podcast banner
Lovløs
Eksklusivt hos Podimo

Lovløs

Podkast av Podimo

Lovløs er en dokumentarisk true crime-podcast fra Podimo, hvor vært Peter Graae følger en række skæbnefortællinger fra den kriminelle underverden i Danmark.   Podimo-redaktør: Silke Fensman Lovløs er produceret af Impact TV for Podimo. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Peter Graae
Peter Graae
Peter Graae er kriminaljournalist, forfatter og iværksætter, som formidler en række skæbnefortællinger fra den kriminelle underverden i Danmark.

Siste episoder

Brødre 5:5 – Spild af liv
Efter skyderiet på Peter Bangs Vej flygter Tino fra gerningsstedet. Han indser hurtigt, at en mand er død under skudvekslingen, og han beslutter sig for at melde sig selv næste dag. Selvom han skød i selvforsvar, har han taget en fremmed persons liv – en mand, han aldrig havde mødt og ikke havde noget problem med. Meningsløsheden i det sætter noget i gang i Tino. Det er ikke nemt, men skridt for skridt begynder han at bevæge sig ud af det miljø, der var hans liv i så mange år. Tilrettelæggelse: Peter Graae. Produktion og lyddesign: Kerstine Winther, Lea Colombani & Christine Runøe.
31 min - 10. mai 2023
Brødre 4:5 – Dødsfjender
Tino har egentlig trukket sig fra Brothas, men han hænger stadig ud med sine barndomsvenner. Og grænserne udviskes, da han pludselig står på anklagebænken med sine gamle bandebrødre i en sag, han ikke føler, han skulle have været trukket ind i. Fra den dag bliver venskaber til fjendskaber. De to fronter udtænker hele tiden nye træk imod hinanden, og det kulminerer en dag i juni i 2016, hvor Tino skal mødes med nogen fra LTF. Tilrettelæggelse: Peter Graae. Produktion og lyddesign: Kerstine Winter, Lea Colombani & Christine Runøe.
32 min - 03. mai 2023
Brødre 3:5 – Konflikter
Brothas er blevet en stærk og berygtet gruppering på Nørrebro. Men deres position kommer med en pris. Der går ikke lang tid, før Tino og hans bandebrødre alle sammen har prøvet at kigge direkte ind i et pistolløb – og selv rettet våben mod nogen. Konflikter avler flere konflikter, og når skyderier, hævn og drab bliver hverdag, bliver det samtidigt mere og mere utydeligt, hvem der er venner, og hvem der er fjender. Tilrettelæggelse: Peter Graae. Produktion og lyddesign: Kerstine Winther, Lea Colombani & Christine Runøe. Serien er produceret for Podimo af Impact TV.
31 min - 26. apr. 2023

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker