podcast banner
Afterwork
Eksklusivt hos Podimo

Afterwork

Podkast av Jenni Rotonen, Meri Milash, Petra Soikkeli

Afterwork on viikon odotetuin hetki hyvien ystävien seurassa ja monenlaisten aiheiden parissa, jotka juuri nyt askarruttavat mieltä. Afterworkin äärellä parannetaan maailmaa, jaetaan kokemuksia, itketään ja nauretaan, haastetaan omaa ja muiden ajattelua ja välillä opitaan jotain ihan uuttakin. Viikoittaisen ystävien “terapiatuokion” aiheet vaihtelevat maan ja taivaan väliltä, kepeistä jutuista syvällisempiin ja vakavampiin keskusteluihin. Sarjan tekijät ovat suosittua Pupulandia-blogia kirjoittava Jenni Rotonen, stylisti Meri Milash ja toimittaja Petra Väänänen - ja välillä menossa on mukana vierailijoitakin. Uusi jakso julkaistaan keskiviikkoisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Podcastin musiikki: Matti Paalanen IG: @afterworkpodcast, @jennipupulandia, @petrasoikkeli ja @merimilash 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

278. Ovisilmästä vaaniva mummo, himokas pariskunta ja muita naapuritarinoita
Mitä tehdä, kun naapurissa asuu onneton mutta innokas pianisti? Tai kun mystiset seksiäänet valvottavat koko taloa tuntikausia joka yö, mutta kukaan ei osaa paikantaa mekkalan lähdettä? Onko heippalappu ainoa tapa hoitaa naapurisuhteiden kiusalliset tilanteet? Naapurit voivat pahimmillaan tehdä elämästä helvettiä ja parhaimmillaan parantaa elämänlaatua huomaavaisuudellaan. Afterworkin äärellä jaetaan tällä kertaa sekä painajaisten että unelmien naapuritarinoita ja pohditaan, miten naapurustosta voisi luoda hyvällä tavalla yhteisöllisempää. Lopulta kaiken ytimessä on kuitenkin ihmisyys ja yhteiselo. Kuuntele uusi Afterwork-jakso joka keskiviikko!
46 min - 20. feb. 2024
277. Osaanko olla hyvä ystävä? Feat. Karita Tykkä
On usein helppo määritellä, mitä toivoo muilta ystävyyssuhteissa, mutta joskus on hyvä pysähtyä miettimään, millaisia ystäviä olemme itse muille? Ystävänpäivän kunniaksi Afterworkilla avataan hyvän ystävyyden saloja sekä ratkotaan ystävyyteen liittyviä kuulijapulmia yhdessä Rakkaudella, Karita -podista tutun Karita Tykän kanssa, joka avaa rohkeasti myös omien ystävyyssuhteidensa kipukohtia ja arvokkaimpia hetkiä. Pohditaan myös, olemmeko itse joskus olleet huonoja ystäviä ja millä tavalla? Kuuntele uusi Afterwork-jakso joka keskiviikko!
1 h 3 min - 13. feb. 2024
276. Uskallatko kertoa kampaajalle, että nyt ei mennyt maaliin?
Melkein jokainen meistä tuntee jonkun, joka on joskus ollut hiusmallina - ja muistaa esimerkit sekä ihanista että hyvinkin villeistä lopputuloksista. Kampaajalla käynti voi parhaimmillaan nostattaa upeasti itsevarmuutta ja pahimmillaan saada haluamaan kulkea pipo päässä muutaman kuukauden. Aika usein kampaajalla onnistuminen on kiinni kommunikaatiosta. Afterworkin ikioma hiusasiantuntija Meri Milash jakaa tärppinsä, miten osata viestiä kampaajalle omat toiveensa. Entä milloin myös kampaajan pitää uskaltaa sanoa ei? Kuuntele uusi Afterwork-jakso joka keskiviikko!
56 min - 06. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker