podcast banner
Taskula & Trishin
Eksklusivt på Podimo

Taskula & Trishin

Podcast af Elisa Taskula ja Sanni Trishin

Podcast jossa on ok, oikeastaan jopa toivottavaa, olla täysin kesken ajatustensa ja elämänsä kanssa. Taskula & Trishin on podcast, jossa kaikenlaisille ajatuksille ja tunteille on tilaa, jossa erimielisyys ei ole uhkaavaa, vaan mahdollisuus kasvuun ja ymmärryksen lisäämiseen. Podcast, joka tuntuu samalta kuin yksi viinilasillinen arki-iltana tai pieni oma hetki kirjan parissa lounastunnilla. Eli sellaiselta hivenen arjen yläpuolelle kohoamiselta, lämpimältä, vähän kutkuttavalta ja siltä, että ajatusraiteet järjestyvät aavistuksen toisille paikoille kuin normaalisti. Yritämme aktiivisesti mennä kohti niitä teemoja, jotka nostavat häpeää, huonommuutta tai muita hankalia tunteita. Koska jos joku tässä elämässä palkitsee, niin juuri niitä omia kipupisteitä kohti meneminen ja niistä vapautuminen. Toivomme, että tämä podcast voisi tarjota uusien näkökulmien, samaistumisen ja vertaistuen lisäksi myös luvan fiilistellä itseään ja olemistaan isoon ääneen - ilman häpeää. Sekin on nimittäin palkitsevaa. Äänessä naapureina asuvat ja usein eri mieltä asioista olevat Elisa Taskula ja Sanni Trishin. Instagram @taskulajatrishin Uusi jakso keskiviikkoisin! Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.
Sanni ja Elisa
Sanni ja Elisa
Sanni on utelias, tekee kaiken joko täysillä tai ei ollenkaan ja malttaa aina pysähtyä hyvän äärelle. Elisalla on lyhyt pinna, kummallisia asuja ja hän rakastaa yöuinteja sekä tanssimista.

Alle episoder

59 episoder
episode 50. Kulttuurieroja lasten kasvatuksessa, riitelyn takia paikalle hälyytetyt poliisit ja miesten vs. naisten hauskuus artwork
50. Kulttuurieroja lasten kasvatuksessa, riitelyn takia paikalle hälyytetyt poliisit ja miesten vs. naisten hauskuus
Millaisia ajatuksia herättää taaperoikäiset lapset kokkaamassa keskenään kevätkääryleitä tai suorittamassa monimutkaisia ja haastavia fyysisiä suorituksia? Go vai no? Vaaditaanko Suomessa lapsilta liian vähän vai muualla vähän liikaa? Keskustellaan kulttuurieroista kasvatuksessa mm. siitä kuinka kahden kulttuurin erot näkyvät Sannin lapsen kasvatuksessa. Kepeäksi tarkoitettu jakso ajautuu vähän vahingossa vähän synkemmille uomille - lähisuhdeväkivaltaan. Pureudutaan myrkyllisten suhteiden dynamiikkaan ja siihen millaisista tilanteista me olemme itsemme joskus löytäneet ja miksi riitelyn vuoksi paikalle hälytetty virkavalta aiheutti ensimmäiseksi valtavaa häpeää. Tummempien vesin kautta palataan lopuksi hauskempiin aiheisiin ja siihen mikä oikeastaan on hauskaa? Ja kuka hauskan määrittelee? Mietitään myös sitä miksi toisinaan tunnutaan ajateltavan että miesten hauskuus on jotenkin ”parempaa” kuin naisten? Taskula & Trishin -podcastia juontavat Elisa Taskula (@elisataskula) ja Sanni Trishin (@sannitrishin). Uusi jakso on kuunneltavissa aina keskiviikkoisin.
01. maj 2024 - 44 min
episode 49. Kuka saa ja kenelle annetaan? artwork
49. Kuka saa ja kenelle annetaan?
Blockaussormet ovat viuhuneet kummallakin somessa lähiaikoina, mutta eri syistä ja eri alustoilla. Yllättävä asia on aiheuttanut kommenttivyöryn Elisan kommenttiboksissa ja sen seurauksena pohditaan lasten kasvatukseen ja -kohteluun liittyviä asioita. Sanni jakaa kaksi asiaa, joilla on ollut suuri merkitys siihen kuinka suhtautuu lasten kanssa olemiseen. Pohditaan myös onko lapsen mielipiteiden kysyminen hyvästä vai pahasta? Tässä jaksossa myös seksi puhututtaa. Erityisesti se miksi nainen niin usein nähdään seksissä ”antajana”. Käsittelyssä myös parisuhteen 5 eri tasoa ja syitä sille miksi useimmat eivät koskaan pääse 3. tason yli? Janottaako vanha suola? Miksi entisiin juttuihin voi joskus olla ihan hyvä palata? Taskula&Trishin -podcastia juontavat Elisa Taskula ja Sanni Trishin. Uusi jakso on kuunneltavissa aina keskiviikkoisin.
24. apr. 2024 - 47 min
episode 48. Älykkyysosamäärän lasku, nirsous ihmissuhteissa ja lestadiolaisuuden taakat ja lahjat artwork
48. Älykkyysosamäärän lasku, nirsous ihmissuhteissa ja lestadiolaisuuden taakat ja lahjat
Elisan terapiassa tekemän oivalluksen avulla opitte kaikki riitelemään vähän paremmin. Täsmävinkin lisäksi puhutaan myös siitä miksi toisinaan kannattaa mennä vihaisena nukkumaan. Puhutaan myös vihan käyttämisestä elämän polttoaineena: uhka vai mahdollisuus? Jakson toisen puolikkaan teemana lestadiolaisuus: Onko sattumaa, että elisan mielestä kaikki entiset lestadiolaiset vaikuttavat hyvin individualistisilta? Mitä muita ajatuksia lestadiolaisuus ja lestadiolaiset Elisassa herättää? Kuinka lestadiolainen tausta näkyy Sannissa tänä päivänä? Miltä voimakas yhteisöllisyys tuntuu ja voiko sen jättämää tyhjiötä korvata millään? Kuinka kollektiivinen omatunto ja ylhäältä annetut valmiit vastaukset vaikuttavat persoonankehitykseen? Puhutaan myös nirsoudesta ihmissuhteissa: onko vaatimukset liian korkealla vai itsetuntemus kunnossa? vaadimmeko me ihmissuhteilta liikaa vai onko kyseessä hyvä itsetuntemus? Taskula&Trishin -podcastia juontavat Elisa Taskula ja Sanni Trishin. Uusi jakso on kuunneltavissa aina keskiviikkoisin.
17. apr. 2024 - 53 min
episode 47. Ihmisvihaa, vanhemmuuspaineita ja sisäisestä tyhjyydestä kumpuavaa graindausta artwork
47. Ihmisvihaa, vanhemmuuspaineita ja sisäisestä tyhjyydestä kumpuavaa graindausta
Sanni unelmoi kommuunielämästä Kumpulassa ja haluaa laittaa koko elämänsä uusiksi. Elisa on oppinut helpon manifestointikikan, mutta on sen takia entistäkin tarkempi siitä, mitä toivoo ja miten. Pitääkö aina tavoitella suurempia ja hienompia asioita elämässä? Ja onko ahkerimpien puurtajien menneisyydessä jotain, mikä on saanut heidät tekemään niin paljon töitä? Puhutaan myös äitiyden paineista, stressaamisesta ja stressittömyydestä ja miten tää kaikki liittyy terveellisiin elämäntapoihin. Käydään läpi myös sitä, miksi Sanni on triggeröitynyt Elisan instagram-postauksesta? Taskula&Trishin -podcastia juontavat Elisa Taskula ja Sanni Trishin. Uusi jakso on kuunneltavissa aina keskiviikkoisin.
10. apr. 2024 - 1 h 0 min
episode 46. Q & A: seksiä, epävarmuutta ja vihan kohteena olemista artwork
46. Q & A: seksiä, epävarmuutta ja vihan kohteena olemista
Päivän Q&A jaksossa pureudutaan mm. häpeään, epävarmuuteen ja siihen miten kahdesta ääntään vihaavasta ihmisestä tuli äänityöläisiä? Pohditaan, minkä takia kysymme muilta liian henkilökohtaisia kysymyksiä ja miksi on vaikeaa hahmottaa missä toisen yksityisyyden rajat menee? Onko vaikuttajien välillä hyvä yhteishenki vai kateutta ja kyräilyä? Miten Elisan mielipiteet joistan vaikuttajista ovat murtuneet? Mitä tekisimme työksi jos emme olisi vaikuttajia? Seksikysymykset saa posket punaisiksi studiossa. Kysymysten joukosta löytyy mm. niin lempiseksiasentoja kuin yksityiskohtia suihinotosta. Käymme läpi myös sitä, miltä tuntuu saada paljon vihaa osakseen ja kuinka olla välittämättä muiden puheista. Mitä Jodel teki mielenterveydelle ja miksi se saastuttaa omat ajatukset. Taskula&Trishin -podcastia juontavat Elisa Taskula ja Sanni Trishin. Uusi jakso on kuunneltavissa aina keskiviikkoisin.
03. apr. 2024 - 53 min

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger