podcast banner
Tingenes Tilstand
Eksklusivt på Podimo

Tingenes Tilstand

Podcast af HENRI

Tingenes tilstand handler om hvor uendelig mye kjemi har å si for tingene vi omgir oss med. Det er jo overalt!! Piffikrydderet? Kjemi. Antibac? Masse kjemi. Lettbrus? Å jada, bøttevis med kjemi. Programleder Kristopher Schau og Alexander Sandtorv? Også massevis med kjemi! Ingenting slipper unna, alt skal under lupen. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. "Tingenes tilstand" publiseres hver mandag. Følg Alexander Sandtorv på Instagram: @dr_sandtorv Podkasten "Tingenes tilstand" er produsert av Henri podkast for Podimo. Liker du det du hører? Tips oss gjerne på vipps: 599032 (Rekommandert) 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

165. Ris og aldrende menn om frysing
Alt om ris - verdens favorittkarbohydratkilde! Det blir også gastronomiske fyfyer, trange halser og slikk og nammenam. ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
46 min - 19. feb. 2024
164. Verdensrommet - dette viser vi frem til fremmede livsformer
Alex lar seg røre til tårer av menneskelig babbel i verdensrommet, men snakker du høyt i telefonen på offentlig transport, klikker det for han. Ikke helt lett å bli klok på, men vi prøver. ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
44 min - 12. feb. 2024
163. Kopper og enterokokker - på godt og vondt
Vis meg din kopp og jeg skal si deg hvem du er! Vi går gjennom egne og andres kopper. Og dagens faglige alibi - enterokokker! Direkte oversatt til tarmbær. De kan være vanskelige å leve med, men kanskje enda vanskeligere å leve uten. Hva er det? Vi utforsker dette i denne episoden av Tingenes Tilstand. ---------------------------------------- Følg podkasten Tingenes Tilstand for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. "Tingenes tilstand" publiseres hver mandag. Følg Alexander Sandtorv på Instagram: @dr_sandtorv Podkasten "Tingenes tilstand" er produsert av Henri podkast for Podimo.
54 min - 05. feb. 2024

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger