podcast banner
Kerhotalo – Haimila & Nuorgam
Eksklusivt hos Podimo

Kerhotalo – Haimila & Nuorgam

Podkast av Laura Haimila & Emmi Nuorgam

Miltä yhteiskunta näyttäisi, jos Laura Haimila ja Emmi Nuorgam saisivat päättää? Kerhotalo on valovoimainen ja lempeä, feministiseksi instituutioksikin kutsuttu keskusteluohjelma, jossa suhtaudutaan vakavasti yhteiskuntaan ja vähemmän vakavasti itseen. Haimila & Nuorgam perkaavat ajankohtaiset kohut ja käyvät reflektoivaa keskustelua mediasta, kulttuurista, ihmissuhteista ja feminismistä. Kerhotaloon voi suhtautua sallivana, normeja kyseenalaistavana oppaana: kas näinkin sinä voisit maailmasta ajatella. Laura Haimila on helsinkiläinen toimittaja, juontaja ja yhdenvertaisuusaktivisti. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen kolumnisti ja somevaikuttaja. Yhdessä kuuntelijoidensa kanssa Haimila & Nuorgam muodostavat supersuositun Kerhotalon, jossa tyhmätkin kysymykset ovat tärkeitä. Keskustelu jatkuu Instagramissa @kerhotalo @emminuorgam ja @laurahaimila -tileillä. Uusi jakso joka tiistai ja perjantai. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila on esiintyjä, toimittaja ja somevaikuttaja, joka nauttii yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja syvällisistä keskusteluista. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen ihmisoikeusaktivisti, Instagramin asiantuntija-aamutakkiin pukeutuva ränttääjä palkittu yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Siste episoder

147. Onko Laura ylimielinen?
Kerhotalon kyselytunnilla pohditaan, että suhtautuuko Laura ylimielisesti ihmisiin, jotka eivät asu Helsingissä. Toinen kerholainen taas haluaa tietää, että saako tuntemattomia ihmisiä kutsua ironisesti Hey girlie tai Hey brouski heidän sukupuoltaan tietämättä. Kysymys johtaa polveilevaan pohdiskeluun, joka alkaa sukupuolittuneesta kielestä ja päättyy milleniumiin ja L-Koodin aiheuttamiin märkiin päiväuniin. Kysymyksiä voi laittaa Kerhotalon Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
42 min - 26. feb. 2024
146. Mihin miehiä oikeastaan tarvitaan?
Kerhotalo-podcastissa puhutaan gen-z eli z-sukupolven arvomaailmojen eroista ja kiihtyvästä kahtia jakautumisesta. Miksi nuorista miehistä tulee entistä konservatiivisempia ja naisista liberaalimpia? Käsittelyyn otetaan niin sosiaalisen median algoritmit ja ansaintakeinot kuin valkoisten miesten ongelmat. Onko tämä maailmanaika ensimmäinen, jona valkoisen miehen valtaa haastetaan? Entä mitä kompromisseja naisilta odotetaan ja mitä puoliväliin meneminen polarisaation vähentämiseksi edes tarkoittaa? Lisää tasa-arvopuhetta Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
1 h 9 min - 22. feb. 2024
145. Kerhotalon suuri paljastus
Kerhotalo-podcastissa palataan vielä hetkeksi presidentinvaalien kirvelevään tappioon. Mitkä olivat Emmin ja Lauran ensimmäiset fiilikset, kun tieto Haaviston tappiosta tuli? Kyselytunnilla puhutaan myös helsinkiläisyydestä ja helsinkiläisten ylimielisyydestä. Miksi landepaukut ajattelevat helsinkiläisten olevan kusipäitä? Jakson lopussa suuri paljastus Kerhotalon syntymäpäiviin liittyen. Käy osallistumassa kilpailuun Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
46 min - 19. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker