podcast banner
23 minuuttia
Eksklusivt hos Podimo

23 minuuttia

Podkast av Jussi Heikelä & Arto Koskelo

Heikelä & Koskelo 23 minuuttia on puoliasiaton ajankohtaisohjelma, joka paketoi nopealiikkeisen maailman 23 minuutissa, koska aika on rahaa ja sinulla on kiire. Ohjelmassa uskotaan mahdollisimman laajaan sananvapauteen, yksilönvapauteen ja omaisuuden suojaan - Markkinatalouden ja klassisen liberalismin arvoihin, jotka eivät ole itsestäänselvyyksiä tässä aika-avaruuden polttopisteessä, vaan vaativat omat puolustajansa. Nauti päivittäinen annoksesi milloin haluat, niin tiedät, mistä koko Suomi puhuu. Jussi Heikelä on diplomaattisen suorasanainen, ambivalentti vänkääjä, joka ei pelkää viskoa paperitolloja kiukaan tulipesään. Jussi on tehnyt työkseen aamuradiota, televisio-ohjelmia, podcasteja ja muita sisältöjä pyöreästi 30 vuotta. Arto Koskelo on kaikissa liemissä marinoitu paatunut nautiskelija, joka tunnustautuu korkea- ja matalakulttuurin sekakäyttäjäksi. Arto teki uran viini- ja ruokakriitikkona kirjoittaen aiheesta pinon kirjoja kierrettyään ensin viinitarhoja ja ravintoloita kaikilla mantereilla. Kohtalo viskasi kakkulapäisen Koskelon aamuradion juontajaksi, mikä sopi sanoilla leikkimisestä syttyvän miehen pirtaan hyvin, minkä myötä hän päätyi perustamaan Heikelän kanssa 23 minuuttia -ohjelman. Youtube: 23Media IG: @23minuuttia X: @23minuuttia Facebook: 23minuuttia IG/X: heikelajussi IG: artokoskelo , X: Arto_Koskelo Jaksoja julkaistaan kuudesti viikossa eli maanantaista lauantaihin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Ohjelman tuottaa 23 Media. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Jussi Heikelä ja Arto Koskelo
Jussi Heikelä ja Arto Koskelo
Jussi Heikelä on tehnyt radiota, televisio-ohjelmia, podcasteja jo noin 30 vuotta. Arto Koskelo teki teki uran viini- ja ruokakriitikkona, mutta kohtalo johti hänet Heikelän seuraan ja lopulta 23 minuuttia ohjelman toiseksi juontajaksi.

Siste episoder

Sote-uudistus on silkkaa korruptiota | 831
Sote-uudistus on osoittautunut virheeksi, joka ei ainoastaan romuta hyvinvointivaltion tulevaisuutta, vaan vaarantaa myös potilaiden turvallisuuden. Järjestelmä ilmeisesti luotiin juurakkomaiseksi hallinnolliseksi painajaiseksi, jotta puolueet voisivat kupata verorahat poliittiselle rälssille. Heikelä ja Koskelo hämmästelevät 23 minuuttia.
23 min - 17. feb. 2024
Villit taksit kuriin? | 830
Hallitus aikoo iskeä taksialaan. Helsingin asema-aukio kilpailutetaan ja varustetaan puomeilla, jotka estävät härskeimmän meiningin. Saadaanko villit taksit kuriin? Heikelä ja Koskelo ihmettelevät 23 minuuttia.
23 min - 16. feb. 2024
Kriittinen maahanmuuttoteoria Yhdysvalloissa | 829
Kriittinen rotuteoria on villinnyt ihmisiä yhdysvaltalaisilla kampuksilla, mutta saammeko seuraavaksi tutustua kriittiseen maahanmuuttoteoriaan? Heikelä ja Koskelo ihmettelevät 23 minuuttia.
23 min - 15. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker