podcast banner
Pettävällä jäällä
Eksklusivt hos Podimo

Pettävällä jäällä

Podkast av Kari Kanala ja Hanna Myllymaa

Hør utdrag
Se on käynyt monella mielessä ja osalla siirtynyt ajatuksista tekoihin. Mitä jos tajuat olevasi toinen nainen, entä voiko suhteen polkupyörässä olla kolme pyörää? Parisuhdepappi Kari Kanalan ja ratkaisukeskeisen terapeutin Hanna Myllymaan Pettävällä jäällä -podcastissa pettämisen kokeneet vieraat jakavat tarinansa petetyksi tulemisesta. Kuinka pettäminen on tullut ilmi ja kuinka siitä pääsee yli vai pääseekö siitä? Podcastissa myös asiantuntijavieraat selvittävät pettämisen anatomiaa eli mitkä asiat ajavat pettämään. Sarjassa avataan pettämisen kipukohtia ja tarjotaan ymmärrystä pettämisen kaikille osapuolille. Onko sinua petetty tai oletko itse pettänyt? Haluaisitko jakaa tarinasi? Lähetä kokemuksesi meille osoitteeseen pettavallajaalla@gmail.com ja tule vieraaksemme podcastiin. Uusi jakso maanantaisin. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 79,00 kr / Måned . Ingen binding.

Alle episoder

11 Episoder
episode 10. Kun oma äiti petti artwork
10. Kun oma äiti petti
Pettäminen lähipiirissä voi olla haavoittava kokemus varsinkin, jos välineitä asian käsittelyyn ei ole. Miltä tuntuu, kun oma vanhempi paljastuu pettäjäksi? Tuntuuko, että vanhempi rikkoi perheen itsekkäillä teoillaan? Kuinka asian ilmi tuleminen vaikuttaa perhedynamiikkaan? Mitä pettämiskokemus aiheuttaa lapsen luottamukselle? Millaisia neuvoja pettämisen käsittelyyn antaa henkilö, jonka äiti on pettänyt? Karin ja Hannan vieraana anonyymina tarinansa kertova pettäjän lapsi.
24. okt. 2022 - 31 min
episode 9. Aviomies petti parhaan ystävän kanssa artwork
9. Aviomies petti parhaan ystävän kanssa
Miltä tuntuu menettää luottamus kahteen läheisimpään ihmiseen samalla kertaa? Kuinka antaa pettäminen anteeksi entiselle ystävälle ja ex-puolisolle? Entä kuinka lapsille tulisi kertoa puolison pettämisestä vai tulisiko siitä kertoa ollenkaan? Tapahtumat rikkoivat illuusion täydellisestä parisuhde- ja perhe-elämästä ja kääntyivät kokemukseksi, joka opetti realismia. Karin ja Hannan vieraana anonyymina tarinansa kertova petetty nainen.
17. okt. 2022 - 45 min
episode 8. Yksityisetsivät pettäjien jäljillä artwork
8. Yksityisetsivät pettäjien jäljillä
Onko pettämistapauksia tutkivan yksityisetsivän työ todellisuudessa yhtä dramaattista kuin tosi-tv-sarjoissa kuvataan? Onko pettäjä yleisemmin mies vai nainen? Miksi ihmiset turvautuvat pettämisepäilyissään yksityisetsivään? Mitä kaikkea etsivän työhön kuuluu ruotsinlaivojen kyttäyskeikkojen ja salakuvaamisen lisäksi? Karin ja Hannan vieraana anonyymit etsivät Etsiväpalvelu Controlin riveistä.
10. okt. 2022 - 40 min
episode 7. Kun kumppani ei suostu lopettamaan Tinderin käyttöä artwork
7. Kun kumppani ei suostu lopettamaan Tinderin käyttöä
Deittisovellukset mahdollistavat uudenlaisia tapoja pettää. Mitä tapahtuu, kun oma kumppani ei suostu lopettamaan sovelluksen käyttöä? Entä mitä puoliso hakee sovelluksesta? Milloin sovelluksen käytön lopettamisesta voidaan sopia? Karin ja Hannan vieraana Pettävällä jäällä -jaksossa on kokemuksistaan kertomassa tubettaja Esin Aamutuuli.
03. okt. 2022 - 35 min
episode 6. Voiko seksin ostaminen parantaa parisuhdetta? artwork
6. Voiko seksin ostaminen parantaa parisuhdetta?
Joskus suhteessa petetään seksityöntekijän kanssa. Minkälaisen näkökulman seksityöntekijät omaavat aiheesta? Tulevatko asiakkaat ostamaan seksiä vain pettäminen mielessään? Voiko parisuhteen pelastaa seksiä ostamalla? Karin ja Hannan vieraana seksityöntekijät Tiia Forsström ja Mikael.
26. sep. 2022 - 46 min

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker