podcast banner
Äititreffit
Eksklusivt på Podimo

Äititreffit

Podcast af Sara Vanninen, Kaisa Turunen, Janni Keituri

Tule treffeille kolmen milleniaali-ystävyksen kanssa! Tarjolla viihteellistä samaistumispintaa (perhe)elämästä ja parisuhdekiemuroista. Itsereflektiota, myötätuntoa ja vertaistukea unohtamatta. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kuulijoiden kokemuksia käsiteltävästä aiheesta. Osallistu jakso-gallupiin @aititreffit instagramissa! Studiossa yrittäjä- ja somevaikuttajaystävät Sara, Janni ja Kaisa. Sara Vanninen on urheiluhullu, joka innostuu naurettavan helposti ja tekee ennen kuin ajattelee. Sara elää taaperon ja miehensä kanssa aktiivista arkea Helsingin Töölössä. Janni Keituri on elämän pienistä iloista nautiskelija, jonka perheeseen kuuluu aviomies sekä kaksi pientä lasta. Janni asuu 60-luvun omakotitalossa Kotkassa meren äärellä ja rakastaa vintage-huonekaluja, kirppislöytöjä ja veneilyä. Kaisa Turunen on vaatesuunnittelija ja nelihenkisen perheen äiti, joka rakastaa kaikkea luovaa puuhaa ja käsillä tekemistä. Kaisa viihtyy omakotitalossa merenrannalla ja haaveilee kesämökistä Helsingin keskustassa. Uusi jakso aina tiistaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Kuva: Jere Viinikainen 

Andre eksklusive shows

Det får du

Kaisa, Janni & Sara
Kaisa, Janni & Sara
Kaisan top3 lemppareihin kuuluu juoksulenkit, Reese’s suklaa ja vanhat tv-sarjat repeatilla. Janni nauttii elämän pienistä iloista, rakastaa vintage-huonekaluja ja veneilyä. Sara on urheiluhullu, joka rakastaa luontoretkiä, aamupaloja ja kylmäuintia.

Seneste episoder

92. Someriippuvuus ja mikä muissa vaikuttajissa ärsyttää?
Lapsen saaminen on muuttanut Saran työminän saamattomaksi ja puhelinriippuvuus turhauttaa. Kaisaa hävettää somevaikuttajan titteli - vai hävettääkö? Mitkä ovat sometyön parhaat ja pahimmat puolet? Entä missä nähdään itsemme 20 vuoden päästä?
1 h 2 min - 13. feb. 2024
91. Miksi lapsi lyö ja olenko huono vanhempi, jos huudan?
Kysymyksiä ja ammattilaisen vastauksia lasten tunnetaidoista. Luvassa konkreettisia vinkkejä perhearjen haastaviin tilanteisiin; mikä neuvoksi, kun lapsi lyö muita tai saa raivarit toistuvasti päiväkotipäivien jälkeen? Meidän ja kuulijoiden kiperiin kysymyksiin vastaamassa supersuositun Fanni-tunnetaitosarjan toinen luoja, psykologi Julia Pöyhönen. Uusi Äititreffit-jakso tiistaisin.
1 h 9 min - 06. feb. 2024
90. Anonyymi Q&A: vilautus väkijoukossa ja pisin aika ilman seksiä
Anonyymi Q&A jatkuu. Unihaasteet hidastavat Saran haaveilua toisesta lapsesta ja Janni laskee minkälaisen kodin saisi samalla rahalla Töölöstä. Tarkemmassa pohdinnassa myös oma seksuaalinen suuntautuminen. Onko sukupuolella väliä?
46 min - 30. jan. 2024

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger