podcast banner
Dysfunktion
Eksklusivt hos Podimo

Dysfunktion

Podkast av Carolina Magdalene Maier & Josefine Due

En podcast om kvinder, der har været i forhold til mænd med psykopatisk eller narcissistisk adfærd. Podcasten interesserer sig ikke for mændene, men for kvinderne. Den udforsker, hvorfor de blev fanget ind i forholdet. Hvorfor de blev i det. Og ikke mindst hvad der skete, for at de kunne slippe væk. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

S2 - Episode 7: Samtale med Kirsten Kleinert
I denne sidste episode har Carolina og Josefine sat Kirsten Kleinert stævne. Kirsten Kleinert er psykoterapeut og har dyb faglig erfaring med parforhold, hvor den ene part er narcissistist. Kirsten Kleinert sætter særligt fokus på fænomenet ”at miste sig selv”, og Carolina og Josefine spørger ind til, hvad det vil sige at miste sig selv i en kærlighedsrelation, hvorfor vi gør det, og hvad vi kan gøre, for at undgå det
44 min - 02. nov. 2021
S2 - Episode 6: Jane
Carolina taler med Jane, som faldt pladask for sin drømmemand efter kun at have mødt ham få gange. Der var en gnist med det samme, og forholdet udviklede sig hurtigt. Der gik dog ikke længe, førend Jane fik de første fornemmelser af, at noget var galt. Kæresten var nemlig også meget glad for andre kvinder, og hurtigt udviklede det sig til et forhold præget af utroskab og løgne. Og det skulle vise sig at blive meget værre end det.
26 min - 26. okt. 2021
S2 - Episode 5: Sabrine
Josefine taler med Sabrine, der i ly af natten flytter til en anden landsdel for endegyldigt at komme ud af sit dysfunktionelle forhold. Inden hun kom så langt, havde hun i flere år fundet sig i sin kærestes både psykiske og fysiske misbrug, samtidig med, at hun fandt hun sig selv gå tilbage til ham igen og igen fordi han gennem tid havde frataget Sabrine hendes evne til at vurdere, og reagere, på hvad der er rigtigt og forkert.
27 min - 19. okt. 2021

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker