podcast banner
Aki Linnanahde Talk Show
Exclusivamente en Podimo

Aki Linnanahde Talk Show

Podcast de Aki Linnanahde

Aki Linnanahde Talk Show on Kultaisella Venlalla palkitun Talk Show -konkarin keskusteluohjelma, jossa vieraat kohdataan kiireettömästi ja kunnioittavasti tunneskaalan kaikissa sävyissä. Keskusteluissa mennään aina pintaa syvemmälle, mutta tarpeen tullen kaikkien tuntemat vieraat saavat vastata myös hetkeen sopiviin suoriin kysymyksiin, eikä isäntä säästele itseäänkään. Aki Linnanahde on yli 20 vuotta media-alalla erilaisissa rooleissa vaikuttanut toimittaja ja tuottaja. Linnanahde on näkyvien radio- ja TV-juontotöiden lisäksi tuottanut ja käsikirjoittanut useita TV-ohjelmia, sekä kirjoittanut kolme kirjaa. Vapaa-ajallaan Aki viihtyy padel-kentällä ja perheen parissa. Perheeseen kuuluvat aikuisten lasten lisäksi myös heidän puolisonsa, sekä Pipsa-koira. Aki on podcastien suurkuluttaja ja kävelylenkit Pipsan kanssa sujuvatkin erilaisia ohjelmia kuunnellen. IG: @linnanahde FB: Aki Linnanahde - MUN SIVU YouTube: @AkiLinnanahdeTalkShow TikTok: @akilinnanahde Uusi jakso julkaistaan lauantaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Aki Linnanahde Talk Show'n tuottaa Tarinatalli. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso
Aki Linnanahde
Aki Linnanahde
Aki Linnanahde on Kultaisella Venlalla palkittu, yli 20 vuotta media-alalla työskennellyt toimittaja ja tuottaja, joka on kiinnostunut tarinoista ja ihmisistä.

Todos los episodios

138 episodios
episode 138. Jade Nyström - "On karu fakta, että synnyin mieheksi" artwork
138. Jade Nyström - "On karu fakta, että synnyin mieheksi"
Aki Linnanahde Talk Show'ssa transsukupuolinen korkeushyppääjä Jade Nyström kertoo, minkälaista pohdintaa hän joutuu käymään hormonihoitojen ja urheilun välillä. Jade ei halua kilpailla naisten sarjassa, koska kokee sen olevan epäreilua, mutta samalla hän ei voi olla oma itsensä. Vahvoja mielipiteitä Pride-tapahtumasta esittävä Nyström haluaisi, että kaikki voisivat vain olla sellaisia kuin ovat, mutta tiedostaa myös, että seksuaalivähemmistöjen puolesta pitäisi tehdä enemmän. Minkälaista palautetta Jade on joutunut ottamaan vastaan? Miksi hän on sitä mieltä, että 16-vuotiaana ei olisi kannattanut tulla julkisuuteen? Uusi jakso joka lauantai.
07 jun 2024 - 58 min
episode 137. Kape Aihinen - Tiukkakin palaute kuuluu ravintola-alalle artwork
137. Kape Aihinen - Tiukkakin palaute kuuluu ravintola-alalle
Aki Linnanahde Talk Show’ssa huippukokki Kape Aihinen raottaa mitä tapahtuu huippuravintolan keittiössä. Kape ei usko, että kaikilla pitää olla aina helppoa ja kivaa. Tiukka palaute kehittää. Nykyään omia ravintoloita pyörittävä Aihinen oppi itse kovaan kuriin ja järjestykseen TPS:n juniorijoukkueissa ja ravintola Denniksen keittiössä. Minkälainen faija Kape on omille jääkiekkoa pelaaville pojilleen? Tarinoita tässä jaksossa riittää. Uusi jakso joka lauantai.
31 may 2024 - 1 h 1 min
episode 136. Etta - ”Olen herkkä, mutta osaan olla myös helvetin ärsyttävä” artwork
136. Etta - ”Olen herkkä, mutta osaan olla myös helvetin ärsyttävä”
Aki Linnanahde Talk Show’ssa artisti Etta kertoo hankalista väleistä isän kanssa. Syntyi suosittu kappale, johon Etta purki ajatuksiaan, tajuten, miten monen elämässä on samoja asioita. Jaksossa Etta kertoo myös kuinka mokasi keikan kännissä ja avaa suhdettaan alkoholiin. Minkälaisia ovat Ettan alter egot Jenna, Ninnu ja Lilli? Missä hetkissä alter egot astuvat esiin? Uusi jakso joka lauantai.
24 may 2024 - 52 min
episode 135. Kohuliikemies JP Kukkonen - ”Mun ja Netan tarinasta riittää elokuvaksi asti.” artwork
135. Kohuliikemies JP Kukkonen - ”Mun ja Netan tarinasta riittää elokuvaksi asti.”
Mikä mies on erikoisten kohu-uutisten keskiössä paistatteleva JP Kukkonen? Jaksossa käydään läpi, miten pahasti lukihäiriöinen ja vilkas poika Sotkamosta kipusi Helsingin bisneselämän pyörteisiin, lähti maailmalle ja lopulta teki kahdeksannumeroisen exitin. Viimeiset puoli vuotta Kukkosen ympärillä on pyörinyt erikoinen show, jota repostellaan viihdeuutisissa. Miksi hän puhuu rikoksista tuomitusta ex-vaimostaan Netasta ja itsestään edelleen me-muodossa? Mikä Netassa vetää puoleensa? Ja miksi JP näkee, että pariskunnan tarinasta olisi elokuvaksi asti? Entä minkälainen isä JP on lapsilleen? Uusi jakso joka lauantai.
17 may 2024 - 1 h 21 min
episode 134. Katja Ståhl - ”Ulkonäköäni on arvosteltu tosi tosi paljon” artwork
134. Katja Ståhl - ”Ulkonäköäni on arvosteltu tosi tosi paljon”
Aki Linnanahde Talk Show’ssa Katja Ståhl kertoo miten hän yritti selvitä koulukiusaamisesta. Vanhempiensa avioeroa hävennyt Katja innostui hevosista jo lapsena, mutta mikä hevosissa oikein kiehtoo ja mitä hevosen ylläpitäminen maksaa? Kaksi kertaa vuoden juontajaksi valittu Katja kertoo myös tarinoita super suositun Elämäni biisi -ohjelman kulisseista ja avaa miten hänen ja Apulannan ansiosta Kaija Koon ura lähti uuteen nousuun. Studiossa on mukana myös Katjan 1,5-vuotias koira Gösta. Uusi jakso joka lauantai.
10 may 2024 - 1 h 6 min

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares