podcast banner
Kerhotalo – Haimila & Nuorgam
Eksklusivt på Podimo

Kerhotalo – Haimila & Nuorgam

Podcast af Laura Haimila & Emmi Nuorgam

Miltä yhteiskunta näyttäisi, jos Laura Haimila ja Emmi Nuorgam saisivat päättää? Kerhotalo on valovoimainen ja lempeä, feministiseksi instituutioksikin kutsuttu keskusteluohjelma, jossa suhtaudutaan vakavasti yhteiskuntaan ja vähemmän vakavasti itseen. Haimila & Nuorgam perkaavat ajankohtaiset kohut ja käyvät reflektoivaa keskustelua mediasta, kulttuurista, ihmissuhteista ja feminismistä. Kerhotaloon voi suhtautua sallivana, normeja kyseenalaistavana oppaana: kas näinkin sinä voisit maailmasta ajatella. Laura Haimila on helsinkiläinen toimittaja, juontaja ja yhdenvertaisuusaktivisti. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen kolumnisti ja somevaikuttaja. Yhdessä kuuntelijoidensa kanssa Haimila & Nuorgam muodostavat supersuositun Kerhotalon, jossa tyhmätkin kysymykset ovat tärkeitä. Keskustelu jatkuu Instagramissa @kerhotalo @emminuorgam ja @laurahaimila -tileillä. Uusi jakso joka tiistai ja perjantai. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.
Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila on esiintyjä, toimittaja ja somevaikuttaja, joka nauttii yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja syvällisistä keskusteluista. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen ihmisoikeusaktivisti, Instagramin asiantuntija-aamutakkiin pukeutuva ränttääjä palkittu yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Alle episoder

170 episoder
episode 169. Läskifobinen Tinder-profiili artwork
169. Läskifobinen Tinder-profiili
Rakkaat kerhotalon ylipäälliköt! Kesäheilani on mahtava, mutta hänen kotinsa kaamea. Mitä tehdä? Kerholaisia askarruttaa myös Maailma Kylässä -festari. Osa puhujista jäi festivaalilta pois ja boikotoi sitä, miksi Kerhotalo päätti kuitenkin osallistua? Lisäksi puhutaan Tinderistä, ulkonäkötoiveista ja pohditaan, onko “itsestä huolehtiminen” kiertoilmaus läskifobialle. Lisää kysymyksiä voi esittää Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
28. maj 2024 - 50 min
episode 168. Kulmakarvamuoti, jonka ei pitänyt palata artwork
168. Kulmakarvamuoti, jonka ei pitänyt palata
Superohuet kulmakarvat ovat taas muodissa ja sen kunniaksi Kerhotalossa hypätään aikakoneeseen. Emmin ja Lauran hyvin erilaiset teinivuodet päätyvät jälleen törmäyskurssille. Sillä aikaa kun Emmi opetteli meikkaamisen ja miesten viettelyn jaloja taitoja Cosmopolitanista, Laura katsoi, kyllä, Teletappeja, jossa ei juurikaan kulmakarvoja nypitty. Tässä hysteerisessä kaaoksessa ehditään myös väitellä ysärin pelikonsoleista, haudata ruumiita ja laulaa karaokea.
24. maj 2024 - 1 h 11 min
episode 167. Saako bonusvanhemman sulkea ulos lapsen juhlista? artwork
167. Saako bonusvanhemman sulkea ulos lapsen juhlista?
Haloo Kerhotalo, nyt on ongelma! Kumppanini ex-puoliso kieltää minua osallistumasta lapsen rippijuhliin, mitä tehdä? Kerhotalon kyselytunnilla puhutaan uusista kumppaneita, eroista, lapsista, lasten tapaamisista ja uusista suhdekuvioista. Miten ratkaista juhlien vieraslistat, entä miten uusista rakkaista kerrotaan lapsille? Jos haluat oman kysymyksesi Kerhotalon käsittelyyn, ota seurantaan @kerhotalopodcast Instagramissa ja laita yksityisviestiä!
21. maj 2024 - 51 min
episode 166. Herätysliikkeet määräävät kirkon homokannan artwork
166. Herätysliikkeet määräävät kirkon homokannan
Tänään vietetään kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää. Sateenkaari-ihmisten oikeudet ovat uhattuina joka puolella Eurooppaa ja ilmapiiri on muuttunut vihamielisemmäksi. Myös luottamus poliittisiin päätöksentekijöihin on romahtanut ja joka kolmas sateenkaari-ihminen on kokenut eheyttämistoimia. Eikö asioiden pitänyt jo olla ihan hyvin? Lisäksi puhutaan käynnissä olevasta kirkolliskokouksesta, jossa päätetään kirkon kanta homoavioliittoihin. Kerhotalossa vastustetaan esitystä, jossa perinteisen avioliittokäsityksen rinnalle tulisi myös toinen avioliittokäsitys. Mistä se johtuu? Kerhotalonhan piti olla hyvien puolella.
17. maj 2024 - 1 h 13 min
episode 165. Mitä sanoa ystävälle, joka haluaa matkustaa Dubaihin? artwork
165. Mitä sanoa ystävälle, joka haluaa matkustaa Dubaihin?
Kerhotalon kyselytunnilla jaetaan tänään empaattisia halauksia ja lämpimiä ajatuksia kaikille, joiden kehosta löytyy viiltelyarpia. Aiemmin itseään viillellyt kerholainen haluaa tietää, että voiko lasten kanssa työskentelevä ihminen käyttää t-paitaa ja miten lasten kysymyksiin arvista kannattaisi vastata. Lisäksi jaksossa matkaillaan Dubaissa ja Dohassa ja puhutaan toiveikkuudesta.
14. maj 2024 - 47 min

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger