Motivatiefabriek door Mandy
Gratis Podkast

Motivatiefabriek door Mandy

Podkast av Motivatiefabriek

Motiverende podcast waarin businesscoach Mandy Voncken interessante experts het hemd van het lijf vraagt, waardoor jij kan genieten van inspiratie en tips over het krijgen en behouden van klanten en hoe je in minder tijd meer verdient. 

Denne podkasten er gratis å lytte på alle podkastspillere og i Podimo-appen uten abonnement.

Alle episoder

8 Episoder
episode #7 Hoe je wél reactie krijgt op jouw email artwork
#7 Hoe je wél reactie krijgt op jouw email
‘Ik heb al 2 e-mails gestuurd en nog steeds geen reactie!’ Vaak hoor ik deze zin van ondernemers. Ze hebben een e-mail gestuurd om met een potentiële klant in contact te komen. En zitten (veel te lang) te wachten op een reactie. Ondertussen komen er allerlei aannames omhoog: ‘Zie je wel, ze zitten niet op mij te wachten.’ ‘Ze hebben vast geen tijd voor mij.’ ‘Wie ben ik ook eigenlijk.’ Frustratie groeit: ‘Nou als het zo moet, laat maar lekker zitten dan!’ ‘Ik vind dat zo onbeschoft’ ‘Ik zou dat zelf nooit doen’ Maar wat als je deze context eens vanuit helderheid zou analyseren en niet vanuit ‘geraaktheid’? * Hoe is de toonzetting van jouw e-mail? * Hoe helder ben je in jouw communicatie? Is jouw échte vraag duidelijk genoeg? * Weet de ander écht wat jij precies wil en van hem verwacht én wat een gesprek met jou allemaal kan opleveren? Of neem je aan dat de klant dit zelf wel begrijpt? Of ben je wellicht te vaag en onduidelijk uit angst voor afwijzing? Allemaal heel interessant om eens bij stil te staan, wanneer jij ook last hebt van onbeantwoorde e-mails. Kom uit die wachtstand en ontdek wat jij nog meer kunt doen om wél (en sneller) reactie te krijgen op jouw e-mails. In deze Podcast (18 minuten) leg ik je graag uit hoe je dit kunt turnen. P.S. Wil je met meer overtuigingskracht over jouw dienst praten en ben je op zoek naar krachtige coaching en praktische tools? Meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis inspiratiesessie [https://motivatiefabriek.nl/gratis-tips-inspiratie/gratis-inspiratiesessie-breek-door-naar-beter-resultaat/] of stuur een mail naar info@motivatiefabriek.nl. Deze sessie verplicht je tot niets en je ontvangt direct al een aantal handige tips. Mocht je na het gesprek behoefte hebben aan nog meer begeleiding, kunnen wij samen onderzoeken of persoonlijke coaching bij je past. Benieuwd naar alle mogelijkheden om samen te werken, check dan ook even mijn website www.motivatiefabriek.nl [https://motivatiefabriek.nl] #motivatiefabriek #effectiefcommuniceren #meerklanten #followup
10. sep. 2021 - 18 min
episode #6 Hoe je voor jouw ideale klant kiest (zonder KIESpijn!) artwork
#6 Hoe je voor jouw ideale klant kiest (zonder KIESpijn!)
Liefde voor wat je doet is een van de sterkste krachten die je kan inzetten om klanten aan te trekken. Maar hoeveel van deze kracht zit er in jou? Ben je eigenlijk wel verliefd op je klanten? Of ben je soms een beetje blind van verliefdheid op ‘de inkomsten’ die een klant met zich mee brengt? Veel zzp-ers die ik spreek, vinden het moeilijk om echt voor hun ideale klant te kiezen. Ze werken voor verschillende doelgroepen. Daar zitten leuke klanten tussen maar ook zeker minder leuke klanten. Ze zijn bang dat wanneer zij alleen voor de leuke klant kiezen, zij inkomsten gaan verliezen. Ze willen niemand “uitsluiten”. Kiezen lijkt in eerste instantie ook niet aantrekkelijk. Het zorgt namelijk voor KIESPIJN! Om echt onvoorwaardelijk te kiezen, moet je soms afscheid nemen van (oude) klanten. Maar hoe geweldig zou het zijn om alleen nog maar samen te werken met jouw ideale klant?! De klant die jou in vuur en vlam zet! Die ervoor zorgt dat je het beste uit jezelf haalt. Die er ook voor zorgt dat ondernemen zo leuk is en dat je er geen genoeg van krijgt. Wanneer je verliefd bent voelt alles anders! Alles gaat je gemakkelijker af, je loopt met een prachtige glimlach en je humeur kan niet stuk! Kortom: je straalt en je omgeving kan er niet omheen! En met zo’n uitstraling zal de liefde niet lang onbeantwoord blijven. ;-) Je wordt namelijk steeds aantrekkelijker en men wil heel graag met je samen werken. En tóch, blijft die KIESpijn, de kop op steken...Heb jij er ook zo'n last van?! Luister dan eens naar deze Podcast (15 minuten), waarin ik de meestvoorkomende 'angsten om te kiezen' bespreek en waarom je deze angsten zo snel mogelijk los mag laten. #motivatiefabriek #mojo #kiesenjewordtgekozen #kiesjeniche #focus
05. aug. 2021 - 15 min
episode #5 Hoe je je meerdere breinen inzet voor meer flow en succes artwork
#5 Hoe je je meerdere breinen inzet voor meer flow en succes
In deze Podcast vertel ik je graag hoe je door de inzet van je meerdere breinen meer flow en succes kunt ervaren. Het nieuwste wetenschappelijk onderzoek laat zien dat we complexe, en functionele neurale netwerken (breinen), in ons hart, ons hoofd én in ons maagdarmsysteem hebben. Als jij weet welke primaire functies ieder brein heeft, hoe ze communiceren én samenwerken, kun je veel meer flow en succes ervaren. Benieuwd naar wat dit voor jou als ondernemer allemaal kan opleveren? Luister dan deze Podcast.
 Maar pas op…Uit eigen ervaring kan ik je vertellen, dat als je dit eenmaal hebt gehoord, het je niet meer loslaat! Misschien ben je na het luisteren geïnteresseerd in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek, neem dan gerust eens contact met mij op via: info@motivatiefabriek.nl. Ben je benieuwd hoe jij (nog) krachtiger, effectiever en met meer wijsheid onderneemt? 
Check dan ook even mijn website www.motivatiefabriek.nl. #meerderebreinen #flow #mbit #mbraining #motivatiefabriek
13. mai 2021 - 42 min
episode #4 In gesprek met schrijftrainer Karen van de Wiel artwork
#4 In gesprek met schrijftrainer Karen van de Wiel
# 4 In gesprek met schrijftrainer Karen van de Wiel In deze Podcast ben ik in gesprek met schrijftrainer Karen van de Wiel van Zuivere Communicatie. Karen leert ondernemers hoe je met zelfgeschreven teksten meer klanten aantrekt. Ze geeft een aantal geheimen van het magnetisch schrijven prijs, waardoor jij sneller, makkelijker en met plezier je teksten schrijft. Met als resultaat meer omzet! Want zo zegt Karen: ‘Met de juiste woorden, worden de leukste mensen jouw klant.' In dit interview bespreken wij de volgende onderwerpen: * Waarom iedere ondernemer magnetische teksten kan (leren) schrijven. * Welke voordelen het heeft als jij zélf je teksten (leert) schrijven. * Waar Karen haar inspiratie vandaan haalt én hoe jij deze inspiratie ook kunt vinden. * Hoe je met veel meer gemak en plezier over jezelf en jouw bedrijf schrijft. * Welke hulp Karen haar klanten biedt, zodat zij teksten schrijven waarmee zij hun klanten echt raken. * Welke stappen jij direct kunt zetten om aan de slag te gaan! Ben je benieuwd hoe jij klanten raakt én aantrekt met zelfgeschreven teksten? Check dan ook even de website van Karen: www.zuiverecommunicatie.nl Via haar contactformulier kun jij je nu inschrijven voor een vrijblijvend en gratis inspiratiegesprek, waarin je ook persoonlijk advies en tips van Karen krijgt. #schrijftraining #zuiverecommunicatie #magnetischeteksten #plezierinschrijven
27. okt. 2020 - 52 min
episode #3 In gesprek met winstadviseur Cristl Maas artwork
#3 In gesprek met winstadviseur Cristl Maas
In deze Podcast ben ik in gesprek met winstadviseur Cristl Maas. Cristl leert ondernemers hoe je op een ontspannen manier grip krijgt op je cijfers én altijd winst maakt. 
Ze ondersteunt je bij het bouwen van een financieel gezond bedrijf en gebuikt hiervoor de Profit First methode. Profit First is een simpele én leuke methode. Je hoeft geen verstand te hebben van boekhouden. Je kijkt gewoon ieder dag naar je banksaldo en weet gelijk hoe je er financieel voor staat. Daarnaast start je direct met winst maken, zodat je zeker weet dat er ieder kwartaal een extra bonus voor jezelf overblijft! In deze aflevering komen de volgende onderwerpen aan bod: * Waarom Cristl als financieel adviseur toch van de “traditionele boekhouding” is afgestapt en haar klanten nu via deze methode ondersteunt. * Wat Profit First precies omvat en wat het jou allemaal kan opleveren. * Waarom veel ondernemers nog ‘financieel onvolwassen’ zijn en hoe belangrijk het is om dit snel te veranderen. * Jouw 'relatie met geld' en welke positieve en negatieve gevolgen dit heeft voor jouw bedrijf. * Welke stap jij nu al kan zetten om meer winst te maken en hier enorm van te genieten! Wil je meer weten over het bouwen van een financieel gezond bedrijf? 
Ben je benieuwd hoe jij snel meer winst kunt maken? Check dan de website van Cristl Maas: www.denaro.nu Via haar contactformulier kun jij je ook inschrijven voor een vrijblijvend en gratis winstgesprek samen met Cristl. #meerwinstmaken #gripopjecijfers #financieeladvies #profitfirst
30. juni 2020 - 54 min
Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 99,00 kr / Måned . Ingen binding.

Andre eksklusive podkaster

 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker

 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker

Andre eksklusive podkaster

 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster
 • Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker

 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker
 • Populære lydbøker