podcast banner
Poespas de Podcast
Eksklusivt hos Podimo

Poespas de Podcast

Podkast av Charlot, Romy & Karlijn

Poespas is dé podcast over alledaagse dingen in het leven. Charlot, Romy en Karlijn nemen je elke week mee door herkenbare onderwerpen: van relaties, tot aan werk of rare gewoontes die iedereen herkent. Dit doen ze altijd aan de hand van een “pod” met scherpe vragen, ingestuurd door de luisteraars. Zonder gêne, met humor en zichzelf vooral niet te serieus nemend.Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Karlijn, Romy en Charlot
Karlijn, Romy en Charlot
Wij zijn Charlot, Romy en Karlijn van Poespas. Dé podcast over alledaagse dingen in het leven. Elke week nemen we je mee op reis door herkenbare onderwerpen: van relaties, tot aan werk of rare gewoontes die iedereen herkent. Dit doen we altijd aan de hand van onze "pod" vol scherpe vragen ingestuurd door onze luisteraars. Zonder gêne, en onszelf niet al te serieus nemend. Karlijn (29) is de Benjamin en dijenkletser van het stel! Ze woont in Apeldoorn op de Veluwe en is “high school lovers” met Koen, zij zijn al 11 jaar samen. In haar vrije tijd speelt ze alle streamingsdiensten uit. Ze heeft daarom haar eigen item in de podcast “Karlijns kijktips”. Romy (32) is het “sandwichkind” van Poespas. Een ambitieuze en hardwerkende meid. En buiten het feit dat Romy het kaas nooit van haar brood laten eten, is er nog iets wat ze liever niet deelt. Taart en toetjes, haar guilty pleasure! En ben je opzoek naar onnozole nieuwtjes? Romy is je vrouw! Charlot (35) is de oudste van de 3 en de eerste moeder onder ons. Sinds een jaartje is zij moeder van Sara. En dat merk je! Altijd moe, een tikkie onhandig, is graag sarcastisch en altijd in voor een gezellige avond met een goede fles Chardonnay.

Siste episoder

Een storm in een glas water
Stormt het wel eens in ons hoofd en zijn wij bang voor de bliksem? In deze aflevering beantwoorden we vragen over het onderwerp: storm. Zo biecht Charlot op dat ze een echte warbol is, zoekt Karlijn veel afleiding als ze druk in haar hoofd is en laat Romy ons weten wie zij het laatst op zijn bliksem heeft gegeven. Ben jij benieuwd welke gordijnen van Veneta wij hebben gekozen in ons kantoor? Check het via de volgende link: https://bit.ly/3UYWh9a [https://bit.ly/3UYWh9a]. En ben jij opzoek naar de eigen raambekleding op maat? Met de code POESPAS5 ontvang je een leuke korting. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
44 min - 03. mars 2024
Rammelende eierstokken
Wanneer ben je klaar voor kinderen en wat is nou ons droomhuis? In deze aflevering beantwoorden we vragen over het onderwerp: huisje, boompje, beestje. Zo biecht Charlot op, dat ze haar biologische klok wel voelde tikken, gaat Karlijn niet akkoord met een rat als huisdier en geeft Romy antwoord op de vraag: eerst trouwen of eerst een baby? De pot met goud: HelloFresh  Als nieuwe HelloFresher, bespaar je met de code: HELLOPOES, tot wel €90,- korting op je eerste vier boxen.  https://www.hellofresh.nl/ [https://www.hellofresh.nl/] Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
45 min - 25. feb. 2024
Licht in de duisternis
Tasten wij vaak in het duister en zijn wij bang in het donker? In deze aflevering behandelen we vragen over het thema; de duisternis. Zo vertelt Charlot dat ze graag de gordijntjes dicht doet als ze alleen thuis is, biecht Romy op dat ze geen kei is in cijfertjes en brengt Karlijn veel licht in de duisternis! De pot met goud:  Nextory Bij gebruik van de code: POESPAS via www.nextory.nl/poespas [https://www.nextory.nl/poespas] krijg jij jouw 50 dagen gratis Nextory: - Onbeperkt boeken luisteren én lezen - Geldt alleen voor nieuwe klanten - Altijd opzegbaar Oslo Skinlab Bij gebruik van de code: POESPAS ontvang je 60% korting op de eerste verpakking van je (vrijblijvende) membership. Op volgende verpakkingen ontvang je 30% korting én gratis verzending: www.osloskinlab.nl/poespas [https://www.osloskinlab.nl/poespas] - geldig tot 15 april 2024. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
49 min - 18. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker