podcast banner
Schaduwliefde met Corine Koole & Frederique Bicker
Exclusivamente en Podimo

Schaduwliefde met Corine Koole & Frederique Bicker

Podcast de Schaduwliefde

Ken je het gevoel dat je met iets rondloopt waar je partner niets van weet? Een geheim? Je zou het er het liefst willen uitgooien maar je bent bang voor de gevolgen.  En hoe langer je het verborgen houdt hoe zwaarder je geheim op je drukte. In Schaduwliefde spreekt Corine elke week met iemand over zo’n geheim. En dat kan van alles zijn: een affaire, een financieel probleem, angsten of een verslaving. Vervolgens biedt relatietherapeut Frederique haar professionele hulp aan en laat haar licht schijnen over het geheim.Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

45 episodios
episode "Ik had alles vergokt en mijn zwangere vriendin wist van niks" artwork
"Ik had alles vergokt en mijn zwangere vriendin wist van niks"
Zijn gokverslaving kostte Jelle bijna zijn relatie. Toen zijn vriendin op het punt stond te bevallen had hij voor vele duizenden euro's creditcard schulden en had hij het bouwdepot van hun nieuwe huis vergokt. Dan moet hij haar zijn geheim wel opbiechten. Hij heeft geen andere keus. Hoe reageert zij? En wat zijn de consequenties? BAMIGO Wil jij ook die heerlijke bamboe kleding van Bamigo proberen? Ga naar www.bamigo.com [http://www.bamigo.com/] en gebruik dan onze code SCHADUW25 voor 25% korting op je eerste bestelling. Geldig t/m 13 juni 2024. Volg ons op Instagram [https://www.instagram.com/schaduwliefdepodcast/] om niks te missen. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] Heb je zelf een geheim en wil je meedoen met podcast? Stuur een berichtje naar schaduwliefdepodcast@gmail.com [schaduwliefdepodcast@gmail.com] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
13 may 2024 - 44 min
episode Jarenlang verzweeg ik voor mijn vrouw mijn ware genderidentiteit artwork
Jarenlang verzweeg ik voor mijn vrouw mijn ware genderidentiteit
Geboren als jongen, probeerde Claire (63) zich haar hele leven te conformeren aan haar mannelijke identiteit. Haar echtenote wist van niks Jarenlang hield ze haar geheim voor zich. Tot ze zo somber werd dat ze op een dag geen andere keus had dan het te vertellen. Vanaf dat moment veranderde alles. En het is nog lang niet klaar. Volg ons op Instagram [https://www.instagram.com/schaduwliefdepodcast/] om niks te missen. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] Heb je zelf een geheim en wil je meedoen met podcast? Stuur een berichtje naar schaduwliefdepodcast@gmail.com [schaduwliefdepodcast@gmail.com] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
29 abr 2024 - 42 min
episode “Dat hij telkens teruggaat naar zijn vrouw maakt me niet minder gelukkig” artwork
“Dat hij telkens teruggaat naar zijn vrouw maakt me niet minder gelukkig”
Rond haar dertigste heeft Salma een relatie met een getrouwde man, maar wanneer hij na enige aarzeling toch kiest voor zijn vrouw, besluit zij met hem te breken. Jaren later vindt ze een brief op haar mat. Hoe kijkt ze nu tegen de liefde en affaires aan? Welke rol spelen het ouder worden en de tijd als het gaat over een relatie met een gebonden man? Volg ons op Instagram [https://www.instagram.com/schaduwliefdepodcast/] om niks te missen. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] Heb je zelf een geheim en wil je meedoen met podcast? Stuur een berichtje naar schaduwliefdepodcast@gmail.com [schaduwliefdepodcast@gmail.com] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
15 abr 2024 - 42 min
episode “Ik heb jarenlang verzwegen wie mijn man werkelijk was” artwork
“Ik heb jarenlang verzwegen wie mijn man werkelijk was”
Pien (51) lijkt voor de buitenwereld een gelukkig huwelijk te hebben, maar verzwijgt wat er zich thuis afspeelt. Jarenlang wordt ze vernederd en mishandeld door de vader van haar kinderen. Om de schijn op te houden, blijft ze zichzelf wegcijferen en verliest ze langzaam haar eigen identiteit. Totdat ze het niet meer volhoudt en besluit te vertrekken. Volg ons op Instagram [https://www.instagram.com/schaduwliefdepodcast/] om niks te missen. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] Heb je zelf een geheim en wil je meedoen met podcast? Stuur een berichtje naar schaduwliefdepodcast@gmail.com [schaduwliefdepodcast@gmail.com] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
02 abr 2024 - 49 min
episode "Ik durfde mijn vriend niet te vertellen over mijn natuurkundeleraar" artwork
"Ik durfde mijn vriend niet te vertellen over mijn natuurkundeleraar"
Linda (29) werd jarenlang misbruikt door een leraar op school. Wanneer ze een vriend krijgt besluit ze hem niets te vertellen over wat er vroeger allemaal in het natuurkundelokaal is gebeurd. Tot ze paniekaanvallen krijgt en ze haar verleden onder ogen moet zien. Emma Sleep In februari en maart tot 50% korting op de producten uit de link in de beschrijving met een extra 10% korting met de code SCHADUWLIEFDE. Ga naar emma-sleep.nl [https://www.emma-sleep.nl/sale/?utm_source=PC&utm_medium=Influencer&utm_campaign=Schaduwliefde] om hier gebruik van te maken! Volg ons op Instagram [https://www.instagram.com/schaduwliefdepodcast/] om niks te missen. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] Heb je zelf een geheim en wil je meedoen met podcast? Stuur een berichtje naar schaduwliefdepodcast@gmail.com [schaduwliefdepodcast@gmail.com] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
18 mar 2024 - 34 min

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares