YB podcast
Gratis Podkast

YB podcast

Podkast av Yuandrew Bernando

Yang Berkarya Yang Bersuara YANG BLAKBLAKAAAN. gueh yah apa ada nya gueehh aja sih. 

Denne podkasten er gratis å lytte på alle podkastspillere og i Podimo-appen uten abonnement.

Alle episoder

16 Episoder
episode Update masalah percintaan gw yang dia nyaa................. #1 artwork
Update masalah percintaan gw yang dia nyaa................. #1
Terima kasih dirimu yang terus membuat aku semangat.
09. apr. 2022 - 8 min
episode Ayo dong semangat konten nya artwork
Ayo dong semangat konten nya
cuma mau semangatin diri sendiri dan orang lain yang berjuang pengen ngonten di media sosial jaman now
01. apr. 2022 - 8 min
episode Sukses from Zero to Hero itu MUNAFIK!!! artwork
Sukses from Zero to Hero itu MUNAFIK!!!
ahhh semua itu bohong uwoooo wooo wooo wooo. Untuk pengusaha jaman now apalagi yg masih muda muda
12. jan. 2022 - 6 min
episode Terima kasih corona (?) dan selamat tahun baru 2022 artwork
Terima kasih corona (?) dan selamat tahun baru 2022
di podcast kali ini entah kenapa gw say thank you sama corona. tapi gimana dengan tahun 2022?
05. jan. 2022 - 10 min
episode Podkes cari sponsor dari cikupa sampai ke cinta cintaan artwork
Podkes cari sponsor dari cikupa sampai ke cinta cintaan
podkes terselubung cari sponsor dengan mengajak collab pengusaha dan juga model yahud
26. nov. 2020 - 32 min
Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 99,00 kr / Måned . Ingen binding.

Andre eksklusive podkaster

  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker

  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker

Andre eksklusive podkaster

  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster
  • Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker

  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker
  • Populære lydbøker