podcast banner
Mads og A-holdet
Exclusief bij Podimo

Mads og A-holdet

Podcast door Mads Steffensen

Hver fredag kan du lytte til en ny episode af Mads og A-holdet. Mads Steffensen samler A-holdet og med sig har han en bunke dilemmaer fra jer lyttere. Ingen forlader studiet, før alle sten er vendt. Som noget nyt kan du hver mandag også lytte til "Mads og A-holdet følger op" hvor Mads & en panelist følger op på de dilemmaer vi ikke kan glemme. Du kan sende dine dilemmaer ind til aholdet@podimo.dk Tryk følg her i appen, så er du altid opdateret. Vært: Mads Steffensen Producer: Louise Lolle Lyd og klip: Henning Mortensen Video: Sofus Chammon Musik: Rune Funch Redaktør: Trine Schou 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Mads Steffensen
Mads Steffensen
Mads Steffensen har vendt, drejet og løst danskernes dilemmaer siden 2003. Mads er uddannet journalist og har gennem flere årtier tryllebundet Danmark som både radio- og tv-vært.

Nieuwste afleveringen

Følger op med Sofie Torp - Hanoi Harry
Mads og Sofie Torp ser tilbage på et dilemma fra episode 105 i februar 2023.  Vi fik en mail fra Josefine som var afsted på en længere rejse i Asien med tre veninder.  Planen var, at hun skulle rejse videre alene til Indonesien, men nu havde hun mødt engelske Harry i Hanoi, og han inviterede hende med videre til Australien. Josefine var nu i tvivl, om hun skulle takke ja til invitationen eller holde fast i sine planer om at rejse videre alene.  Vi ser tilbage på dilemmaet og har også fået en opfølgning, hvor Josefine fortæller, hvordan det hele gik.
14 min - Gisteren
161 - Medina, Peter Frødin og Anders Breinholt.
Dilemmaer: Nanna er på en arbejdsplads, hvor de samler ind til gaver til fødselsdage, jubilæer osv. Bagefter kan alle skrive sig på kortet, men nogen er begyndt at skrive sig på, selv om de ikke har betalt. Signe har en mistanke om, at hendes far ikke er hendes biologiske far. Og hun er i tvivl, om hun skal forfølge det eller lade det ligge. Sofie vil gerne være mor nu, men hendes kæreste bliver ved med at skubbe tidspunktet for, hvornår han gerne vil have børn. Søren og Nanna skal giftes. Nanna er i et femkløver med fire kvinder, men overvejer, om den ene af kvinderne ikke skal med, fordi de ikke er så tætte. Helene har en ananas-emoji og et sort hjerte i sin tekst på Tinder, hvilket signalerer, at hun er til swingerlivet og kinky sex. Men hun oplever, at dem, hun matcher med, udelukkende vil tale om det og ikke er interesseret i andet. A-holdet: Musiker Medina, skuespiller Peter Frødin og Tv-vært Anders Breinholt.
1 h 38 min - 01 mrt 2024
Følger op med Abdel Aziz Mahmoud - min jamaicanske familie
Mads og Abdel Aziz Mahmoud ser tilbage på et dilemma fra episode 15 i april 2021. Vi fik en mail fra en lytter, der kaldte sig Thomas. Thomas er barn af en dansk mor og en jamaicansk far, der bor i London. Thomas har haft sporadisk kontakt med sin far hele sin barndom, men faren har aldrig ladet Thomas se noget af farens familie. Da Thomas er 16 fortæller faren, at han har en bror, selv om Thomas altid har fået at vide, han var enebarn. Faren siger også, at han godt må møde sin bror den dag. Nu var der gået fem år, og Thomas havde stadig ikke mødt sin familie. Han havde gennem Facebook fundet frem til sin bror, og spurgte nu A-holdet, om han bare skulle kontakte broren, eller om han skulle vente på, at hans far tog initiativet til at lade dem møde hinanden. Vi kigger tilbage på hans dilemma, og vi har også fået lov at ringe ham op, så du kan høre, hvordan det hele er landet.
20 min - 26 feb 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken