podcast banner
Man man man, de podcast
Eksklusivt hos Podimo

Man man man, de podcast

Podkast av Bas Louissen, Chris Bergström, Domien Verschuuren

Wekelijks nieuwe afleveringen, maar dan exclusief bij Podimo. Meld je aan via podimo.nl/manmanman. / Bas, Chris en Domien zochten uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Ook leuk voor vrouwen! 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

J6A8: Groninger kater
Wat vliegt een week toch voorbij! Zijn we weer, vrolijk bezongen door Chris in het intro. We lieten Achter de Koekoek voor 't eerst alleen om vervolgens met een kater wakker te worden in Groningen. Hoe gaat het in het huis van Domien? En waarom werd er zondagochtend gehuild bij de televisie?
1 h 24 min - 23. feb. 2024
J6A7: Wel gelachen, hoor
Als je niet van een stevige portie kroegpraat houdt, kom je van een koude kermis thuis. We moeten het eerste weekend Achter de Koekoek van ons afpraten. Het was ons het weekje wel! Chris rende ondertussen lekker hard in Schoorl en Domien heeft wat dagen klussen er op zitten. Maar we hebben wel geláchen, hoor!
1 h 23 min - 15. feb. 2024
J6A6: Een luchtig begin
We starten deze aflevering met een terugblik op de radiocarriere van Bas en Chris. Hebben zij weleens last gehad van grensoverschrijdend gedrag? En wat heeft Domien daar mee te maken? Het proefweekend van Achter de Koekoek ligt achter ons, net als de eerste sloopweek in het nieuwe huis van Domien. Chris vertelt over pijn bij het ademhalen, Bas maakt zich grote zorgen. Een hoop te bespreken, dus!
1 h 32 min - 08. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker