijät ovat suosittua Pupulandia-blogia kirjoittava Jenni Rotonen, stylisti Meri Milash ja toimittaja Petra Väänänen - ja välillä menossa on mukana vierailijoitakin. Uusi jakso julkaistaan keskiviikkoisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Podcastin musiikki: Matti Paalanen IG: @afterworkpodcast, @jennipupulandia, @petrasoikkeli ja @merimilash 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Ongelimiteerd toegang tot exclusieve podcasts
Geen advertenties
20 uur aan luisterboeken / maand
Alleen na proefperiode € 6,99 / maand. Geen verplichtingen.

Alle afleveringen

292 afleveringen
episode 289. Mikä somessa ärsyttää juuri nyt? artwork
289. Mikä somessa ärsyttää juuri nyt?
Vertaistukea, ahdistusta vai kuplautumista? Sosiaalinen media herättää monenlaisia tunteita ja ajatuksia - mutta onko se enemmän hyvä vai huono asia? Oletko koukussa someen vai pystytkö elämään ilman sitä? Tässä jaksossa Afterworkin mimmit pohdiskelevat oma suhdettaan sosiaaliseen mediaan. Afterwork-podcastia juontavat Jenni Rotonen, Meri Milash ja Petra Väänänen. Uusi jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin. Seuraa podcastia somessa @afterworkpodcast ja varmista, ettei yksikään jakso jää väliin.
12 jun 2024 - 1 h 5 min
episode 288. "En äänestä, koska en tiedä tarpeeksi" - Mitkä ihmeen eurovaalit? artwork
288. "En äänestä, koska en tiedä tarpeeksi" - Mitkä ihmeen eurovaalit?
Mikä siinä onkin, että eurovaalit eivät tunnu kiinnostavan oikein ketään? Surullisinta on, että niiden todella kyllä pitäisi! Monelta suunnalta on todettu, että tämän vuoden eurovaalit ovat yhdet maailman tärkeimmistä vaaleista pitkään aikaan. Miksi näin on? Sen kuulet tässä jaksossa! Suuret ikäluokat ja ikäihmiset ovat ahkeria äänestäjiä, mutta nuoriso on useimpina vuosina nuokkunut eurovaalien ohi. Ennakkoäänestys on jo päättynyt, mutta vielä ei ole liian myöhäistä. Jos tuntuu, että et tiedä tarpeeksi EU-asioista äänestääksesi tai sopiva ehdokas on vielä kysymysmerkki, tämä jakso on juuri sulle! Mukana hetkittäin kiihkeäksikin äityvässä keskustelussa on mm. somesta, Salkkareista ja kuntapolitiikan parista tuttu Jasmin Hamid. Afterwork-podcastia juontavat Jenni Rotonen, Meri Milash ja Petra Väänänen. Uusi jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin. Seuraa podcastia somessa @afterworkpodcast ja varmista, ettei yksikään jakso jää väliin.
05 jun 2024 - 1 h 4 min
episode 287. Some on kuin huumetta ja muita mielipiteitä (feat. Paula Noronen) artwork
287. Some on kuin huumetta ja muita mielipiteitä (feat. Paula Noronen)
Pitäisikö somen koukuttavista dopamiinipärinöistä olla huolissaan? Entä Tiedätkö mikä on Disney-hug? Kuuntele jakso, niin kuulet! Afterworkin hillittömälle jengalle intoutuvassa MP-jaksossa on mukana viihteen monitaituri Paula Noronen, joka laukoo suorat sanat podcast-kollegastaan Pilvi Hämäläisestä sekä tämän Mon chéri -hittibiisistä. Naurutakuu! Afterwork-podcastia juontavat Jenni Rotonen, Meri Milash ja Petra Väänänen. Uusi jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin. Seuraa podcastia somessa @afterworkpodcast ja varmista, ettei yksikään jakso jää väliin.
29 mei 2024 - 43 min
episode Minijakso: Dog mama -elämää ja rohkeutta räntätä artwork
Minijakso: Dog mama -elämää ja rohkeutta räntätä
Somesisällön muutos entistä yhteiskunnallisempaan suuntaan sekä ärsyttää että ilahduttaa. Kuulijakysymyksen innoittamana Jenni pohtii ääniviestissään omaa yhteiskunnallista heräämistään sekä suhtautumistaan siihen, että kannanotot poikivat aina myös vastareaktioita. Jotta ei kuitenkaan menisi liian vakavaksi, ääniviestissä on myös yleisön pyynnöstä reilusti Heppu-koiran kuulumisia.
22 mei 2024 - 15 min
episode Minijakso: Mistä lisää itsevarmuutta? artwork
Minijakso: Mistä lisää itsevarmuutta?
Moni kaipaa lisää itsevarmuutta, mutta tarvitsemmeko todella itsevarmuuden masterclassia vaiko lopulta enemmän armollisuutta itseämme kohtaan? Kuulijat ovat toivoneet Meriltä vinkkejä itsevarmuuden kohentamiseen, mutta vastaus saattaakin yllättää meidät kaikki. Mitä itsevarmuus lopulta on ja miten se näyttäytyy? Lisäksi Meri jakaa myös muutaman pukeutumisvinkin!
15 mei 2024 - 12 min

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken