podcast banner
Postkort fra julelandet
Eksklusivt hos Podimo

Postkort fra julelandet

Podkast av Line Jensen og Katinka Bjerregaard

Hør utdrag
“Postkort fra julelandet” er podcasten, hvor illustrator Line Jensen og sanger og sangskriver Katinka Bjerregaard læser post indsendt af filtrede julehjerter og kigger nærmere på, hvordan vi egentlig går og har det ude i det danske juleland. For måske er det på tide at udvide begrebet jul, så vi ikke drukner i gløgg og sentimentale forventninger, ingen af os kan leve op til. I hver episode vil Line tegne tegninger, mens Katinka vil indsamle ord og inspiration og give julen en ny kampsang. Vi lover, vi ikke vil løse jeres problemer, men vi vil holde dem for jer lidt! Følg "Postkort fra julelandet" i appen og lyt med søndag & onsdag hele julen. @linejensen_illu @katinkabjerregaard Værter: Katinka Bjerregaard og Line Jensen Producer: Julie Thing Musik: Katinka Bjerregaard Mix: Jakob Ranum 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

S2 - E8: Nytår
Sidste afsnit af podcasten handler om nytår, og endelig er der noget, de to nisser kan blive enige om. Ja, nytårsaften er forfærdelig og er ikke andet end ét langt og nederen evalueringsmøde for året, der gik. Igen I år har vi fejlet max! Men heldigvis er der Brut i glassene, og Katinka læser et postkort op, der handler om, hvordan man får sin kæreste til at blive hjemme nytårsaften!
29 min - 27. des. 2023
S2 - E7: Juleaften
Det er juleaftensdag, og Line har endelig taget sig sammen og fået købt en ægte julegave til Katinka, som er meget fortjent. Der bliver snakket om, hvor okay det er at græde lidt juleaften, og Line læser verdens mest fornuftige ønskeliste op. Ja, det er bare fryseposer. Vi høre Katinkas julesang for første gang, med ufrivilligt børnekor, og intet øje er helt tørt.
32 min - 24. des. 2023
S2 - E6: Skilsmisse
Line er sprængfyldt med juleenergi, som selvnævnt skilsmisseekspert har hun glædet sig til sjette afsnits tema. Katinka bliver udskammet for at komme fra en kernefamilie (selvfølgelig er det nemt at elske jul, når alt kører på skinner). Katinka synger endnu et nyt vers, men hun har stadig ikke fået en julegave af Line.
29 min - 20. des. 2023

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker