podcast banner
Mads og A-holdet
Eksklusivt hos Podimo

Mads og A-holdet

Podkast av Mads Steffensen

Hver fredag kan du lytte til en ny episode af Mads og A-holdet. Mads Steffensen samler A-holdet og med sig har han en bunke dilemmaer fra jer lyttere. Ingen forlader studiet, før alle sten er vendt. Som noget nyt kan du hver mandag også lytte til "Mads og A-holdet følger op" hvor Mads & en panelist følger op på de dilemmaer vi ikke kan glemme. Du kan sende dine dilemmaer ind til aholdet@podimo.dk Tryk følg her i appen, så er du altid opdateret. Vært: Mads Steffensen Producer: Louise Lolle Lyd og klip: Henning Mortensen Video: Sofus Chammon Musik: Rune Funch Redaktør: Trine Schou 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Mads Steffensen
Mads Steffensen
Mads Steffensen har vendt, drejet og løst danskernes dilemmaer siden 2003. Mads er uddannet journalist og har gennem flere årtier tryllebundet Danmark som både radio- og tv-vært.

Siste episoder

161 - Medina, Peter Frødin og Anders Breinholt.
Dilemmaer: Nanna er på en arbejdsplads, hvor de samler ind til gaver til fødselsdage, jubilæer osv. Bagefter kan alle skrive sig på kortet, men nogen er begyndt at skrive sig på, selv om de ikke har betalt. Signe har en mistanke om, at hendes far ikke er hendes biologiske far. Og hun er i tvivl, om hun skal forfølge det eller lade det ligge. Sofie vil gerne være mor nu, men hendes kæreste bliver ved med at skubbe tidspunktet for, hvornår han gerne vil have børn. Søren og Nanna skal giftes. Nanna er i et femkløver med fire kvinder, men overvejer, om den ene af kvinderne ikke skal med, fordi de ikke er så tætte. Helene har en ananas-emoji og et sort hjerte i sin tekst på Tinder, hvilket signalerer, at hun er til swingerlivet og kinky sex. Men hun oplever, at dem, hun matcher med, udelukkende vil tale om det og ikke er interesseret i andet. A-holdet: Musiker Medina, skuespiller Peter Frødin og Tv-vært Anders Breinholt.
1 h 38 min - 01. mars 2024
Følger op med Abdel Aziz Mahmoud - min jamaicanske familie
Mads og Abdel Aziz Mahmoud ser tilbage på et dilemma fra episode 15 i april 2021. Vi fik en mail fra en lytter, der kaldte sig Thomas. Thomas er barn af en dansk mor og en jamaicansk far, der bor i London. Thomas har haft sporadisk kontakt med sin far hele sin barndom, men faren har aldrig ladet Thomas se noget af farens familie. Da Thomas er 16 fortæller faren, at han har en bror, selv om Thomas altid har fået at vide, han var enebarn. Faren siger også, at han godt må møde sin bror den dag. Nu var der gået fem år, og Thomas havde stadig ikke mødt sin familie. Han havde gennem Facebook fundet frem til sin bror, og spurgte nu A-holdet, om han bare skulle kontakte broren, eller om han skulle vente på, at hans far tog initiativet til at lade dem møde hinanden. Vi kigger tilbage på hans dilemma, og vi har også fået lov at ringe ham op, så du kan høre, hvordan det hele er landet.
20 min - 26. feb. 2024
160 - Abdel Aziz Mahmoud, Lasse Dein og Annette Heick
Dilemmaer: Sofie og hendes mand har brugt to år på at bygge drømmehuset til deres sammenbragte familie. Men inflation og stigende renter har gjort, at de er yderst pressede økonomisk, og de er i tvivl, om de skal sælge huset. Signe var sin ekskæreste utro og gik fra ham i sommer. Han har fået en ny kæreste, det har hun også, men Signe er i tvivl, om det var forkert, at de splittede op.  Nicoline, hendes to søskende og deres kærester har billetter til Minds of 99 i Parken til juni, men Nicolines veninde gennem 13 år har inviteret til bryllup samme dag. Jakob er begyndt at handle for andre som en lille ekstra tjans. Han oplever kunder, der flere dage i streg bestiller bag-in-box vin og virker ensomme, og han overvejer, om han skal spørge, om de er okay. Maria har inviteret en tidligere gruppe kollegaer hjem til brunch, mimosa og snak. Men nu har tre meddelt, at de tager deres små børn med, og det har Maria slet ikke lyst til. Katja har været sin kæreste utro gennem tre år. Manden, hun ser, er gift med børn, og Katja har selv et barn med sin kæreste. Situationen er uholdbar, men hun kan ikke finde ud af, hvordan hun får det stoppet.   A-holdet: Tv-vært Abdel Aziz Mahmoud, musiker Lasse Dein og sanger Annette Heick.
1 h 33 min - 23. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker