podcast banner
Janka og Marte
Exclusief bij Podimo

Janka og Marte

Podcast door Podimo

Velkommen til Janka & Marte sitt univers! I denne podkasten får vi et innblikk i livene til programleder Marte Bratberg og fashionista Janka Polliani. Hver uke er det nye ufiltrerte samtaler om alt fra mark i rumpa til fashionweek, fra babygulp til kjendisfest. I spalten «tidsmaskinen» drar de ofte tilbake til gamle ligg og spontane sprell.. og innimellom kommer det også andre interessante profiler på kaffeslabberas. Kom å bli en del av gjengen, ny episode hver fredag! Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Følg Janka & Marte på Instagram: @martebratberg / @pollani / @jankaogmarte Produsert av Podimo. Produsent er Kristine Masdal Aadne. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Nieuwste afleveringen

#277 Nær døden, Ligging på kjøkkenbenken & Kjendis lookalike
Det er fredag og to damer som overhodet ikke ligner på Megan Fox er tilbake i studio! Siden sist har vår alles kjære Janka hatt en skikkelig ekkel opplevelse som endte i et sykehusopphold. Ellers diskuteres det hvordan man kan få hele fjorten menn til å fri, hva man bør gjøre hvis man er vitne til et mord hos naboen og ikke minst hvordan lederen av den frie verden (81) kanskje er i senga.
36 min - Gisteren
#276 Farmen, Mannlige P-piller & Skjermtid for kidsa
Det er fredag og Marte gjør seg klar til «cowgirl mode» etter gladsaken om at p-pillen for menn er klar om fem år. Janka derimot har ventet på dette i over 30 år og er ikke like begeistret. Jentene dykker ned i årets Farmen og deler hvem de absolutt ikke ville vært på Farmen med. Ukens episode byr også på en litt sår innrømmelse fra Marte.
30 min - 23 feb 2024
#275 Babyshower-stress, Bjørnefødsel og Moteslakt
I ukens episode avslører vår alles kjære bolle-ekspert Marte hemmeligheten bak byens beste boller. Janka elsker Marte som gravid, og har gjort et solid forsøk på å hedre den andre bollen i ovnen med en babyshower. Men hva er det egentlig Marte helst vil ha? Ellers kommer jentene med en klar beskjed til Sebastian Solberg aka «Slemme-JanThomas» og diskuterer Natt&Dags klesanmeldelser under Vixen Awards.
33 min - 16 feb 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken