podcast banner
Timeout
Exclusivamente en Podimo

Timeout

Podcast de Lotta Harala ja Maria Huntington

Lotta Harala ja Maria Huntington ovat ystävykset, jotka huippu-urheilu aikoinaan yhdisti. Timeout-podcastissaan he haluavat rimpuilla ulos raameista, jotka heille on asetettu – niin heidän itsensä kuin ulkopuolelta tulevien odotusten toimesta. Noiden vanhojen raamien sisällä on pitkään piiloteltu omia mielipiteitä ja keskeneräisiä ajatuksia, joita Lotta ja Maria ovat jo kauan jakaneet toisilleen päivittäisissä puheluissaan. Ystävykset puhuvat keskenään niin ihmisyydestä, elämästä kuin ihmissuhteista, ja he keskustelevat asioista rehellisesti, vaikka ovat usein kuin vastakohdat toisistaan. Kaksikko haastaa sekä itsensä että toisensa oman keskeneräisyytensä paljastaen – ja nyt linjat heidän keskusteluihin ovat vihdoin auki myös kuulijoille! Jos kaipaat yhteisöä, jossa pohdiskella, oivaltaa ja löytää vertaistukea, tervetuloa Timeout-podcastin pariin. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kuulijoiden ajatuksia käsiteltävästä aiheesta. Maria Huntington on entinen ammattiurheilija, joka kulkee nykyisin uutta polkua yrittäjänä, tulevana äitinä ja ihan vaan Mariana. Maria tunnetaan rentona elämästä nautiskelijana, joka paljastaa podcastissa myös pohdiskelevan ja haavoittuvaisen puolen itsestään. Lotta Harala on määrätietoinen, herkkä ja syvällinen pohdiskelija, joka tunnetaan myös menestyneenä huippu-urheilijana. Viime vuosina henkistä matkaansa käyneenä Lotta on oppinut nauttimaan myös tästä hetkestä aina eteenpäin katsomisen sijaan. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai! Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. IG: @lottaharala IG: @mariahuntington_ 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Lotta Harala ja Maria Huntington
Lotta Harala ja Maria Huntington
Maria Huntington on entinen ammattiurheilija, joka kulkee nykyisin uutta polkua yrittäjänä. Lotta Harala on määrätietoinen, herkkä ja syvällinen pohdiskelija, joka tunnetaan myös menestyneenä huippu-urheilijana.

Los últimos episodios

4. Ero vai pariterapia?
Mitä tehdä, kun pitkän parisuhteen tiimellyksessä alkaa tuntua, ettei enää halutakaan keskenään samoja asioita? Mitä tehdä, kun aikaisemmin parisuhteen liimana toiminut henkinen yhteys rakoilee. Tai mitä jos parisuhde ei anna energiaa vaan vie sitä, olisiko hyvä vaan erota? Lotta ja Maria ovat kutsuneet studioon pariterapeutti Hanna Myllymaan, joka on toiminut myös Lotan ja hänen puolison pariterapeuttina. Hanna Myllymaa kertoo jaksossa mitä pariterapia on, miten siihen voi valmistautua ja milloin sinne kannattaa mennä. Lotta paljastaa, mikä oli ajaa heidät eroon ja mikä ratkaisu keksittiin, jotta parisuhde sai jatkua – ja vieläpä parempana kuin aiemmin. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai!
46 min - 19 feb 2024
3. Unelmaprojekti meinasi viedä vararikkoon
“Meillä jokaisella on jokin suuri unelma ja toinen meistä pääsi toteuttamaan sitä viimeisen kolmen vuoden aikana. Unelma ei ollutkaan niin glamouria, kun takaraivossa jyskytti jatkuvasti ajatus siitä, että rahat eivät vain riitä.” Tässä jaksossa Lotta ja Maria syventyvät rahasuhteeseen. Toisella heistä on kova tarve rikastua, toiselle raha ei itsessään ole tekemisen ajuri, vaan mahdollisesti positiivinen sivutuote merkityksellisestä työstä. He puhuvat häpeällisistä tunteista, joita rahaan ja sijoittamiseen liittyy – ja kuinka moni käytösmalleista onkin peräisin jo lapsuudesta. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai!
46 min - 12 feb 2024
2. Miten kateus näkyy ystävyyssuhteissa?
Saako ystävän onnistumiselle olla kateellinen? Lotta ja Maria jakavat häpeällisimmät aiheet, joista he ovat olleet toisilleen kateellisia, ja ne todellakin yllättää molemmat! Urheilumaailmassa on nähtävissä kateutta, mutta koska se menee yli? Timeout-jaksossa käsitellään myös sitä, onko kateus aina toksista ja missä tilanteissa se voisi olla voimavara. Asiantuntijana on huikea Terapeutti-Ville, jolta tulee ajatuksia herättävä ääniviesti jakson teemaan. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai! IG: @mariahuntington_ IG: @lottaharala
46 min - 05 feb 2024

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares