Badeklubben
Exclusivamente en Podimo

Badeklubben

Podcast de Anne og Lotte

En podcast om to nordjyske kvinder i 30’erne, der er meget forskellige steder i livet. Fælles er at de vinterbader om sommeren, taler om elefanten i rummet og nogle gange er ved at brække sig over janteloven og følelsen af at være bange for hvad andre tænker!Kom med Anne & Lotte på rejsen til et friere, gladere og sjovere liv med færre bekymringer og mindre selvkritik - hvor de øver sig i at give fuckfingeren til frygten for hvad andre tænker!De tager udgangspunkt i sig selv, og har fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, når altså ikke lige de rammer et stormvejr af følelser.Følg også meget gerne med på instagram under navnet: "badeklubbenpodcast" 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Når en dør lukkes, åbnes en ny
En ekstra julegave er ude til jer! Er du lige som os en skabssucker for qutos ala “når en dør lukkes åbnes en ny”- citat Lotte! Så skal du lytte med i vores SPEICIAL edition - Corona året der gik, for vi ryster dem altså ud af ærmet! Vi får os en snak om 2020 - CORONA året, ups and downs, juletraditioner og så ser vi frem mod mere fest og farver (forhåbentlig) i 2021!
50 min - 23 dic 2020
#10 - Sæsonafslutning, har vi mon fået et gladere, friere og sjovere liv?
Vi forstår det ikke helt, 10 episoder! Det føles som var det i går vi snakkede om at starte projektet og nu har vi allerede produceret en HEL sæson! Ja vi ER stolte og taknemlig for i har gidet lytte med! 10. episode er et tilbageblik på vores rejse. Lyt med og hør om vi selv synes vi har indfriet vores mål om et friere, gladere og sjovere liv, med færre bekymringer og mindre selvkritik! Vi tager også en snak om, hvad vi har lært om os selv og hinanden! Hvem mon er den vedholdende og hvem er den kreative!?
1 h 3 min - 11 nov 2020
#9 - Tinderdates, kysseregler og one night stands
Det blev til en sjov snak om vores egne erfaringer og oplevelser med dating! Er der egentlig forskel på at date i starten af 20'erne og 30'erne? Hvad er det største turn off på Tinder? Og gad vide hvad vores forældre gjorde for at finde nye dates inden det der internet kom? I kommer til at hilse på Jonna og Birte, vores "piger" når der er kommet lidt for meget alkohol indenbords Og så snakker vi selvfølgelig også om, når dating ikke altid ender som vi havde håbet! Vi håber I vil lytte med!
1 h 11 min - 28 oct 2020

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares