podcast banner
Radio Romano
Eksklusivt hos Podimo

Radio Romano

Podkast av Podimo

Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Roelof de Vries signaleren alle drie elke week een zelf opgeduikelde vondst. Dat kan een tijdschrift zijn, maar ook een ventilator, een boek, een twitteraccount of douchegel met houtskool. Elke week bepaalt een grimmige stemming met punten de winnaar van de aflevering. Als luisteraar is er elke week een prijs te winnen met de quiz. Want geef toe: wie wil er nou geen laptopsticker van Radio Romano? Marcel van Roosmalen is bekend als columnist van NRC Handelsblad en NPO Radio 1 en als schrijver van onder meer de bundels Totaal 1 & 2. Op tv is hij te zien in de talkshow Van Roosmalen & Groenteman. Ook als podcastfenomeen heeft hij inmiddels een rijk cv, met daarop titels als De Gijzeling van Gladbeck, Weer een Dag, De Staatsgreep en Oorlogshandelingen. Noortje Veldhuizen startte haar medialoopbaan bij BNNVARA. Daar was ze te horen als sidekick in de ochtendshow van 3FM en te zien naast Renze Klamer in Laat op vrijdag. Samen met Marcel en Roelof maakte Noortje er ook de populaire podcast De Krokante Leesmap, waarvoor het trio tweemaal een Dutch Podcast Award won. Roelof de Vries was schrijvend journalist voor hij de overstap naar Hilversum maakte. Jarenlang presenteerde hij op NPO Radio 1 programma’s als De Nieuws BV, BVSC en De Zes Ogen van de Fries. Roelof won in 2018 de zomereditie van De Slimste Mens en schreef boeken over het levenslied, de Nederlandse porno-industrie en het jammerlijk mislukte dagblad DAG. Luister iedere vrijdag naar een nieuwe Radio Romano! Geproduceerd door: Roelof de Vries Studio: Dag en Nacht Media Volg Radio Romano ook op: Instagram: @romano.podcast Twitter/X: @radioromanocast 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 79,00 kr / Måned . Ingen binding.

Alle episoder

110 Episoder
episode 108 -  Luiers tellen, gekeramiekte prijs & Marcelpulami artwork
108 - Luiers tellen, gekeramiekte prijs & Marcelpulami
Voor een kleine 67 procent komen de bijdrages deze aflevering vanaf de gang van een hotel op het eiland Rügen. Roelof moet niks hebben van zwammenrendang. Marcel leest een feministisch klusblad en Noortje deed een vondst op Schiphol. Verder een handleiding voor als je ons trio in het wild tegenkomt en de aankondiging van de Romano EK-pool.
07. juni 2024 - 1 h 0 min
episode 107 - Lekke band, plok vlees & het zullen de hormonen wel weer zijn artwork
107 - Lekke band, plok vlees & het zullen de hormonen wel weer zijn
Roelof heeft goed nieuws voor liefhebbers van de serie Sherlock. Noortje is nu al angstig voor wat haar hormonen doen als ze ooit zwanger wordt. Marcel staat langs de snelweg met een lekke band, maar haalt gelukkig toch de studio. Luisteraar Sammie mag bij uitzondering meesignaleren, maar is de puntentelling daar wel op gemaakt?
31. mai 2024 - 51 min
episode 106 - Drakenrijden, dikke knikker & liever Gijs Beukers artwork
106 - Drakenrijden, dikke knikker & liever Gijs Beukers
Marcel krijgt les in BookTok en las over de verliezers van de oorlog. Noortje ging helemaal op in een fantasyfenomeen en Roelof denkt na over pensioenen. Luisteraar Chantal mag niet alleen in de podcast auditie doen, maar ook op een podium.
24. mai 2024 - 50 min
episode 105 - Wolken stelen, haverklapgrap & eenhandige beweging artwork
105 - Wolken stelen, haverklapgrap & eenhandige beweging
Noortje gaat terug naar de tijd dat ze met zus en moeder op de bank smulde van Gooische Vrouwen. Marcel is grootinkoper van kunstlederen producten geworden en Roelof weet dankzij Instagram helemaal hoe het heurt.
17. mai 2024 - 45 min
episode 104 - Geheugenproblemen, zachte tuinhanden & moeders kunstgebit artwork
104 - Geheugenproblemen, zachte tuinhanden & moeders kunstgebit
Marcel las over een lotgenote met plattelandsproblemen. Noortje leeft zich creatief uit met kroos en Roelof duikt in de vechtwereld die Brocante heet.
10. mai 2024 - 44 min

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker