podcast banner
Schaduwliefde met Corine Koole & Frederique Bicker
Eksklusivt hos Podimo

Schaduwliefde met Corine Koole & Frederique Bicker

Podkast av Schaduwliefde

Ken je het gevoel dat je met iets rondloopt waar je partner niets van weet? Een geheim? Je zou het er het liefst willen uitgooien maar je bent bang voor de gevolgen.  En hoe langer je het verborgen houdt hoe zwaarder je geheim op je drukte. In Schaduwliefde spreekt Corine elke week met iemand over zo’n geheim. En dat kan van alles zijn: een affaire, een financieel probleem, angsten of een verslaving. Vervolgens biedt relatietherapeut Frederique haar professionele hulp aan en laat haar licht schijnen over het geheim.Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 79,00 kr / Måned . Ingen binding.

Alle episoder

46 Episoder
episode "Ik negeerde alle rode vlaggen en koos toch voor een foute man" artwork
"Ik negeerde alle rode vlaggen en koos toch voor een foute man"
Als Anne een man ontmoet op een datingsite, raakt ze al gauw verwikkeld in een web met vragen en onduidelijkheden. Haar alarmbellen gaan in de eerste week van hun contact al af. Toch is ze zo vol van deze man en besluit Anne haar intuïtie in de wind te slaan. Volg ons op Instagram [https://www.instagram.com/schaduwliefdepodcast/] om niks te missen. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] Heb je zelf een geheim en wil je meedoen met podcast? Stuur een berichtje naar schaduwliefdepodcast@gmail.com [schaduwliefdepodcast@gmail.com] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
04. juni 2024 - 41 min
episode "Ik had alles vergokt en mijn zwangere vriendin wist van niks" artwork
"Ik had alles vergokt en mijn zwangere vriendin wist van niks"
Zijn gokverslaving kostte Jelle bijna zijn relatie. Toen zijn vriendin op het punt stond te bevallen had hij voor vele duizenden euro's creditcard schulden en had hij het bouwdepot van hun nieuwe huis vergokt. Dan moet hij haar zijn geheim wel opbiechten. Hij heeft geen andere keus. Hoe reageert zij? En wat zijn de consequenties? BAMIGO Wil jij ook die heerlijke bamboe kleding van Bamigo proberen? Ga naar www.bamigo.com [http://www.bamigo.com/] en gebruik dan onze code SCHADUW25 voor 25% korting op je eerste bestelling. Geldig t/m 13 juni 2024. Volg ons op Instagram [https://www.instagram.com/schaduwliefdepodcast/] om niks te missen. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] Heb je zelf een geheim en wil je meedoen met podcast? Stuur een berichtje naar schaduwliefdepodcast@gmail.com [schaduwliefdepodcast@gmail.com] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
13. mai 2024 - 44 min
episode Jarenlang verzweeg ik voor mijn vrouw mijn ware genderidentiteit artwork
Jarenlang verzweeg ik voor mijn vrouw mijn ware genderidentiteit
Geboren als jongen, probeerde Claire (63) zich haar hele leven te conformeren aan haar mannelijke identiteit. Haar echtenote wist van niks Jarenlang hield ze haar geheim voor zich. Tot ze zo somber werd dat ze op een dag geen andere keus had dan het te vertellen. Vanaf dat moment veranderde alles. En het is nog lang niet klaar. Volg ons op Instagram [https://www.instagram.com/schaduwliefdepodcast/] om niks te missen. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] Heb je zelf een geheim en wil je meedoen met podcast? Stuur een berichtje naar schaduwliefdepodcast@gmail.com [schaduwliefdepodcast@gmail.com] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
29. apr. 2024 - 42 min
episode “Dat hij telkens teruggaat naar zijn vrouw maakt me niet minder gelukkig” artwork
“Dat hij telkens teruggaat naar zijn vrouw maakt me niet minder gelukkig”
Rond haar dertigste heeft Salma een relatie met een getrouwde man, maar wanneer hij na enige aarzeling toch kiest voor zijn vrouw, besluit zij met hem te breken. Jaren later vindt ze een brief op haar mat. Hoe kijkt ze nu tegen de liefde en affaires aan? Welke rol spelen het ouder worden en de tijd als het gaat over een relatie met een gebonden man? Volg ons op Instagram [https://www.instagram.com/schaduwliefdepodcast/] om niks te missen. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] Heb je zelf een geheim en wil je meedoen met podcast? Stuur een berichtje naar schaduwliefdepodcast@gmail.com [schaduwliefdepodcast@gmail.com] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
15. apr. 2024 - 42 min
episode “Ik heb jarenlang verzwegen wie mijn man werkelijk was” artwork
“Ik heb jarenlang verzwegen wie mijn man werkelijk was”
Pien (51) lijkt voor de buitenwereld een gelukkig huwelijk te hebben, maar verzwijgt wat er zich thuis afspeelt. Jarenlang wordt ze vernederd en mishandeld door de vader van haar kinderen. Om de schijn op te houden, blijft ze zichzelf wegcijferen en verliest ze langzaam haar eigen identiteit. Totdat ze het niet meer volhoudt en besluit te vertrekken. Volg ons op Instagram [https://www.instagram.com/schaduwliefdepodcast/] om niks te missen. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: adverteren@bienmedia.nl [adverteren@bienmedia.nl] Heb je zelf een geheim en wil je meedoen met podcast? Stuur een berichtje naar schaduwliefdepodcast@gmail.com [schaduwliefdepodcast@gmail.com] ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
02. apr. 2024 - 49 min

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker