Freaks and Bits - podcast

Freaks and Bits

100% dieron a 'Me gusta
22 suscriptores

Descripció oficial: Freaks and Bits és el programa que t’acosta la cultura audiovisual al sofà de casa! Pau Aguilar, Pau Sabés, Magí Barneda i Nestor Sard analitzem i disseccionem videojocs, pel·lícules i sèries que han passat per les nostres mans o que encara no s’han estrenat. Descripció oficiosa: La creació d’aquest podcast era la millor manera d’organitzar les nostres discussions que ens han acompanyat des de la infància, sempre amb humor!

Escucha pódcasts y audiolibros sin límites

Es la única app que reparte sus ganancias con los creadores

Acceso a millones de pódcasts y audiolibros

Una comunidad de oyentes de más de 100.000 personas


Prueba 30 días gratis, después pagas 3,99€ al mes. Cancela cuando quieras.

Usa PayPal o tarjeta de crédito

Los últimos episodios

Ver todos
4x31 - Freaks and Bits: Escriptors
17/5 2022

4x31 - Freaks and Bits: Escriptors

Per celebrar Sant Jordi portem un programa on parlarem de pel·lícules que parlin d'escriptoris reals o ficticis. El Magí ens porta les primers impressions del videojoc 13 Sentinel: Aegis Rim. El Pau ens porta una nova secció que barreja actors i crònica negra i acabarem amb el ja clàssic, Video-Jocs de Paraules. Esperem que us agradi!

1h 3m
4x30 - Freaks and Bits: Bruce Willis i Baftas
10/5 2022

4x30 - Freaks and Bits: Bruce Willis i Baftas

L'anunci de la retirada del gran Bruce Willis per problemes de salut ens ha dut a fer-li un homenatge al programa. Comencem amb unes setmanes, a la The Secció ens centrem en la vida de l'actor, el Néstor ens porta un Odi Postal a Bruce Willis que en aquest cas és una declaració d'amor, a la Pixel·lània el Magí ens parlarà dels Bafta i acabarem tot plegat amb un Video-Joc de Paraules. Esperem que us agradi!

1h 17m
4x29 - Freaks and Bits: Directe Fira Sakura Matsuri
3/5 2022

4x29 - Freaks and Bits: Directe Fira Sakura Matsuri

Es va realitzar la Fira Sakura Matsuri a Sabadell i ens van convidar a fer un programa en directe. L'audió no és perfecte, però és un gran programa. Com que la fira parla de Japó ens hem dedicat a portar cultura japonesa. I que portem? Doncs Pixel·lània: videojocs extranys i rarots. Concurs de sintonies: quines sèries s'amaguen darrera les músiques que llancem? La traductora: resum barroer de diferents ànimes. Batussa de Pollastres: Bola de Drac contra Oliver i Benji. Recopilatori de 5 films de terror japonesos i Video-jocs de Paraules. Esperem que us agradi!

57m