podcast banner
Kerhotalo – Haimila & Nuorgam
Eksklusivt på Podimo

Kerhotalo – Haimila & Nuorgam

Podcast af Laura Haimila & Emmi Nuorgam

Miltä yhteiskunta näyttäisi, jos Laura Haimila ja Emmi Nuorgam saisivat päättää? Kerhotalo on valovoimainen ja lempeä, feministiseksi instituutioksikin kutsuttu keskusteluohjelma, jossa suhtaudutaan vakavasti yhteiskuntaan ja vähemmän vakavasti itseen. Haimila & Nuorgam perkaavat ajankohtaiset kohut ja käyvät reflektoivaa keskustelua mediasta, kulttuurista, ihmissuhteista ja feminismistä. Kerhotaloon voi suhtautua sallivana, normeja kyseenalaistavana oppaana: kas näinkin sinä voisit maailmasta ajatella. Laura Haimila on helsinkiläinen toimittaja, juontaja ja yhdenvertaisuusaktivisti. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen kolumnisti ja somevaikuttaja. Yhdessä kuuntelijoidensa kanssa Haimila & Nuorgam muodostavat supersuositun Kerhotalon, jossa tyhmätkin kysymykset ovat tärkeitä. Keskustelu jatkuu Instagramissa @kerhotalo @emminuorgam ja @laurahaimila -tileillä. Uusi jakso joka tiistai ja perjantai. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila on esiintyjä, toimittaja ja somevaikuttaja, joka nauttii yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja syvällisistä keskusteluista. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen ihmisoikeusaktivisti, Instagramin asiantuntija-aamutakkiin pukeutuva ränttääjä palkittu yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Seneste episoder

146. Mihin miehiä oikeastaan tarvitaan?
Kerhotalo-podcastissa puhutaan gen-z eli z-sukupolven arvomaailmojen eroista ja kiihtyvästä kahtia jakautumisesta. Miksi nuorista miehistä tulee entistä konservatiivisempia ja naisista liberaalimpia? Käsittelyyn otetaan niin sosiaalisen median algoritmit ja ansaintakeinot kuin valkoisten miesten ongelmat. Onko tämä maailmanaika ensimmäinen, jona valkoisen miehen valtaa haastetaan? Entä mitä kompromisseja naisilta odotetaan ja mitä puoliväliin meneminen polarisaation vähentämiseksi edes tarkoittaa? Lisää tasa-arvopuhetta Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
1 h 9 min - 22. feb. 2024
145. Kerhotalon suuri paljastus
Kerhotalo-podcastissa palataan vielä hetkeksi presidentinvaalien kirvelevään tappioon. Mitkä olivat Emmin ja Lauran ensimmäiset fiilikset, kun tieto Haaviston tappiosta tuli? Kyselytunnilla puhutaan myös helsinkiläisyydestä ja helsinkiläisten ylimielisyydestä. Miksi landepaukut ajattelevat helsinkiläisten olevan kusipäitä? Jakson lopussa suuri paljastus Kerhotalon syntymäpäiviin liittyen. Käy osallistumassa kilpailuun Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
46 min - 19. feb. 2024
144. Saako Euroviisuista nauttia tänä vuonna?
UMK-finaali ja Euroviisut lähestyvät. Tänä vuonna viisujen yllä on leijunut tumma varjo, kun Yleisradio ei ole ilmoittanut vetäytyvänsä viisuista, mikäli Israel on mukana. Mistä ihmeestä tässä on kyse ja miksi eurooppalaiset yleisradioyhtiöt eivät Israelin suhteen noudata samoja periaatteita kuin muutama vuosi aiemmin Venäjän kanssa? Onko Euroviisut poliittinen tapahtuma ja mitä Emmi ja Laura tämän vuoden esityksiltä ja lähetyksiltä odottavat? Jaksossa myös laitetaan UMK-biisit paremmuusjärjestykseen. Lisää UMK-analyyseja Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
1 h 15 min - 08. feb. 2024

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger