Lad os lige tale om "DET"
Eksklusivt hos Podimo

Lad os lige tale om "DET"

Podkast av MasterCoach Majbrit Amalie

"Lad os lige tale om "det", opstod ud fra en tanke om at skabe bevidsthed, refleksion og give dig som lytter mulighed for at spejle dig i "det" som vi alle i større eller mindre grad bakser med. Og jeg tror på, at når du tør kigge ind i det svære, det udfordrende, det smertefulde og det som mange ikke tør tale om, så udvikler du dig og derfra kan leve med større autencitet, integritet og frihed."Lad os lige tale om "DET", tager udgangspunkt i personlig udvikling og vi dykker ned i forskellige tematikker. Jeg bruger mine egne erfaringer, perspektiver og redskaber fra den personlige udviklings værktøjskasse.Kærlig hilsenMajbrit Amalie - MasterCoach 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

Episode 10 - Lad os lige se når vi kommer nærmere
Kan du kende genkende det her med at holde en dør åben til andre, måske lidt mere spændende aftaler, fordi hvad nu hvis du går glip af noget mere interessant. I i denne podcast episode får jeg ryddet op i nogle af mine overbevisninger om at holde en dør åben, fordi jeg holder fast i noget kortsigtet frem for noget langsigtet. https://majbritamalie.easyme.d... [https://majbritamalie.easyme.dk/?id=19]
32 min - 15. feb. 2024
Episode 9 - Et opgør, et oprør.
Et skifte er på vej, kollektivt. Podcast episoden handler om opgør og oprør og hvad jeg håber for den kommende tid. (20 år) Kan du mærke dette skifte?
35 min - 24. jan. 2024
Episode 8 - Kan du ik mærke dine drømme?
I dette afsnit kan taler jeg ind i dette med at have for mange ting på to do listen frem for det der nære og ære din energi. Når der er for meget skal, gøren, leveren og præsterendende så dræner det energien, det gør at du ikke kan mærke dine drømme. Så du får lige nogle tips til at ændre på balancen.
39 min - 14. jan. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker