podcast banner
Mitä mielessä?
Eksklusivt på Podimo

Mitä mielessä?

Podcast af Rosanna Kulju

Lapista kotoisin oleva mediapersoona Rosanna Kulju on tunnettu rempseästä luonteestaan sekä huikeasta mimmienergiastaan. Nyt Rosannan seuraajat pääsevät viimein jakamaan myös podcastin Rosannan kanssa! Mitä mielessä? -podcastissa kuuntelijat pääsevät ääneen Rosannalle tulleiden viestien kautta, kun Rosanna pohtii juuri sillä hetkellä häntä ja hänen seuraajiaan mietityttäviä asioita. Mitä mielessä? -podcast auttaa, ilahduttaa ja koskettaa. Podcast julkaistaan tiistaisin ja perjantaisin 9.1.2024 lähtien. IG: rosannakulju TikTok: rosannakulju 

Andre eksklusive shows

Det får du

Rosanna Kulju
Rosanna Kulju
Lapista kotoisin oleva Rosanna Kulju on tunnettu rempseästä luonteestaan sekä huikeasta mimmienergiastaan. Rosannalle tärkeitä asioita ovat mielenterveys, naiseus ja perhe.

Seneste episoder

14. Millaista on olla mun pikkusisko?
Tässä Mitä mielessä? -jaksossa mun sisko Klarissa lataa suorat sanat mun parhaimmista, mutta myös huonoimmista puolista. Hän kertoo myös minkälaista oli kasvaa viiden lapsen perheessä nuorimpana, ja miten se näkyy meidän sisarusten välillä edelleen tänä päivänä. Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju Rosanna Kuljun Mitä mielessä? -jaksot julkaistaan tiistaisin ja perjantaisin.
22 min - I går
13. Yökerhojen kultavuodet ja nurjat puolet
Tässä jaksossa haluan puhua omasta ajastani VIP-hostina Helsingin kermalle, keskustan yökerhoissa. Luin Ilta-Sanomien artikkelin, jossa useampi VIP-host avautui asiakkaiden huonosta käyttäytymisestä, päihteiden käytöstä ja kaikenlaisesta. Itse en ollut yksi heistä, mutta muistan hyvin samantyyppisiä tarinoita ja vähän lisää. Tässä vielä linkki alkuperäiseen juttuun: https://www.is.fi/viihde/art-2000010143552.html Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju Mitä mielessä -sarja ilmestyy tiistaisin ja perjantaisin.
18 min - 20. feb. 2024
12. Jos voisin, tekisin toisin
Tässä jaksossa palaan takaisin muun muassa ensimmäisiin vuosiini julkisuudessa. Silloin tehtyihin juttuihin, joita en enää tekisi, tai vähintään tekisin toisin, jos pystyisin. Mitä kaikkea kadun, ja mitä tapahtumia/tekemisiä toivoisin, että olisin jättänyt tekemättä? Oppiiko kaikesta vai hakkaanko päätäni seinään edelleen tiettyjen asioiden suhteen? Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju
15 min - 16. feb. 2024

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger