podcast banner
Murha Pohjolassa
Eksklusivt hos Podimo

Murha Pohjolassa

Podkast av Podimo

Ympäri Eurooppaa true crime -podcastlistojen kärkisijaa pitänyt Murha Pohjolassa käy läpi Pohjoismaiden karmivimpia ja näyttävimpiä murhatapauksia. Tuhoutuneessa vesisängyssä Kirkkonummella makasi julmalla tavalla murhattu pariskunta. Kolme vuonna 1974 syntynyttä Pia-nimistä nuorta naista surmataan eri puolilla Suomea. Useat tuulilasin läpi iskevät luodit tappavat Bullshit-moottoripyöräjengin johtajan Makrillin... Uusi selkäpiitä karmiva tarina julkaistaan keskiviikkoisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Murha pohjolassa -podcastin Podimolle on tuottanut Suomen podcastmedia. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

Väijytys sorakuopalla
Tavallisena lauantai-iltapäivänä syyskuussa 2015 Tanskan Sorøssä erään sorakuopan ohi ajanut mies törmäsi karmeaan näkyyn. Tien vieressä oli palanut Mercedes, jonka etuistuimilla oli kaksi hiiltynyttä ruumista. Auton omistaja oli paikallinen Jan Lindskov. Jan oli lainannut rahaa Asbjørn-nimiselle nuorelle miehelle, ja he olivat sopineet, että he velanmaksu tapahtuisi tuona iltana. Asbjørn ja hänen ystävänsä Mike olivat kuitenkin suunnitelleet jotain ihan muuta tuoksi illaksi. Murha pohjolassa julkaistaan keskiviikkoisin.
23 min - I går
Jumalan hylkäämä talo
Reykjavikin Dillonshús-niminen musta puutalo on nykyään avoinna turisteille. Islantilaisten mielestä talossa kummittelee. Talossa on nimittäin koettu paljon rakkautta, mutta vielä enemmän epäonnea. 1800-luvulla englantilainen aatelismies Arthur Edmund Denis Dillon rakensi talon lahjaksi suurelle rakkaudelleen Sígrídur Elísabet Forkelsdóttír Bergmannille. 150 vuotta myöhemmin pieni perhe osti talon ja he ajattelivat viettävänsä siellä onnellista elämää. Tarina ei kuitenkaan päättynyt onnellisesti. Sairastettuaan pitkään perheen isä päätti, ettei hän halua kuolla ja jättää perhettään, joten hän päätti ottaa heidät mukaansa. Murha pohjolassa julkaistaan keskiviikkoisin.
18 min - 21. feb. 2024
Ei sittenkään terroristi
Vuonna 1988 islantilainen Bjarni Bernharður Bjarnason tappoi hyvän ystävänsä Karl Jóhann Júlíussonin. Bjarni oli käyttänyt LSD:tä, ja huumeen vaikutuksen alaisena hän päätti puukottaa Karlin kuoliaaksi. Hän yritti peittää syyllisyyttään puukottamalla myös itseään ja kirjoittamalla seinälle omalla verellään "Bader Meinhof". Bjarni ei päätynyt vankilaan, vaan psykiatriseen sairaalaan Ruotsiin. Tänä päivänä hän on kirjailija ja kirjoittaa omasta näkökulmastaan islantilaisissa lehdissä. Murha pohjolassa julkaistaan keskiviikkoisin.
19 min - 14. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker