podcast banner
Mitä mielessä?
Eksklusivt hos Podimo

Mitä mielessä?

Podkast av Rosanna Kulju

Lapista kotoisin oleva mediapersoona Rosanna Kulju on tunnettu rempseästä luonteestaan sekä huikeasta mimmienergiastaan. Nyt Rosannan seuraajat pääsevät viimein jakamaan myös podcastin Rosannan kanssa! Mitä mielessä? -podcastissa kuuntelijat pääsevät ääneen Rosannalle tulleiden viestien kautta, kun Rosanna pohtii juuri sillä hetkellä häntä ja hänen seuraajiaan mietityttäviä asioita. Mitä mielessä? -podcast auttaa, ilahduttaa ja koskettaa. Podcast julkaistaan tiistaisin ja perjantaisin 9.1.2024 lähtien. IG: rosannakulju TikTok: rosannakulju 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Rosanna Kulju
Rosanna Kulju
Lapista kotoisin oleva Rosanna Kulju on tunnettu rempseästä luonteestaan sekä huikeasta mimmienergiastaan. Rosannalle tärkeitä asioita ovat mielenterveys, naiseus ja perhe.

Siste episoder

14. Millaista on olla mun pikkusisko?
Tässä Mitä mielessä? -jaksossa mun sisko Klarissa lataa suorat sanat mun parhaimmista, mutta myös huonoimmista puolista. Hän kertoo myös minkälaista oli kasvaa viiden lapsen perheessä nuorimpana, ja miten se näkyy meidän sisarusten välillä edelleen tänä päivänä. Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju Rosanna Kuljun Mitä mielessä? -jaksot julkaistaan tiistaisin ja perjantaisin.
22 min - 23. feb. 2024
13. Yökerhojen kultavuodet ja nurjat puolet
Tässä jaksossa haluan puhua omasta ajastani VIP-hostina Helsingin kermalle, keskustan yökerhoissa. Luin Ilta-Sanomien artikkelin, jossa useampi VIP-host avautui asiakkaiden huonosta käyttäytymisestä, päihteiden käytöstä ja kaikenlaisesta. Itse en ollut yksi heistä, mutta muistan hyvin samantyyppisiä tarinoita ja vähän lisää. Tässä vielä linkki alkuperäiseen juttuun: https://www.is.fi/viihde/art-2000010143552.html Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju Mitä mielessä -sarja ilmestyy tiistaisin ja perjantaisin.
18 min - 20. feb. 2024
12. Jos voisin, tekisin toisin
Tässä jaksossa palaan takaisin muun muassa ensimmäisiin vuosiini julkisuudessa. Silloin tehtyihin juttuihin, joita en enää tekisi, tai vähintään tekisin toisin, jos pystyisin. Mitä kaikkea kadun, ja mitä tapahtumia/tekemisiä toivoisin, että olisin jättänyt tekemättä? Oppiiko kaikesta vai hakkaanko päätäni seinään edelleen tiettyjen asioiden suhteen? Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju
15 min - 16. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker