podcast banner
Äititreffit
Eksklusivt på Podimo

Äititreffit

Podcast af Sara Vanninen, Kaisa Turunen, Janni Keituri

Tule treffeille kolmen milleniaali-ystävyksen kanssa! Tarjolla viihteellistä samaistumispintaa (perhe)elämästä ja parisuhdekiemuroista. Itsereflektiota, myötätuntoa ja vertaistukea unohtamatta. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kuulijoiden kokemuksia käsiteltävästä aiheesta. Osallistu jakso-gallupiin @aititreffit instagramissa! Studiossa yrittäjä- ja somevaikuttajaystävät Sara, Janni ja Kaisa. Sara Vanninen on urheiluhullu, joka innostuu naurettavan helposti ja tekee ennen kuin ajattelee. Sara elää taaperon ja miehensä kanssa aktiivista arkea Helsingin Töölössä. Janni Keituri on elämän pienistä iloista nautiskelija, jonka perheeseen kuuluu aviomies sekä kaksi pientä lasta. Janni asuu 60-luvun omakotitalossa Kotkassa meren äärellä ja rakastaa vintage-huonekaluja, kirppislöytöjä ja veneilyä. Kaisa Turunen on vaatesuunnittelija ja nelihenkisen perheen äiti, joka rakastaa kaikkea luovaa puuhaa ja käsillä tekemistä. Kaisa viihtyy omakotitalossa merenrannalla ja haaveilee kesämökistä Helsingin keskustassa. Uusi jakso aina tiistaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Kuva: Jere Viinikainen 

Andre eksklusive shows

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.
Kaisa, Janni & Sara
Kaisa, Janni & Sara
Kaisan top3 lemppareihin kuuluu juoksulenkit, Reese’s suklaa ja vanhat tv-sarjat repeatilla. Janni nauttii elämän pienistä iloista, rakastaa vintage-huonekaluja ja veneilyä. Sara on urheiluhullu, joka rakastaa luontoretkiä, aamupaloja ja kylmäuintia.

Alle episoder

104 episoder
episode 104. Terapeuttiville, miksi haluat kieltää somen nuorilta? artwork
104. Terapeuttiville, miksi haluat kieltää somen nuorilta?
Puhelimet löytyy nykyisin joka taskusta ja ruudut hallitsevat ajankäyttöä. Kaisaa ahdistaa seuraamispaineet whatsappin lähetyskanavilla ja Saran opekaverit ovat huolissaan lasten lukutaidosta. Jaksossa pohditaan kuinka suojella lapsia&nuoria somen haitoilta ja vaaroilta yhdessä Terapeuttivillen kanssa. Onko k-16 ikäraja tähän oikea ratkaisu? Mitä keinoja meillä vanhemmilla on ja mikä on meidän vanhempien vastuu?
I går - 58 min
episode 103.  Anonyymi Q/A: seksiä julkisella paikalla ja someyhteistyöt, joita kadumme artwork
103. Anonyymi Q/A: seksiä julkisella paikalla ja someyhteistyöt, joita kadumme
Luvassa anonyymi kyselytunti muun muassa lapsiluvusta, terapiahistoriasta ja julkisuudesta! Kuormittavuudellaan yllättänyt taaperoarki on saanut Jannin kyseenalaistamaan lapsilukuhaaveita ja Kaisa kertoo saamistaan törkeistä kommenteista liittyen pienirintaisuuteen. Mitä someyhteistöitä olemme katuneet jo heti julkaisuhetkellä? Uusi Äititreffit -jakso joka tiistai. Studiossa Sara Vanninen, Janni Keituri ja Kaisa Turunen. Seuraa podcastia Podimossa ja saat ilmoituksen uudesta jaksosta!
21. maj 2024 - 50 min
episode 102. Näistä somesisällöistä otan paineita… artwork
102. Näistä somesisällöistä otan paineita…
Somen jatkuva kuvavirta siisteistä kodeista, matkustelusta ja aktiivisesta arjesta kuormittavat vanhempia entisestään. Onnistuneet tunnetaitokasvatustilanteet, luontoretket ja kirppistelyt aiheuttavat paineita. Jaksossa pohditaan minkälaisista sisällöistä me otamme paineita ja minkälaisia paineita puolestaan pelkäämme aiheuttavamme muille?
14. maj 2024 - 51 min
episode 101. "Korvaamaton ihan vaan olemalla olemassa" artwork
101. "Korvaamaton ihan vaan olemalla olemassa"
Äitienpäiväviikko on täällä! Aamupala pöydän alla herätti Sarassa suuria tunteita ja Kaisan stressitaakka hälveni pyörän tarakalla höpöttävän lapsen avulla. Mitä on lapsen ja vanhemman välinen rakkaus, entä mikä äitinä olemisessa on kaikista parasta? Luvassa oivalluksia ihmeellisestä elämän ikkunasta, empatiasta ja omasta lapsuudesta 90-luvulla.
07. maj 2024 - 51 min
episode 100. Lapset ennen kolmeakymppiä - ei kiitos artwork
100. Lapset ennen kolmeakymppiä - ei kiitos
”En halua lapsia tähän hulluun maailmaan” ja muita syitä miksi perheen perustaminen tänä päivänä lykkääntyy. Alhainen syntyvyys ja sen mukanaan tuomat ilmiöt sekä muutokset puhuttavat. Miksi olemme itse halunneet perustaa perheen ja millaisia keloja olemme käyneet silloin läpi. Jakson aikana kuulijoiden ajatuksia aiheesta - miten voisimme tulevaisuudessa edistää lapsimyönteisempää Suomea? Uusi Äititreffit -jakso joka tiistai. Studiossa Sara Vanninen, Janni Keituri ja Kaisa Turunen. Seuraa podcastia Podimossa ja saat ilmoituksen uudesta jaksosta!
30. apr. 2024 - 1 h 0 min

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger