podcast banner
Fries Before Guys
Eksklusivt hos Podimo

Fries Before Guys

Podkast av Fries Before Guys

Nanna og Jose har været bedste venner i 15 år. De deler ALT med hinanden - og med lytterne. I Fries Before Guys inviteres du med ind i deres filterløse samtaleunivers, der er intimt, selvudleverende og uhøjtideligt. Og ikke mindst fyldt med gode grin! NY LYTTER? Du kan sagtens lytte med på den nyeste episode eller på lige det afsnit, du synes virker spændende! Alle afsnit kan lyttes hver for sig. Kronologien er underordnet og bagkataloget løber ingen vegne ❤️ Sæt ansigt på os og følg med i vores fede liv på både Instagram og TikTok under navnet friesb4guyspodcast Om dine værter: Nanna, 32, Aalborgenser, eks-musiker, mor til 1, gift med sin bedste ven gennem 10 år, bosat på Amager Jose, 30, Aalborgenser, tidligere deltager i Danmarks Klogeste Barn, mor til 1, gift med sin ungdomskæreste, bosat på Amager Vi laver også Tinder Greatest i alle ferier og på helligdage Rigtig god fornøjelse! 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 79,00 kr / Måned . Ingen binding.
Josephine Kuhn & Nanna Hovgaard
Josephine Kuhn & Nanna Hovgaard
Josephine Kuhn og Nanna Hovgaard er værterne i duoen Fries Before Guys. Sammen har de siden 2016 lavet podcasts om venskab, arbejde, moderskab, sex, parforhold og hverdagen som kvinder i sluttyverne/start trediverne.

Alle episoder

340 Episoder
episode DÅRLIG CHILL artwork
DÅRLIG CHILL
“Du kan komme til at leve hele dit liv som en barbie i hård plastik,” lyder dommen alvorstungt fra Nanna, når hun taler om, hvor svært det er at lære at lytte til sig selv. Har du nogensinde taget en evighedsscroller på telefonen, hvor du kunne have lagt dig godt til rette? Sovet en alt for varm lur i overtøj? Set en hel biograffilm (eller gennemlevet et helt knald!) med fyldt blære? Så kender du, ligesom os, alt til dårlig chill. I dagens afsnit taler vi om at lære at undgå disse situationer, så vi kan maksimere vores nydelse! Hvordan får vi genetableret kontakten til os selv og vores kroppe i vores hot girl æra? Bliv klogere og få et godt grin, når vi guider dig til at tilfredsstille samtlige menneskelige behov ned i MINDSTE detalje. Rigtig god fornøjelse!
07. juni 2024 - 56 min
episode HOT GIRL SUMMER artwork
HOT GIRL SUMMER
Efter år med corona, graviditeter, træthed og manglende overskud til at indtage verden, har vi i fællesskab bestemt os for at gøre 2024 til vores hot girl summer! Vi har skabt vores egne definitioner og er klar til at leve vores bedste, hotteste liv. I dagens afsnit dissekerer vi bl.a. vores fetichering af grøn juice, taler om at klæde sig på efter at larme mest muligt - og deler vores indre rejser med at tune os mere ind på egne behov. Hvordan balancerer Jose sin følelse af at være et offer for triste omstændigheder med at være en kvinde i fri udfoldelse? Hvordan kan vi dyrke vores seksualitet inden for det monogame parforholds rammer? Skal vi spille strippoker på familieturen til Italien? Find flere gode spørgsmål - og svar - i en podcast nær dig! Rigtig god fornøjelse.
31. mai 2024 - 57 min
episode FEMINISTISK ØKONOMI ft. Emma Holten artwork
FEMINISTISK ØKONOMI ft. Emma Holten
“I vores samfund bliver venskaber set som et luksusprodukt…. Som om det er flødeskum på toppen, i stedet for rugbrødet i livet” lyder det fra Emma Holten, der er gæst i dagens helt særlige afsnit, hvor venskaber ophøjes og omsorgsbegrebet udfoldes! For otte år siden var Emma Holten nemlig den allerførste gæst i Fries. I dag gentager vi succesen i en længeventet samtale om bla. feministisk økonomi, omsorg, venskaber, fællesskab og normkritik. Vi taler om at leve i et af verdens rigeste samfund, hvor ensomhed, stress og mistrivsel er normalt og hvor omsorg konsekvent nedprioriteres og usynliggøres. Vi taler om vores længsel efter et bedre liv - inkl. drømmen om at være åbenlyst gensidigt afhængige og være fælles om alt fra at hente unger til aftensmad og græsslåmaskiner. Altsammen tilsat Emmas lynskarpe analyser og historiske perspektiver! Rigtig god fornøjelse. Vi glæder os til at høre jeres tanker om temaet! Her følger vores anbefalinger og reference som lovet ❤️ Mathilde Walter Clark: Det Blinde Øje Emma Holten: Underskud Linea Maja Ernst: Kun Til Navlen Moussa Mchangama: Tekster Om Hjem Henvisning til fødsler med fødepartner https://www.who.int/news/item/19-03-2019-why-having-a-companion-during-labour-and-childbirth-may-be-better-for-you https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10237517/
24. mai 2024 - 1 h 18 min
episode HVEM PASSER PÅ MIG? artwork
HVEM PASSER PÅ MIG?
“Hvordan lever vi et liv i denne her verden, hvor der er plads til, at vi bærer livet med os?” lyder det spørgende fra Jose. Hun har lige aborteret ufrivilligt for 2. Gang og Nanna har ikke sovet i ét år. Denne vinter har følelsen af udbrændthed pustet os i nakken og dagens afsnit handler derfor om omsorg i praksis og som begreb. Hvor går grænsen mellem såkaldt “selvomsorg” og individualisme? Hvordan kan vi insistere på hvile og restitution i en verden, der elsker folk, der løber stærkt? Vi taler bl.a. om forpligtende fællesskaber i kontrast til selvrealisering og om at tilhøre en generation, hvor vi alle har main-character syndrome. Kan vi kollektivisere omsorgen, så vi ikke kun står til ansvar for os selv? Rigtig god fornøjelse!
17. mai 2024 - 1 h 5 min
episode MOR OG DATTER 2 artwork
MOR OG DATTER 2
“Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, jeg ville bare tage det fra dine skuldre,” lyder det fra Anita, da samtalen falder på Nannas graviditet og hendes følelse af at mangle sin mor i den tid. I dagens afsnit åbner der sig et terapeutisk rum mellem mor og datter. Med udgangspunkt i spørgsmål fra lytterne, prøver de sammen at undersøge de ændringer, der er opstået i deres forhold i de seneste år. Hvor er deres forhold på vej hen? Hvordan var det at være alenemor og at skulle bryde et symbiotisk forhold? Og kan Nanna og Anita få den tæthed tilbage, der har været mellem dem det meste af livet? Kom med helt tæt på et forhold i udvikling, med alle de usikkerheder det indebærer. Rigtig god fornøjelse!
03. mai 2024 - 56 min

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker