podcast banner
Hermans hemmelighed
Eksklusivt hos Podimo

Hermans hemmelighed

Podkast av Podimo

En tidlig sommermorgen i 1987 bliver et ungt, tysk kærestepar fundet i en pøl af blod på færgen Viking Sallys helikopterdæk. Det står hurtigt klart, at de er blevet udsat for et voldeligt overfald i løbet af natten. Klaus Schelkle og Bettina Taxis bliver bragt på hospitalet, hvor Klaus omkommer. Bettina overlever, men med svære skader og hukommelsestab fra overfaldet. Der er gået over 35 år, og sagen er endnu uopklaret. Men pludselig offentliggøres det, at en dansk mand er mistænkt som gerningsmand: Den nu 53-årige Herman Himle, som var med til at finde det tyske par på færgedækket den skæbnesvangre morgen i 1987. Kriminalreporter Peter Graae har fulgt Herman i over et halvt år for at prøve at finde ud af, hvem den drabsanklagede mand er. Hvad er hans hemmelighed? Hermans Hemmelighed er også udkommet som sæson 3 af true crime podcasten Lovløs, der følger en række skæbnefortællinger fra den kriminelle underverden i Danmark. Følg Hermans Hemmelighed her i Podimo for at tilføje den til dit bibliotek. Tilrettelæggelse: Peter Graae & Astrid Kretzschmar Løkke Dramaturgi: Georg Larsen, Nikolaj Kirk & Christine Runøe Klip og lyddesign: Astrid Kretzschmar Løkke & Nikolaj Kirk Redaktør: Christine Runøe Serien er produceret af Impact TV for Podimo 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

Opfølgning på sagen med Panser
En 18-årig dansk spejder står på øverste dæk af en finsk færge tilbage i juni 1987 og ryger en cigaret . Han mærker noget klistret under sine sko og opdager, at det er blod, han står i. Ved siden af ligger et hårdt såret tysk kærestepar på dækket. Den sårede mand dør senere. Danskeren bliver i første omgang udråbt som et kronvidne i sagen, men mere end 30 år efter bliver han tiltalt for drabet og drabsforsøget. Manden har i gennem mange år sagt til forskellige personer, at han har begået drab, og ifølge en finsk efterforsker har han direkte indrømmet det over for ham. Selv siger den danske mand, at han bare har leget med politiet. Sagen har nu fået en afslutning, og vi taler med manden, der i dag hedder Herman Himle. Episoden er tidligere udgivet den 13/10/2022 under overskriften "Opgiver at få dansk mand dømt for finsk mordmysterium". Hvis du vil hører mere Panser, er der nye episoder hver torsdag. Du finder podcasten her: https://share.podimo.com/podcast/6a963d2f-2581-4f2a-ae80-849e822a3e2a Værter: Peter Graae, journalist og René Dahl Andersen, eks-kriminalbetjent Producer og klip: Rune Sparre Geertsen/MonoMono Redaktør: Silke Fensman Musik: Peter Sejersbøl
25 min - 08. nov. 2023
6:6 Retssagen
I sommeren 2021 starter retssagen mod Herman Himle. Han står tiltalt for drabet på Klaus Schelkle og drabsforsøget på Bettina Taxis. Et af vidnerne i sagen er hans ekskone, Linda Himle, som han har tilstået drabet overfor. Men sagen tager flere overraskende drejninger undervejs. Tilrettelæggelse: Peter Graae & Astrid Kretzschmar Løkke. Dramaturgi, klip og lyddesign: Christine Runøe & Nikolaj Kirk. Finsk oversætter: Simone Nielsen. Redaktør: Christine Runøe. Serien er produceret af Impact TV for Podimo.
35 min - 07. nov. 2023
5:6 Farlig cocktail
Da Herman bliver løsladt i starten af 2010'erne efter at have afsonet sin dom for millionrøveriet, er det med intentionen om, at han aldrig skal ind at sidde igen. I 2014 møder han Linda Himle, og de to bliver gift. Men ægteskabet holder ikke. I kølvandet på skilsmissen opstår der en ond cirkel af skænderier, chikane og trusler. Og pludselig begynder den tumultariske skilsmisse at vikle sig ind i efterforskningen af Viking Sally-sagen. Tilrettelæggelse: Peter Graae & Astrid Kretzschmar Løkke. Dramaturgi, klip og lyddesign: Christine Runøe & Nikolaj Kirk. Redaktør: Christine Runøe. Serien er produceret af Impact TV for Podimo.
27 min - 07. nov. 2023

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker