מנהלים ועובדים על זה || עו״ד יניב אופק
Podcast door יניב אופק ושות׳
פודקאסט דו-שבועי על יחסי עבודה, ניהול ומה שביניהם. עם עו״ד יניב אופק
Probeer 7 dagen gratis
Na de proefperiode € 8,99 / maand.Elk moment opzegbaar.
Alle afleveringen
17 afleveringenכיצד נוכל לקחת את תפיסת HRBP וליישם אותה בכל ארגון – וכמעט אצל כל מנהל? נבין את המושג ונשוחח עם אסתי וידר שכטר, מנהלת HRBP בחברת SAP על הרעיון המכונן שמאחורי היות אגף המשאב האנושי שותף עסקי מלא, ועל הדרך ליישם את התפיסה המצויה לרוב בחברות גדולות בכל חברה ואצל כל מנהל בכל תחום. עם אסתי וידר שכטר – אשת משאבי אנוש בכירה, בעלת ניסיון של 25 שנים בניהול מגוון של משאבי אנוש במגוון תפקידים, המשמשת כ- HRBP בחברת SAP אשר מעסיקה 107,000 איש ברחבי העולם לאתר שלנו: https://www.ofeklaw.com/ "עובדים על זה" בהנחיית עו"ד יניב אופק מופק ע"י Valuebell - בית הפקות לפודקאסטים.
כמה שזה מסובך וכמה שזה פשוט. על פנסיה היסטורית, ביטוחי מנהלים, ס' 14, משיכות פיצויים, הגדלת חיסכון ע"ח הנטו, ניהול עצמאי של פנסיה לעצמנו, פנסיה מפעלית לדור המייסדים, ועוד מושגים שלרובנו אין כח או זמן להתעסק בהם אך הם פשוטים להפליא. לאתר שלנו: https://www.ofeklaw.com/ "עובדים על זה" בהנחיית עו"ד יניב אופק מופק ע"י Valuebell - בית הפקות לפודקאסטים.
שניה לפני שאתם.ן עוברים הלאה ובטוחים שהפרק לא רלוונטי עבורכם.. עצרו. כמעט בכל ארגון מתקיימת מעילה במהלך קיומו. כיצד מזהים מעילה בתהליך? גנבים פוטנציאלים? כיצד חוקרים אותם בכלים "אזרחיים"? כיצד אפשר למנוע גניבות? העולם הסודי והנסתר של מעילות, גניבות וחקירות במקום העבודה. לאתר שלנו: https://www.ofeklaw.com/ "עובדים על זה" בהנחיית עו"ד יניב אופק מופק ע"י Valuebell - בית הפקות לפודקאסטים.
חוץ מלראות גן סגור, גם פיקורת פתע של אגף האכיפה זה לא כל כך נעים. מה עושים? מונעים! ואם כבר הגיעה הדפיקה בדלת החברה, חשוב לדעת כיצד פועלים וכיצד לא פועלים. מהם גבולות המותר, כיצד ניתן למנוע ביקורת, מה ההבדל בין תלונה אנונימית ל"נפילה במדגם" ומהן המשמעויות (רמז - הרבה כסף) של ביקורות כאלו? לאתר שלנו: https://www.ofeklaw.com/ "עובדים על זה" בהנחיית עו"ד יניב אופק מופק ע"י Valuebell - בית הפקות לפודקאסטים.
כיצד מבצעים מיזוג/רכישה מוצלחים? משה נצר, סמנכ"ל משאבי אנוש בכיר וותיק ישתף אותנו בסודותיו של מיזוג נכון, שכמובן מתחיל לפני, ומסתיים זמן רב לאחר סיום העסקה. לאתר שלי: https://www.ofeklaw.com/ "עובדים על זה" בהנחיית עו"ד יניב אופק מופק ע"י Valuebell - בית הפקות לפודקאסטים.
Overal beschikbaar
Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!
Een universum van audio-entertainment
Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts
Geen advertenties
Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.
Probeer 7 dagen gratis
Na de proefperiode € 8,99 / maand.Elk moment opzegbaar.
Exclusieve podcasts
Advertentievrij
Gratis podcasts
Luisterboeken
20 uur / maand