podcast banner
Seb & Nikki
Exclusivamente en Podimo

Seb & Nikki

Podcast de Seb & Nikki

Podkasten Seb & Nikki ledes av kjæresteparet Nikoline Anundsen og Sebastian Solberg. De tar oss med inn i sin hverdag som firebarnsforeldre, og deler sitt utradisjonelle syn på foreldrerollen, hvor de mener det er viktig å ikke miste seg selv bare fordi man får barn. Seb & Nikki er som mange andre par ofte uenige seg imellom om barneoppdragelse, som byr på morsomme og fine samtaler fulle av latter og tårer. De deler åpent om alt fra både sexliv, utfordringer i parforholdet, familieliv og den hektiske hverdagen. De håper at denne podkasten kan funke som terapi for dem, og hjelpe foreldre med å senke kravene til seg sjæl og hverandre. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Seb & Nikki publiseres hver onsdag. Følg Seb & Nikki på Instagram: @sebognikki Produsert av Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

PARTERAPI
I denne episoden har Seb besøk av parterapeut og psykolog Andreas Løs Narum. Dette er terapeuten Seb Og Nikki har brukt i periodene de har hatt det tøft. Sammen snakker de om de vanligste feilene par gjør i et forhold, hvordan man takler et brudd, hva som er best for barna , hvordan man skal jobbe i et parforhold og diskuterer hvordan veien har vært for paret. I tillegg svarer de på spørsmål fra lytterene som er sendt inn via instagram Seb&Nikki - her blir alt fra utroskap til fordeling av ansvar for barn diskutert.
46 min - 21 feb 2024
Vixen-Krangel, Deprimert og Dårlig forhold etter fødsel
Seb har vært på Vixen Awards, ratet antrekkene til Influencerne og fått en haug med sure mammabloggere på nakken. Et spørsmål fra en lytter om hvorfor parforholdet er dårligere etter de fikk barn blir diskutert. Og hvordan kritikk må både kjendiser og barna våre tåle?
49 min - 14 feb 2024
Kaos i heimen, Sint mamma på nakken og Boligdrøm
Nikki har vært bortreist på København Fashion Week og kommer hjem med dårlig samvittighet for barna. Hun slipper opp alle regler, og huset blir kaos. Seb blir irritert over den nye foreldrestilen til Nikki og paret har hatt en del diskusjoner siste dagene som de får snakket om i dagens episode. Nikki er ikke den eneste Seb har kranglet med siste uken, han har nemlig terget på seg en annen mamma den siste uken!
41 min - 07 feb 2024

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares