podcast banner
Fetisha +1
Eksklusivt på Podimo

Fetisha +1

Podcast af Baff.no

Lurer du på hva som egentlig rører seg i livet til kjendisene? Du står på lista når Fetisha inviterer gjester i studio for å levere clickbaits og hot takes. Og hvorfor nøye seg med bare lytting? I Podimo-appen får du også film av hele podkasten. Teen er servert! ☕️ Trenger du råd om sex, kjærlighet eller livet generelt? Send talemelding til hei@fetishi.no. Fetisha +1 publiseres hver torsdag eksklusivt hos Podimo, mens Q&A-episodene kan du høre gratis på alle plattformer. Podcasten produseres av BAFF for Podimo. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.
Fetisha Williams
Fetisha Williams
Fetisha Williams (f. 1993) er en uredd og frittalende influenser, programleder, mediepersonlighet og forfatter. Ingen stunder blir kjedelige med norsk-amerikanske Fetisha.

Alle episoder

105 episoder
episode Samlivsbrudd og 8-kroners vippskrav + Vita og Wanda artwork
Samlivsbrudd og 8-kroners vippskrav + Vita og Wanda
Fetisha +2! Vi har fått med oss baddies fra Strømmen til å snakke om alt fra hvordan det vil bli å bo alene for første gang på 32 år, og hvordan man fordeler biler i et såkalt "samlivsbrudd". Følg Vita: https://www.instagram.com/vitamashadi/ Følg Wanda: https://www.instagram.com/wandamashadi/ Sjekk ut MASHH: https://mashh.no/ Denne episoden er laget av Baff, produsent er Helle Aakesen og Wilde Siem Nye gjesteepisoder med video hver torsdag, eksklusivt på Podimo.
30. maj 2024 - 50 min
episode Q&A: Fetisha trakassert på nudist-strand artwork
Q&A: Fetisha trakassert på nudist-strand
Fetisha hadde et uvelkomment møte med en skitten fyr på naturiststrand, og har derfor stjålet noe fra Anine. Anine har en nabo som tar seg til rette, og snart å smeller det. I tillegg hadde jentene tidenes 17.mai og bursdagsfeiring for Fetishi <3 Send inn talemelding, spørsmål historier, bekymringer, ris & ros til hei@fetishi.no [hei@fetishi.no]. Lydklipp blir anonymisert. Q&A-episodene med Anine hører du akkurat hvor du vil, mens nye gjesteepisoder av Fetisha +1 finner du eksklusivt hos Podimo - med fulle videoepisoder! Prøv Podimo gratis i 30 dager: https://go.podimo.com/fetisha [https://go.podimo.com/fetisha] <3 Denne podkasten lages av BAFF. Produsent er Ingrid Simensen og Helle Aakesen.
I går - 27 min
episode Starstruck dopsmugler + Julie Bergan artwork
Starstruck dopsmugler + Julie Bergan
Endelig er Julie Bergan med i studio! Hun forteller om hvorfor hun har en plug på den Indiske grenseovergangen, hvordan det var å opptre på Coachella samme år som Beyoncè, og hvordan det er å ikke bli trodd på talentet sitt etter over 10 år i musikkbransjen. Følg Julie: https://www.instagram.com/juliebergan Denne episoden er laget av Baff, produsent er Ingrid Simensen og Wilde Siem. Klipp er Helle Aakesen Nye gjesteepisoder med video hver torsdag, eksklusivt på Podimo.
23. maj 2024 - 41 min
episode Q&A: Boikotting og blotting artwork
Q&A: Boikotting og blotting
OBS: Siste liveshow før sommeren skjer i Moss 24.mai. Lenke til billetter lenger nede i beskrivelsen. Fetisha og vaktmester Anine er tilbake i studio og denne uken diskuteres det hvorfor de har boikottet Eurovision og heller støtter Fri Palestina-bevegelsen. De utforsker og trenden med kvinner som boikotter menn på datingapper. Send inn talemelding, spørsmål historier, bekymringer, ris & ros til hei@fetishi.no [hei@fetishi.no]. Lydklipp blir anonymisert. Q&A-episodene med Anine hører du akkurat hvor du vil, mens nye gjesteepisoder av Fetisha +1 finner du eksklusivt hos Podimo - med fulle videoepisoder! Prøv Podimo gratis i 30 dager: https://go.podimo.com/fetisha [https://go.podimo.com/fetisha] <3 Se Fetisha +1 Liveshow: 24 [https://streetfood-arendal.ticketco.events/no/en/m/e/fetisha1_liveshow24]. mai i Moss https://www.ticketmaster.no/event/737877?language=no-no&track=DiscoveryAPI&camefrom=TM-Intl-Partner-VisitMOSS-z2b&subchannel_id=1 [https://www.ticketmaster.no/event/737877?language=no-no&track=DiscoveryAPI&camefrom=TM-Intl-Partner-VisitMOSS-z2b&subchannel_id=1] Denne podkasten lages av BAFF. Produsent er Helle Aakesen og Anine Olsen.
22. maj 2024 - 22 min
episode Gutter med skjørt og utdeling av "N-pass" + Nate Kahungu artwork
Gutter med skjørt og utdeling av "N-pass" + Nate Kahungu
Endelig er Nate på plass! En slags battle of Østfold (R.I.P) i et podkaststudio. Nate forteller om da Fetisha satt hele Kahungu-familien på hodet etter en tur på byen med søsteren hans, og hvordan Sarpsborg Arbeiderblads standardbilde av han ble til. Følg Nate: https://www.instagram.com/nicefellownate Og hver dag på P3 mellom 11:00 og 14:00. Denne episoden er laget av Baff, produsent er Helle Aakesen og Wilde Siem Nye gjesteepisoder med video hver torsdag, eksklusivt på Podimo.
16. maj 2024 - 53 min

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger