podcast banner
198 Land med Einar Tørnquist
Exclusivamente en Podimo

198 Land med Einar Tørnquist

Podcast de PLAN-B

En podkast der Einar Tørnquist inviterer kjente gjester i studio for å snakke om både nyttige og unyttige fakta om ulike land i verden. Hver episode tar for seg et nytt land med en ny gjest.Landepisodene av 198 Land finner du eksklusivt hos Podimo: https://go.podimo.com/no/198landEr du interessert i kommersielt samarbeid med 198 land?Ta kontakt på salg@acast.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

137 episodios
episode Tema: Kjærlighet i Kina med Robin Hofset artwork
Tema: Kjærlighet i Kina med Robin Hofset
Fire, jeg gjentar, fire episoder om Kina fra start til slutt ligger nå ute på Podimo, og for å runde av føljetongen avslutter vi med en lettbeint gladsak om kjærlighet i et fremmed land. Youtuber og TV-personlighet Robin Hofset møtte sin 100% kinesiske kone på BI i Oslo, og det skaper en del interessante situasjoner når en gutt fra Rælingen skal klare seg med svigerfamilien Chengdu - attpåtil akkurat i det covid bryter ut i Kina. Hva slags utfordringer har han møtt på? Hvilke forskjeller er det med å bo her og der? Klarer han å kommunisere? Og hvordan oppleves Kina for en vanlig mann i gata? Dette er bare noen av spørsmålene Einar prøver å besvare. Alle episodene om Kina med Torbjørn Færøvik og de nye landepisodene finner du eksklusivt hos Podimo: https://go.podimo.com/no/198land [https://go.podimo.com/no/198land] Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
15 abr 2024 - 34 min
episode Kina del 4 med Torbjørn Færøvik artwork
Kina del 4 med Torbjørn Færøvik
Da er en måned med Kina over, faktaboksen er gjennomført, historien er redegjort for, og da gjenstår kun reisetips, mat, kultur, jøss og lytterspørsmål. Ukens gjest er fortsatt den ekstremt utholdende, tålmodige og kloke Torbjørn Færøvik. Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B
15 abr 2024 - 53 min
episode Kina del 3 med Torbjørn Færøvik artwork
Kina del 3 med Torbjørn Færøvik
Vi beveger oss videre på tidslinjen til Kina, mao. til samtidshistorien. Og mao. Mao. Det blir mye preik om bondesønnen Mao Zedong som ble en av de store verdenslederne, og vi starter med stiftelsen av det kommunistpartiets stiftelsesmøte i 1921 og følger reisen med gjennom revolusjoner, enorm hungersnød, ungdomsopprør, møtet med president Nixon og frem til i dag hvor Kina har blitt en del av verdenshandelen - i den grad at selv lille Norge har blandet seg borti midtens rike. Ukens gjest er for våre tyske lyttere kjent som Farovik, men vi smeller på en æ og en ø og ønsker velkommen, atter en gang, til Torbjørn Færøvik. Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B
08 abr 2024 - 59 min
episode Tema: Siste nytt fra Marshalløyene med Ola Gunhildrud Berta artwork
Tema: Siste nytt fra Marshalløyene med Ola Gunhildrud Berta
Hva? Sier du at andre podkaster IKKE har sin egen Marshalløyene-korrespondent? Patetisk. Heldigvis har 198 Land sosialantropolog Ola Gunhilrud Berta på 24 timers standby for å gi oss siste nytt fra atollene der nede. Her har det både blitt underskrevet en ny avtale med USA, det har vært endringer i vær og vind, trafikkbildet har endret seg og jaggu klarte ikke Ola å grave med en gladsak helt til slutt (sånn mer eller mindre.) Landepisodene av 198 Land finner du eksklusivt hos Podimo: https://go.podimo.com/no/198land [https://go.podimo.com/no/198land] Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
08 abr 2024 - 25 min
episode Kina (smakebit) artwork
Kina (smakebit)
I disse dager holder Einar på med den lengste føljetongen i 198 Lands lange historie med fire episoder om Midtens rike, bedre kjent som Kina. Her får du en liten smakebit fra del 3 som tar for seg Mao Zedongs vei til makten, livet etter revolusjonen, Norges forhandlinger med Kina i nyere tid og mye, mye mer. Alle episodene om Kina med Torbjørn Færøvik og de nye landepisodene finner du eksklusivt hos Podimo: https://go.podimo.com/no/198land [https://go.podimo.com/no/198land] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
08 abr 2024 - 6 min

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares