Simen Og Jonas Tar´n Helt Ut!
Eksklusivt på Podimo

Simen Og Jonas Tar´n Helt Ut!

Podcast af Simen og Jonas

Psykonaut Simen og Healer Jonas er et drømmelag fra en annen galakse som lever for å spre Kjærlighet og Glede. Denne podcasten tar for seg spiritualitet og sterke historier, her fjernes begrensinger og vi åpner opp døren til Universet. Det er mange som undrer og funderer på hva livet er, slå deg løs med Simen og Jonas i jakten på egoet! Ny episode hver torsdag. "Et giftig radarpar i kampen mot satan" -- Svein Åge Myhra" If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration." -- Nikola Tesla "Creativity is intelligence having fun" -- Albert Einstein Bli med oss på sosiale medier: Instagram: Simenogjonas YouTube: Simen og Jonas tar´n helt ut! Tiktok: Simenogjonas Facebook: Simen Og Jonas Tar´n helt ut! Love Is The Only Law Kontakt: Post@simenjonas.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

#31 Arvegods
I denne episoden fortsetter praten med Hedda. Vi snakker om «Arvegods», generasjonsmønstrene vi drar med oss fra generasjon til generasjon. Mange er fanget i disse mønstrene uten at de forstår hva som gjør at de gjentar de samme uønskete handlingene gang på gang. Er du den som setter en stopper for dette? Vi tar vårt ansvar og forsøker å gi neste generasjon et litt bedre utgangspunkt enn hva vi hadde. Lærdomen er enorm når bevisstheten slår inn. Instagram: Simenogjonas heddaluminimarlene jonas_a_straume ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
44 min - 01. mar. 2024
#30 Historien om Hedda Lumini Marlene
I denne episoden møter vi Hedda som forteller en hjerteskjærende historie om sin oppvekst. De som skal skape trygghet svikter, systemet svikter og Hedda ender opp som "taperen". Det er de som prøver å hjelpe og som skaper lysglimt i tilværelsen, men hun må selv ta opp kampen for egen lykke. Hedda viser oss urkraften i kvinnen, en kriger mentalitet og evnen til å snu elendighet til sin fordel. Hun vil vise, lære og utfordre andre til å finne veien til styrken i seg selv. Hun har hatt sin egen første kvinne sirkel, praktiserer reiki-healing og er i stormfart på vei oppover! Følg Hedda på Instagram: @Heddaluminimarlene Følg oss på @simenogjonas Du finner oss på Spotify, Podimo, Apple, Untold, Castbox og Google-Podcast! God Helg fra Simen Og Jonas! ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
1 h 2 min - 28. feb. 2024
#29 Superkraften i takknemlighet
I denne episoden dykker vi inn i den kraftige følelsen takknemlighet. Dersom du klarer å være takknemlig for det du har, kan du forme fremtiden din på en god måte. Det er bare opp til deg! Vi snakker om å sette pris på det vi har akkurat i dette øyeblikket, her og nå. Simen er klar for en livspartner, noen som tar utfordringen? Blir "Malin the breather" også nevnt i denne episoden, og hvis så, hvor mange ganger? Følg oss på sosiale medier. Instagram: Simenogjonas Tiktok: Simenogjonas Vi er super takknemlig for å ha dere alle med på reisen, tusen takk! ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
56 min - 26. feb. 2024

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger