podcast banner
Uskomaton
Eksklusivt hos Podimo

Uskomaton

Podkast av Juulia Raivio

Ihmisiä, joille omatunto ja moraali ovat vain veteen piirrettyjä viivoja. Tapahtumia, jotka saavat meidät kyseenalaistamaan sen, mitä ympärillämme näemme. Hetkiä, joissa joku tekee kohtalokkaan virheen. Uskomaton-podcastissa kuulet teemakausittain uskomattoman ja uskottavan rajalla taiteilevia tositarinoita, joiden kohdalla herkempikin kuuntelija uskaltaa varmasti painaa play-nappia. Äänessä Juulia Raivio. Instagram: @uskomatonpod 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 79,00 kr / Måned . Ingen binding.

Alle episoder

6 Episoder
episode Norjan Mark Zuckerberg | Norja artwork
Norjan Mark Zuckerberg | Norja
18-vuotias teinipoika keksii mullistavan innovaation: puhelimen varavirtalähteen, joka latautuu niin auringon kuin keinovalonkin voimalla. Poika saa keksintönsä ansiosta palkintoja ja pääsee tapaamaan niin kuninkaallisia kuin liike-elämän ykkösnimiäkin. Asiassa on kuitenkin yksi ongelma: laite on täyttä huijausta. Se ei toimi, eikä ole koskaan toiminutkaan. Todellisiin ongelmiin poika joutui kuitenkin vasta käynnistettyään toisen huijausprojektinsa. Kuinka Justin Bieber ja Miss Suomi 2011 liittyvät tähän tarinaan?
17. juni 2023 - 58 min
episode Kinkkua rakastava saudiprinssi | Yhdysvallat artwork
Kinkkua rakastava saudiprinssi | Yhdysvallat
Saudiprinssillä, Khalidilla, on kaikkea, mitä hän voisi ikinä toivoa. Yksityiskoneita, arvokelloja ja rahaa vaikka muille jakaa - kuten hän jaksaa sosiaalisessa mediassaan muistuttaa. Yksi asia mieheltä kuitenkin puuttuu: saudiprinssin status tai oikeastaan minkäänlaiset yhteydet saudikuninkaallisiin. Kuinka pala kinkkua sai kymmeniä vuosia kestäneen huijauksen päättymään?
10. juni 2023 - 1 h 8 min
episode Sarjamurhaajaekspertti(kö?) | Ranska artwork
Sarjamurhaajaekspertti(kö?) | Ranska
Kymmeniä aiheesta kirjoitettuja kirjoja, lähes kahdeksankymmentä haastateltua sarjamurhaajaa ja lukemattomia aiheesta pidettyjä luentoja. Stéphane Bourgoin on kiistatta Ranskan ykkösnimi rikollisten ja näiden psyyken ymmärtämisen suhteen. Lähes kolmekymmentä vuotta kestäneen uran jälkeen joku hoksasi vihdoin kysyä: oliko kukaan tarkistanut miehen väitteiden paikkansapitävyyttä?
03. juni 2023 - 1 h 4 min
episode Ravintola, jota ei ollutkaan | Iso-Britannia artwork
Ravintola, jota ei ollutkaan | Iso-Britannia
Perinteiset matkaopaskirjat ovat saaneet väistyä Internetin ja sen mukanaan tuomien matkailusivustojen myötä. Käyttäjät jakavat niillä ajankohtaisia arvioitaan matkakohteista ja ravintoloista jatkuvalla syötöllä, mutta kysymys kuuluu: voiko arvosteluihin luottaa? Toimittaja päätti testata tätä perustamalla TripAdvisoriin feikkiravintolan - tavoitteena oli saada se Lontoon listauksen ykkössijalle. Samalla hän tuli todistaneeksi, kuinka sokeasti ihmiset ovat valmiita uskomaan hyvin myytyyn tarinaan.
27. mai 2023 - 54 min
episode Ostos-TV:n kiistaton kuningatar | Italia artwork
Ostos-TV:n kiistaton kuningatar | Italia
Muistatko vielä Aromipesän ja Abtronicin? Ostos-TV:ssä on menneiden vuosikymmenten aikana myyty isojen lupausten saattelemana vaikka minkälaista tavaraa, mutta eräs italialaisnainen meni askeleen pidemmälle ja alkoi kaupitella katsojille onnea, muun muassa varmasti voittavien lottonumeroiden muodossa. Uskomattomalta kuulostava yritys oli menestys, mutta millainen loppu ahneella yleensä onkaan?
20. mai 2023 - 1 h 1 min

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker