podcast banner
Geuze & Gorgels Extra
Eksklusivt hos Podimo

Geuze & Gorgels Extra

Podkast av Tonny Media, Monica Geuze, Kaj Gorgels

In Geuze & Gorgels Extra reageren Monica en Kaj op berichten die ze binnenkrijgen in hun inbox. Normaal gaan Mo & Kaj aan de slag met First World Problems, maar nu bespreken ze alles wat ze binnenkrijgen in hun DM’s. Ze bespreken alles. En met alles bedoelen we ook echt alles!. Van persoonlijke vragen tot foto’s, video’s, teksten, reviews, gedichten, nieuwsberichten, het heden, het verleden of enkel een woord. Geproduceerd door Tonny Media. Ook een vraag aan Geuze & Gorgels? Elke zondag geven ze antwoord! Volg Geuze & Gorgels op Instagram and TikTok: @geuzeengorgels. Volg Monica Geuze op Instagram en TikTok @monicageuze. Volg Kaj Gorgels op Instagram en TikTok @kajstypetjes & @kajgorgelsofficia Over de makers: de koningin van de socials: Monica Geuze. Wie kent haar niet? Als voormalig diskjockey, vlog goeroe, presentatrice, FHM-snoepje, ondernemer én podcastmaker heeft ze het er maar druk mee. Kaj mag van geluk spreken dat deze druk bezette dame eens in de zoveel tijd ruimte maakt in haar agenda om bij te kletsen. Kaj Gorgels brak in 2012 door met zijn typetjes, maar is inmiddels zelf bekend genoeg om een typetje te zijn. We kennen hem als vlogger en presentator van Expeditie Robinson, waar hij eerder de finale haalde. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

Slapie doen
Hoe staat het ervoor met hun slaapkwaliteit? Waar Kaj tegenwoordig wordt lastiggevallen door een mini-me, heeft Mo die periode achter zich gelaten. Dat geeft overigens geen garantie tot een goede nachtrust, nu ze met een slaapwandelaar datet.
19 min - 03. mars 2024
Realitea
Mo en Kaj duiken in de wereld van Nederlandse realityshows. Van het intense seizoen van Special Forces tot de laatste ontwikkelingen van MAFS en Echte Meisjes in de Jungle. Kopje thee erbij en smullen van trash.
15 min - 25. feb. 2024
Blauwtje lopen
Hoe ga je om met afwijzing, en dan in het speciaal van een potentiële partner? Daar hebben zelfs Mo en Kaj weleens mee te maken gehad! Deze week delen ze hun verhalen op Podimo.
18 min - 18. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker