podcast banner
Dysfunktion
Exclusivamente en Podimo

Dysfunktion

Podcast de Carolina Magdalene Maier & Josefine Due

En podcast om kvinder, der har været i forhold til mænd med psykopatisk eller narcissistisk adfærd. Podcasten interesserer sig ikke for mændene, men for kvinderne. Den udforsker, hvorfor de blev fanget ind i forholdet. Hvorfor de blev i det. Og ikke mindst hvad der skete, for at de kunne slippe væk. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

S2 - Episode 7: Samtale med Kirsten Kleinert
I denne sidste episode har Carolina og Josefine sat Kirsten Kleinert stævne. Kirsten Kleinert er psykoterapeut og har dyb faglig erfaring med parforhold, hvor den ene part er narcissistist. Kirsten Kleinert sætter særligt fokus på fænomenet ”at miste sig selv”, og Carolina og Josefine spørger ind til, hvad det vil sige at miste sig selv i en kærlighedsrelation, hvorfor vi gør det, og hvad vi kan gøre, for at undgå det
44 min - 02 nov 2021
S2 - Episode 6: Jane
Carolina taler med Jane, som faldt pladask for sin drømmemand efter kun at have mødt ham få gange. Der var en gnist med det samme, og forholdet udviklede sig hurtigt. Der gik dog ikke længe, førend Jane fik de første fornemmelser af, at noget var galt. Kæresten var nemlig også meget glad for andre kvinder, og hurtigt udviklede det sig til et forhold præget af utroskab og løgne. Og det skulle vise sig at blive meget værre end det.
26 min - 26 oct 2021
S2 - Episode 5: Sabrine
Josefine taler med Sabrine, der i ly af natten flytter til en anden landsdel for endegyldigt at komme ud af sit dysfunktionelle forhold. Inden hun kom så langt, havde hun i flere år fundet sig i sin kærestes både psykiske og fysiske misbrug, samtidig med, at hun fandt hun sig selv gå tilbage til ham igen og igen fordi han gennem tid havde frataget Sabrine hendes evne til at vurdere, og reagere, på hvad der er rigtigt og forkert.
27 min - 19 oct 2021

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares