Full Show : 12.06.26🌭🐄Hot Dog, Μαύρες Αγελάδες & μια Διαθήκη στο KFC!
Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι! Ο Γιώργος και η Μαρία είναι στα high τους, το Σαββατοκύριακο έρχεται και το studio του ΣΟΚFM έχει μετατραπεί σε... εμπόλεμη ζώνη από τα γέλια. Ο Γιώργος προσπαθεί να καταλάβει από πού βγαίνει το κασέρι (spoiler: όχι από τα αριστερά μαστάρια της αγελάδας, Γιώργο!), η Μαρία προτείνει ερωτικό, γυμνό μαγείρεμα με baby oil και αλεύρια παντού, ενώ η «Γεωργίτσα» εισβάλλει για να αναλύσει τη νέα τάση στο σεξ που περιλαμβάνει... γλείψιμο νυχιών. Μέσα σε όλα, μαθαίνουμε γιατί ο Γιώργος έκανε διαθήκη το 2020 και γιατί το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε μόλις βγήκε από το νοσοκομείο ήταν να φάει KFC. Α, και ο Μανώλο με το «πέεεερνα αεράκι» ακόμα να ξεπεραστούν!
Τι θα ακούσεις σε αυτό το επεισόδιο:
* Από ποιο είδος αγελάδας βγαίνει τελικά η μοτσαρέλα; Spoiler: Ο Γιώργος ορκίζεται ότι βγαίνει μόνο από κατάμαυρες αγελάδες (σαν την πίσσα) λόγω ειδικού οργανισμού. Μην ανοίξετε βιβλίο, ακούστε τον «επιστήμονα»!
* Το 16% των Ελλήνων θα έσωζε ΑΥΤΟ το αντικείμενο αν καιγόταν το σπίτι του. 101 ακροατές πήγαν στον κουβά. Είναι unisex, είναι σαν βιβλίο... πάει κάπου το μυαλό σου ή θα φας κι εσύ «ροζ κουβά»;
* Πώς μετατρέπεται μια κουζίνα σε... μπουρδέλο σε 5 απλά βήματα; Η Μαρία δίνει tips για το τέλειο Παρασκευάτικο βράδυ: γυμνός/ή στο πάγκο, ψήσιμο λουκάνικου, κρυφτό πίσω από τις κουρτίνες, Fly Me to the Moon και delivery στο τέλος γιατί τα λουκάνικα έγιναν κάρβουνο.
* Γιατί τα κουνούπια έχουν «καψούρα» μαζί σου και δεν πλησιάζουν καν τον Γιώργο; Φταίει το αλκοόλ, το διοξείδιο του άνθρακα ή μήπως είσαι απλά... έγκυος;
* Το ανέκδοτο της ημέρας: Τι συμβαίνει όταν ένας λογιστής "χτυπάει" τατουάζ ένα 100ευρω στα απόκρυφά του; (Οι 4 λόγοι θα σε κάνουν να κλάψεις από τα γέλια).
Παίξε play τώρα στο Spotify και «ρούφα» το πιο viral Morning Show της Χαλκίδας πριν μας κάνει η ΕΜΥ «τσουρ-τσουρ-τσουρ» με τις βροχές!
Αν καιγόταν το σπίτι σου (χτύπα ξύλο) και μπορούσες να σώσεις ΜΟΝΟ ΕΝΑ άψυχο αντικείμενο, ποιο θα ήταν αυτό; Για να σας δούμε!