DRS: De Race Show
Eksklusivt hos Podimo

DRS: De Race Show

Podkast av FC Afkicken

In de nieuwe podcast ‘DRS: De Race Show’ bespreken vrienden Joost Hofman, diehard F1-fan, en Giedo van der Garde, oud F1-coureur, de Formule 1-week. Ze blikken terug op de uitblinkers en verliezers van het voorbije raceweekend, laten hun licht schijnen over het laatste nieuws en geven hun mening over de meest bizarre sociale media posts. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

VERSTAPPEN wordt geen WERELDKAMPIOEN?! | DRS: De Race Show | S02E03
Het raceseizoen gaat ein-de-lijk weer van start en dus kijken Giedo (ex-F1 coureur) en Joost (die-hard F1 fan) vooruit naar de GP van Bahrein in de nieuwe aflevering van DRS: De Race Show. Ze bespreken de rondvliegende kogels uit Giedo’s tijd in Bahrein, de nieuwe functie van Gunther Steiner én worden er nieuwe weddenschappen afgesloten. Dit is DRS: De Race Show. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
39 min - 27. feb. 2024
Zien we HORNER bij de TESTDAGEN in BAHREIN? | DRS: De Race Show | S02E02
In de tweede aflevering van seizoen 2 van DRS: De Race Show kijken Giedo (ex-F1 coureur) en Joost (die-hard F1 fan) vooruit naar de testdagen, want: Wat gebeurt daar allemaal? Waar let je als kijker op? En wie komt als beste uit de test? Dit is DRS: De Race Show Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
36 min - 20. feb. 2024
Waarom toch zo veel CARBON in alle nieuwe liveries?! | DRS: De Race Show | S02E01
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van DRS: De Race Show blikken Giedo (ex-F1 coureur) en Joost (die-hard F1 fan) terug op de vorige aflevering, vragen zich af wie Hamilton nou echt gaat vervangen, bespreken de toekomst van Richard Verschoor en beoordelen de nieuwe liveries! Dit is DRS: De Race Show Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
40 min - 13. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker