podcast banner
Fetisha +1
Eksklusivt på Podimo

Fetisha +1

Podcast af Baff.no

Lurer du på hva som egentlig rører seg i livet til kjendisene? Du står på lista når Fetisha inviterer gjester i studio for å levere clickbaits og hot takes. Og hvorfor nøye seg med bare lytting? Festen fortsetter hos Podimo, nå med hele videoepisoder. Prøv Podimo Premium gratis i 14 dager. Teen er servert! ☕️Trenger du råd om sex, kjærlighet eller livet generelt? Send talemelding til hei@fetishi.no. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Fetisha +1 publiseres hver torsdag eksklusivt hos Podimo, mens Q&A-episodene kan du høre gratis på alle plattformer. Du finner også Fetisha på Instagram og Tiktok.Podcasten produseres av BAFF for Podimo. Vil du annonsere i podkasten, ta kontakt med henriette.seljom@bauermedia.no 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

Kjærlighet og sjalusi + Synnøve Skarbø
Er det lov å snoke i kjærestens mobil? Hvor mange er det innafor å date samtidig? Og når går man fra å date til å være eksklusive? Dette er noen av spørsmålene som diskuteres når Fetisha får besøk av podkastdronning og kjærlighetsguru, Synnøve Skarbø. Hun er aktuell som programleder i den nye podkasten "Blind date", der 20 single skal på date uten å se hverandre. Podkasten kan du høre hos Podimo!
45 min - 22. feb. 2024
Q&A: Spypose
Fetisha & Anine er tilbake fra turné og tar selvfølgelig med seg et par røverhistorier fra både Bergen og Stavanger inn i denne vakre onsdagen. Det diskuteres hvem som skulle spilt dem i en film om Fetisha + Anine. Det blir snakk om diverse type kroppsvæsker og duoen besvarer som vanlig deres spørsmål, bekymringer og historier via talemelding. Send inn talemelding, spørsmål, historier, bekymringer, ris & ros til hei@fetishi.no [hei@fetishi.no]. Lydklipp blir anonymisert.
25 min - 21. feb. 2024
"Vi vil ikke såre noen" + Gauteshow
Hvem er egentlig guttene bak det mest kontroversielle humorprogrammet i Norge? Gaute og Snorre besøker Fetisha, og vi blir kjent med guttene bak karakterene i Gauteshow. Snorre blir flau over lyttermelding og vi snakker om hvor grensa går for hva man kan lage humor på.
39 s - 15. feb. 2024

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger