podcast banner
Eroottinen lukupiiri
Eksklusivt hos Podimo

Eroottinen lukupiiri

Podkast av Sikke Sumari

Keittiöstä tuttu Sikke Sumari on heittänyt essun hetkeksi sivuun ja kutsunut koolle Eroottisen lukupiirin, jossa sukelletaan aistikkaisiin kirjoihin. Eroottisessa lukupiirissä luetaan ja analysoidaan eroottisen kirjallisuuden mehukkaimpia pätkiä yhdessä mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Huvittumiselta ei vältytä! 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 79,00 kr / Måned . Ingen binding.

Alle episoder

11 Episoder
episode Ina Mikkola & Amanda Harkimo artwork
Ina Mikkola & Amanda Harkimo
Toimittaja, kirjailija ja ohjaaja Ina Mikkola sekä televisioesiintyjä ja DJ Amanda Harkimo lukevat Siken kanssa Sami Kurosen ja Ilkka Ihamäen kirjaa Sensuellit iltasadut 2 ja muistelevat muun muassa ekoja kertojaan sekä terveystiedon tunteja. Fantasia on fantasia, mutta millaisia fantasioita Sami ja Ilkka vieraillemme tarjoilevat? Millaiselle koeajolle kirjassa lähdetään ja kuka on Sähkö-Reijo? Entä onko kirja vieraillemme tarpeeksi kinky vai turhan kiltti?
27. okt. 2022 - 50 min
episode Jenni Pääskysaari & Meeri Koutaniemi artwork
Jenni Pääskysaari & Meeri Koutaniemi
Juontaja, toimittaja ja kirjailija Jenni Pääskysaari sekä valokuvaaja ja toimittaja Meeri Koutaniemi lukevat Siken kanssa Gummeruksen Erotica-sarjaan kuuluvaa Rietas Orkidea novellikokoelmaa, jonka sisältämien naisten kirjoittamien tekstien on tarkoitus kiihottaa nimenomaan naista. Mutta ovatko naiset onnistuneet kirjoittamaan naisen näkökulmasta, vai toistavatko he teksteissään miehistä katsetta? Kuinka paljon vieraillemme pitäisi maksaa, jotta he kirjoittaisivat itse eroottisen novellin? Entä kuinka Punahilkka ja Susi liittyvät jaksoon?
20. okt. 2022 - 44 min
episode Rosa Meriläinen & Henriikka Rönkkönen artwork
Rosa Meriläinen & Henriikka Rönkkönen
Kirjailija Henriikka Rönkkönen sekä kirjailija ja (ala)pääsihteeri Rosa Meriläinen lukevat Siken kanssa Outi Alanteen Neiti N:n tarina -romaania ja punnitsevat sitä, mikä on hyvää seksiä ja mikä huonoa seksiä. Pystyykö kumppanille kertomaan, mitä sängyssä kaipaa? Liittyykö suuteleminen vain rakkauteen?
13. okt. 2022 - 42 min
episode Raili Hulkkonen & Pirkko Mannola artwork
Raili Hulkkonen & Pirkko Mannola
Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen sekä laulaja ja näyttelijä Pirkko Mannola eivät tiedä mihin olivat lupautuneet, kun päätyivät lukemaan Siken kanssa Florence Bessonin, Eva Amorin ja Claire Steinlenin Rakkautta ranskalaisnaisten tapaan. Kuinka nämä jalat maassa viihtyvät kauriit flirttailevat? Saako rakastellessa puhua tai teeskennellä? Entä kuuluvatko seksilelut seksiin vai kuuluuko niitä käyttää vain yksikseen?
06. okt. 2022 - 35 min
episode Kirsti Kuosmanen ja Satu Silvo artwork
Kirsti Kuosmanen ja Satu Silvo
Näyttelijä, seksuaalivalmentaja ja psykoterapeutti Kirsti Kuosmanen sekä näyttelijä, ravintoloitsija ja luennoitsija Satu Silvo lukevat Siken kanssa sadomasokismin klassikkoteosta Herra Jackin ihmeellinen huone. Onko kirjan karski kielenkäyttö rajua vai kenties huvittavaa? Mikä vaikutus rajojen asettamisella ja määrittämisellä meille on? Entä voiko antautuminen auttaa naista vapautumaan nautintoon?
29. sep. 2022 - 38 min

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker