podcast banner
Gaala
Eksklusivt hos Podimo

Gaala

Podkast av Amelie Blauberg, Hennariikka Laaksola & Thelma Siberg

Gaala on rakkaiden ystävysten keskustelua arjesta ja sen glamourista – elämä kaikkine kategorioineen ansaitsee tulla puhutuksi ja palkituksi! Podissa annetaan kaikki ansaittu huomio maailman tärkeimmille asioille lempidrinkeistä astrologiaan. Palkinto jaetaan kirkkaimmalle häpeän kokemukselle, parhaalle parisuhde-mokalle ja timanttisimmalle vinkille, miten nauttia elämästä – vaikka se olisikin ajoittain kaukana arjen glamourista. Illan isäntinä toimivat huippusuositusta Yhden yön juttuja -podcastista tutut Hennariikka Laaksola, Thelma Siberg ja Amelie Blauberg. Elämä on gaala – ja Sinut on kutsuttu. Uusi jakso joka torstai! Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Näyttelijäkolmikko on ystävystynyt Uusi päivä -tv-ohjelman kuvauksissa. Myös Rantabaari -sarjasta tuttu Hennariikka universumiin ja vetovoiman lakiin. Thelma sen sijaan tunnetaan ystävien keskuudessa positiivisen huolettomasta elämänasenteesta ja rakkaudesta television katsomiseen. Amelie on Itä-Suomesta kotoisin oleva läheisten seurasta ja pötköttelystä nautiskelija, joka on tullut tutuksi myös Syke -sarjasta. IG: @gaalapodcast @hennariikkalaaksola @thethelma @kkamelie 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 79,00 kr / Måned . Ingen binding.
Amelie, Hennariikka & Thelma
Amelie, Hennariikka & Thelma
Amelie nauttii pötköttelystä, lukemisesta ja uimisesta. Hennariikka luottaa universumiin ja manifestointiin. Thelma tunnetaan positiivisen huolettomasta elämänasenteesta.

Alle episoder

63 Episoder
episode 63. Kesän bucket list! artwork
63. Kesän bucket list!
Tässä ne tulee! Asiat, jotka sun täytyy kokea tänä kesänä. Jaksossa käsitellään niin aamu-uinnit, mansikanpoiminnat, uimahypyt, parhaimmat kesäteatteri-esitykset kuin seksiterassitkin. Myös teidän parhaat vinkit otetaan lukuun! Vai täytyykö itse asiassa kokea mitään? Tuttuun tyyliinsä akatemia on tullut mestoille myös antamaan sulle vapautuksen - verhot voi vetää myös kiinni ja katsoa sarjoja sisällä. Kas näin, ole hyvä! Ihanaa kesää rakas kutsuvieras, Thelma ja Hennariikka lähtevät viettämään heikosti ansaittua lomaansa, ja Amelie paiskimaan kerrankin hommia. Nähdään 8.8!
06. juni 2024 - 36 min
episode 62. Osaatko lomailla oikein? artwork
62. Osaatko lomailla oikein?
Ovatko reissut aina lomia, vai tuletko takaisin entistä väsyneempänä? Mikä tekee lomasta onnistuneen? Ennen kesän lompsiksia on hyvä istahtaa alas ja keskustella aiheesta hiukan etukäteen. Auttaisiko aitoon lomamoodiin pääsemisessä somen kiinnilaitto ja loman performoimisen lopettaminen? Mutta onko lomaa edes tapahtunut, jos siitä ei päivitä? Akatemia on listannut myös hyviä vinkkejä tähtien asennosta Jake Gyllenhaalin leffoihin - siis ihania lomia, jos sulla sellainen on tänä kesänä tiedossa! Vähintään somelomaan on kaikilla mahdollisuus!
30. mai 2024 - 26 min
episode 61. Behind the scenes - miten podcastia tehdään? artwork
61. Behind the scenes - miten podcastia tehdään?
Tervetuloa behind the scenes -kierrokselle! Akatemia on päättänyt avata tuotantonsa auki: miten lähteä liikkeelle, mikä toimii ja mitä välttää. Milloin podia nauhoitetaan ja kuka hoitaa mitäkin? Onko podcastaaminen ylipäätään ammatti? Jaksossa kuullaan myös ääniviesti synkältä hetkeltä, kun tuntui, että koko lähestyvä jakso pitää deletoida. Jos olet joskus miettinyt, miten podcastia tehdään, tämä jakso on sulle!
23. mai 2024 - 37 min
episode 60. Kuinka usein vessaharja tulee vaihtaa? - Siivoustärpit artwork
60. Kuinka usein vessaharja tulee vaihtaa? - Siivoustärpit
Se on täällä taas! Kaikkien odottama ja rakastama pieni siivouschätti, tai niin kuin Thelma jaksoa luonnehti, ”just a couple of friends talking about cleaning, nothing fancy”. Tärpit siis jakoon ja kokemukset nanopinnoitteista, vessaharjoista ja liskoista korville! Uusi Gaala-jakso joka torstai. Äänessä Amelie Blauberg, Thelma Siberg ja Hennariikka Laaksola.
16. mai 2024 - 28 min
episode 59. Itsemyötätunto - osaatko lohduttaa itseäsi? artwork
59. Itsemyötätunto - osaatko lohduttaa itseäsi?
Miksi itselleen on usein ankarampi kuin muille? Millä keinoin itseään voi lohduttaa ja tukea? Akatemia on opetellut keinoja olla itsensä paras kaveri ja tahtoo jakaa nämä ajatukset myös sun kanssasi. Lopuksi kuullaan runoilija T. Sibergin tuotantoa. Uusi Gaala-jakso joka torstai. Äänessä Amelie Blauberg, Thelma Siberg ja Hennariikka Laaksola.
09. mai 2024 - 34 min

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker