podcast banner
Ärhäkkä kuin äidiksi tullut
Eksklusivt hos Podimo

Ärhäkkä kuin äidiksi tullut

Podkast av Irene Naakka

Onko äiti ikuisesti huolestunut, miten pelastaa parisuhde ruuhkavuosien tiimellyksessä, kuinka panna jauhot suuhun sovinistiselle appiukolle ja miten ihmeessä selittää puolisolle, että vauvan saaminen on jäätävä fyysinen ja henkinen ponnistus? Vaikuttaja-kirjailija Irene Naakka vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin ilman minkäänlaista ammattitaitoa, mutta sitäkin enemmän äititietoa Ärhäkkä kuin äidiksi tullut -podcastissa! Äititieto on meihin salakavalasti pesiytynyttä ylisukupolvista tietoa, jota emme välttämättä edes haluaisi tietää, mutta jonka puolivahingossa perimme ja joka tekee meistä arjen ahkeria metatyömuurahaisia ja maailman parhaita (joskin helvetin uupuneita) mikromanageroijia. Kyllä äiti tietää! 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 79,00 kr / Måned . Ingen binding.

Alle episoder

10 Episoder
episode Kuinka hyväksyä muuttunut ulkonäkö? artwork
Kuinka hyväksyä muuttunut ulkonäkö?
Äidin keholta odotetaan paljon: samalla pitää hyväksyä mukisematta raskauden ja synnytyksen tuomat muutokset ja palautua pikavauhtia entiseen loistoonsa. Mutta kuinka hyväksyä keho, joka ei ole kauneusihanteiden mukainen? Entä miten arvostaa itseään niin paljon ruuhkavuosien runtelemanakin, että pitäisi itsestään huolta? Ireneä vastauksessa auttaa valmentaja Veera Mertsola.
19. mai 2023 - 51 min
episode Vaaleanpunainen vauvakupla on (patriarkaatin) valhe artwork
Vaaleanpunainen vauvakupla on (patriarkaatin) valhe
Kukas muukaan kuin patriarkaatti hyötyy siitä, että naiset haluavat sankoin joukon jäädä kotityöläisiksi, koska heille on kautta aikojen uskoteltu, että lastenhoito on ainoastaan ihanaa? Irene kertoo jaksossa myös, miksi kannattaa Virginia Woolfin ajatusta omasta huoneesta ja omasta rahasta ja miksi matriarkaatti ei olisi sen parempi kuin patriarkaattikaan.
12. mai 2023 - 36 min
episode Q&A-jakso: Mitä tienaat, oletko kokeillut pistoshoitoja ja kuka on kiva vaikuttaja? artwork
Q&A-jakso: Mitä tienaat, oletko kokeillut pistoshoitoja ja kuka on kiva vaikuttaja?
Kysymys & vastaus -jaksossa Irene paljastaa, mitä hän tienaa vaikuttajana, käykö hän pistoshoidoissa, kuka pitää hänet maadoitettuna ja ketkä vaikuttajakollegat ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Jaksossa puhutaan myös verkkovihasta, sijaissynnyttämisestä, synnytysmasennuksesta ja polyamorisista suhteista.
05. mai 2023 - 1 h 2 min
episode Miksi tytöt kääntyvät toisiaan vastaan jo hiekkalaatikolla? artwork
Miksi tytöt kääntyvät toisiaan vastaan jo hiekkalaatikolla?
Rakastanko lastani, ellei se ole biologinen ja mitä tehdä, jos haluaa varalapsen? Ja saako näin edes ajatella? Jaksossa pohditaan myös, miksi tytöt alkavat kyräillä toisiaan jo pikkulapsina. Irene muistuttaa, ettei tytöiksi niinkään synnytä vaan kasvetaan ja kasvatetaan.
28. apr. 2023 - 44 min
episode Ihana, kamala uusperhe – miten siitä selviää ja kuka keksi paha äitipuoli -myytin? artwork
Ihana, kamala uusperhe – miten siitä selviää ja kuka keksi paha äitipuoli -myytin?
Spoiler alert: patriarkaatti. Tässä jaksossa puhutaan uusperheiden iloista ja erityisesti haasteista. Irene kertoo, mitä hyvää uusperhe on tuonut hänen elämäänsä ja kysyy tuttaviltaan, millaista on elää uusperheessä lapsettomana bonusäitinä, jota bioäiti tuntuu vihaavan. Irene muistuttaa, ettei ihmisiä voi omistaa eikä äidillä ole yksinoikeutta lapsensa rakkauteen.
21. apr. 2023 - 50 min

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker