podcast banner
Mellem Projekter
Eksklusivt hos Podimo

Mellem Projekter

Podkast av Lasse Dein

Hør utdrag
"At være i midt 20’erne er altså helt specielt, synes jeg. Som om mange ting starter og slutter på samme tid. Da jeg sagde mit arbejde op for et halvt år siden, havde jeg ingen idé om, hvad mit næste skridt skulle være. I virkeligheden tror jeg, at jeg var rimelig udbrændt. Jeg blev i hvert fald ramt af en meningsløshed ud over det sædvanlige. Ja faktisk nok den famøse “kvartvejskrise”. Hvis man altså antager, at jeg bliver 100 år… Det kan jeg nærmest ikke overskue lige nu. Vi ser, hvad der sker. Om ikke andet, så er der i hvert fald kommet en podcast ud af det. Man troede ikke, der kunne laves flere vel?? Det ku’ der, og jeg håber, du vil lytte med." Podcasten Mellem Projekter er et kig ind i Lasse Deins hoved, der famler rundt i midt 20'ernes store og små spørgsmål. Med en mikrofon i hånden og et åbent sind, tager han dig med på en rejse hver søndag. Forhåbentligt ud af kvartvejskrisen. @lasse.dein 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

12) Epilog
Nogen gange skal noget begraves, for at noget nyt kan blomstre. Af hjertet, TAK for at have været med på rejsen! Stor tak til: Kasper Stensgaard Sørensen for kreativ sparring hele vejen. Andreas Hedegaard Mikkelsen for mix af podcast.
20 min - 24. sep. 2023
11) Rockstar eller Far?
Der er mange der siger, at det mest meningsfulde i livet er at få børn. Samtidig kan jeg heller ikke forestille mig et vildere kontroltab. Men hvordan føles det egentlig at blive far? Det har jeg spurgt min gode ven, musiker og antroprolog Christian Poulsen (Wolfroy) om i denne uge. Slut sang: November - Wolfroy
30 min - 17. sep. 2023
10) What is art?
Hvornår er man kunstner? Er vi alle kunstnere? Og hvornår er kunst overhovedet kunst? For at blive klogere på livet som kunstner, besluttede jeg mig for at mødes med multikunstner Mark Brunsvig. (Hvor mange gange tror I man kan skrive kunst på 10 sekunder??)
35 min - 10. sep. 2023

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker