podcast banner
Mitä mielessä?
Eksklusivt hos Podimo

Mitä mielessä?

Podkast av Rosanna Kulju

Lapista kotoisin oleva mediapersoona Rosanna Kulju on tunnettu rempseästä luonteestaan sekä huikeasta mimmienergiastaan. Nyt Rosannan seuraajat pääsevät viimein jakamaan myös podcastin Rosannan kanssa! Mitä mielessä? -podcastissa kuuntelijat pääsevät ääneen Rosannalle tulleiden viestien kautta, kun Rosanna pohtii juuri sillä hetkellä häntä ja hänen seuraajiaan mietityttäviä asioita. Mitä mielessä? -podcast auttaa, ilahduttaa ja koskettaa. Sarja on tauolla. IG: rosannakulju TikTok: rosannakulju Editointi: Aleksi Hornborg / Archway Films 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 79,00 kr / Måned . Ingen binding.
Rosanna Kulju
Rosanna Kulju
Lapista kotoisin oleva Rosanna Kulju on tunnettu rempseästä luonteestaan sekä huikeasta mimmienergiastaan. Rosannalle tärkeitä asioita ovat mielenterveys, naiseus ja perhe.

Alle episoder

30 Episoder
episode 30. Pieniä suuria oivalluksia ja helvetillinen pms artwork
30. Pieniä suuria oivalluksia ja helvetillinen pms
Tässä jaksossa on mielessä päivä, kun kaikki menee pieleen. Mitä tehdä, kun kaikki on paskaa paitsi kusi ja sydän hakkaa miljoonaa ärsytyksestä? Miten saada enemmän ymmärrystä ja armollisuutta omalle kiukulle kierron loppupuolella? Tässä jaksossa myös pieniä ja suuria oivalluksia elämästä viime aikoina. Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju Sarja jää nyt tauolle ja jatkuu myöhemmin tänä vuonna.
19. apr. 2024 - 18 min
episode 29. Q & A – Onko uusi asunto kiikarissa, mitä kuuluu lapsihaaveille? artwork
29. Q & A – Onko uusi asunto kiikarissa, mitä kuuluu lapsihaaveille?
Tässä jaksossa vastaan taas teidän kysymyksiin! Kerron, miksi edelliset parisuhteet ovat päättyneet ja mitä ehkäisyä käytän. Vastaan myös, miksi tein Tiktokiin videon, jossa raivoan muovikorkeista, ja paljastan, koska itkin viimeksi. Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju
16. apr. 2024 - 19 min
episode 28. 50/50-suhteet ja provider-miehet artwork
28. 50/50-suhteet ja provider-miehet
Tässä jaksossa on mielessä paljon esillä olleet 50/50-suhteet ja provider-mies -kuviot. Pohdin monelta eri kantilta haluaisinko itse olla 50/50-suhteessa, ja miten Soft girl era -trendi on mun mielestä toksinen ja hyppy taaksepäin ajassa. Jakson loppuun saadaan mukaan mies, joka ei esittelyitä kaipaa, nimittäin Lloyd Libiso. Lloyd jakaaa omat ajatuksensa aiheen tiimoilta. Tämä jakso kannattaa kuunnella pilke silmäkulmassa! Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju Mitä mielessä? -jaksot tiistaisin ja perjantaisin.
12. apr. 2024 - 26 min
episode 27.Parasta just nyt artwork
27.Parasta just nyt
Tässä jaksossa mielessä on kaikki, mikä on parasta JUST NYT. Missä on paras lenkkipolku, mitkä Clean girl -vibet on just nyt best, ja minkä sävyinen kynsilakka resonoi tähän kevääseen? Mitkä sovellukset on eniten käytössä, ja mikä ravintola on hidden gem Helsingin keskustassa? Tämä ja paljon muuta, tervetuloa mukaan! Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju Mitä mielessä? -jaksot julkaistaan tiistaisin ja perjantaisin.
09. apr. 2024 - 19 min
episode 26. Voiko yksi ihminen olla kaikkea vai pitäisikö ryhtyä avoimeen suhteeseen? artwork
26. Voiko yksi ihminen olla kaikkea vai pitäisikö ryhtyä avoimeen suhteeseen?
Tässä jaksossa mielessä on avoin suhde. Voisinko itse olla sellaisessa? Miksi joo, ja miksi en? Kysymys kuuluu: pitäisikö mun nimenomaan olla, koska yritän etsiä kaikkea yhdestä ihmisestä? Kysyin myös teiltä tästä, ja tämä jakso tarjoileekin kaikenlaisia mielipiteitä ja ajatuksia. Heräsikö sinulla ajatuksia liittyen tähän aiheeseen tai johonkin muuhun? Lähetä mulle ääniviesti Instagramissa: @rosannakulju
05. apr. 2024 - 17 min

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker