Outoja juttuja
Eksklusivt hos Podimo

Outoja juttuja

Podkast av Liinu

Podcast, joka käsittelee outoja juttuja true crimestä paranormaaliin, sekä mysteeriksi jääneitä katoamisia ja kuolemia. Instagram & TikTok: outojajuttujapod Sähköposti: outojajuttujapod@gmail.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

Jakso 12: Kenny Veach ja M-luolan legenda
Kenny Veach katosi marraskuussa vuonna 2014 etsiessään salaperäistä luolaa Mojaven aavikolla. Miehen katoamista ympäröivät olosuhteet olivat niin mystiset, että toinen toistaan villimmät salaliittoteoriat alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla. Tapaus herätti lopulta niin paljon huomiota, että se päätyi jopa kansainväliseen mainstream-mediaan. TikTok & Instagram: outojajuttujapod Sähköposti: outojajuttujapod@gmail.com ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
34 min - 23. feb. 2024
Jakso 11: Kelly Ronahan
Kelly Ronahan tuli tunnetuksi vuonna 2014 kertoessaan somessa harvinaisesta ja hengenvaarallisesta sairaudestaan, jonka vuoksi hän tarvitsi jatkuvia verensiirtoja. Intensiivisistä hoidoista ja tutkimuksista huolimatta mysteerisairaus vain paheni ja sai uusia outoja piirteitä. Lopulta Kellyn julkaisemat kuvat ja videot muuttuivat hyvin järkyttäviksi ja oli selvää, että häntä vaivasi jokin ihan muu kuin hänen alunperin ilmoittamansa sairaus.ig: outojajuttujapode-mail: outojajuttujapod@gmail.com ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
28 min - 24. jan. 2024
Jakso 10: Erikoinen terapiamenetelmä maksoi 13-vuotiaan hengen?
13-vuotiaalla Biancalla oltiin diagnosoitu ADHD ja vaikea kaksisuuntainen mielialahäiriö. Tyttö ei aina pystynyt säätelemään tunteitaan ja saattoi reagoida pieniinkin ärsykkeisiin voimakkaasti. Eräänä iltana Bianca riiteli äitinsä kanssa ja joutui tunneromahduksen valtaan. Yhdessä äitinsä kanssa he päättivät kokeilla Biancan terapeutin suosittelemaa rauhoittelukeinoa. Tämän jälkeen Bianca katosi, eikä häntä ole tähänkään päivään mennessä löydetty. ig: @outojajuttujapod email: outojajuttujapod@gmail.com ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
26 min - 28. des. 2023

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker